QUOTE(Maidenana @ 2012 10 31, 11:15)
Saunuole, kad pozityviai galvoji
ir sveikinimai su 3 foliais ir endo nebuvimu! A vdrug - trynukai?
Ot butu geras
Nu bet ir dvynukai mums irgi tiks
As vakar isdesciau V savo plana: jis 5dieni prisiduoda i tikra laboratorija, uz savaites jis isvaziuoja, tai kazkur panasiai man turetu mmm prasideti, tada as einu pas S, jis grizta ir pasidarom IUI
Nezinau kaip seksis vykdyti si plana, nes pas mus astuoni penktadieniai savaiteje ir viskas keiciasi kas tris sekundes.
Tiesa, dar nuo laboratorijos isvadu priklausys visa tai, nes jeigu bus kokie 10 mln, tai neverta net zaisti. Tada as busiu tikram tupike ir reikes pradeti galvoti apie IVF. Nes tamoxi jau nebegalima gerti.
Kas belieka, kas belieka... kantrybe, laukimas, paranoja, apatija, pozityvas ir visa kita vaikiska makalyne galvoj. nu kaip visada, ypac kai foliai uzauginti, IUI padarytas ir laukiame HCG dienos, kuri, kaip visada, nustatoma porai dienu po ne/-numatomu mmm ir ta mmm diena, kuri ateis-neateis kelia kazkoki begalini siauba ir panika. O ka jau kalbeti apie ranku niezejima pasidaryti NT iki tu nelemtuju
Zodziu - linksmybes, DruiDe, pas tave prasideda
Ale, malonus tokie rupesciai 
Lyg pilnatis buvo jau, neisivaizduoju. Bet grina malka ir as.
dar ir pykina nuo nezinia ko. bet bananai padejo.

As vakar isdesciau V savo plana: jis 5dieni prisiduoda i tikra laboratorija, uz savaites jis isvaziuoja, tai kazkur panasiai man turetu mmm prasideti, tada as einu pas S, jis grizta ir pasidarom IUI

Kas belieka, kas belieka... kantrybe, laukimas, paranoja, apatija, pozityvas ir visa kita vaikiska makalyne galvoj. nu kaip visada, ypac kai foliai uzauginti, IUI padarytas ir laukiame HCG dienos, kuri, kaip visada, nustatoma porai dienu po ne/-numatomu mmm ir ta mmm diena, kuri ateis-neateis kelia kazkoki begalini siauba ir panika. O ka jau kalbeti apie ranku niezejima pasidaryti NT iki tu nelemtuju

Lyg pilnatis buvo jau, neisivaizduoju. Bet grina malka ir as.

Visi

Jo pilnatis.
O man (.)(.) jautrūs, bet NT I 12d po IUI. Nervuoja bereikalingas viltis kažkas bando suteikti. Ar nebus man Grim variantas geriausius atveju...Tik vonios neturiu ir petruškų nesiruošiu gert. O gal nuo dupho

P.S. ką dirbt...jau pietaut reiks eit...o dar kavos niekas nedavė