Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(Maidenana @ 2012 10 31, 11:15)
Saunuole, kad pozityviai galvoji smile.gif ir sveikinimai su 3 foliais ir endo nebuvimu! A vdrug - trynukai?  bigsmile.gif Ot butu geras  rolleyes.gif Nu bet ir dvynukai mums irgi tiks smile.gif
As vakar isdesciau V savo plana: jis 5dieni prisiduoda i tikra laboratorija, uz savaites jis isvaziuoja, tai kazkur panasiai man turetu mmm prasideti, tada as einu pas S, jis grizta ir pasidarom IUI laugh.gif Nezinau kaip seksis vykdyti si plana, nes pas mus astuoni penktadieniai savaiteje ir viskas keiciasi kas tris sekundes. irnesakyk.gif Tiesa, dar nuo laboratorijos isvadu priklausys visa tai, nes jeigu bus kokie 10 mln, tai neverta net zaisti. Tada as busiu tikram tupike ir reikes pradeti galvoti apie IVF. Nes tamoxi jau nebegalima gerti.

Kas belieka, kas belieka... kantrybe, laukimas, paranoja, apatija, pozityvas ir visa kita vaikiska makalyne galvoj. nu kaip visada, ypac kai foliai uzauginti, IUI padarytas ir laukiame HCG dienos, kuri, kaip visada, nustatoma porai dienu po ne/-numatomu mmm ir ta mmm diena, kuri ateis-neateis kelia kazkoki begalini siauba ir panika. O ka jau kalbeti apie ranku niezejima pasidaryti NT iki tu nelemtuju laugh.gif Zodziu - linksmybes, DruiDe, pas tave prasideda biggrin.gif Ale, malonus tokie rupesciai smile.gif

Lyg pilnatis buvo jau, neisivaizduoju. Bet grina malka ir as.  doh.gif dar ir pykina nuo nezinia ko. bet bananai padejo.

Visi nestuke.gif požymiai blush2.gif . O gal stebuklas pas tave?

Jo pilnatis.

O man (.)(.) jautrūs, bet NT I 12d po IUI. Nervuoja bereikalingas viltis kažkas bando suteikti. Ar nebus man Grim variantas geriausius atveju...Tik vonios neturiu ir petruškų nesiruošiu gert. O gal nuo dupho g.gif Nebepameu per anas stimuliacijas ar skaudėjo ar ne. Jau tai kaip vakar tikrai ne. Ai užkniso tas požymių ieškojimas. Einu dirbt.

P.S. ką dirbt...jau pietaut reiks eit...o dar kavos niekas nedavė verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velnyte: 31 spalio 2012 - 11:27
Sveikos,

gal imbierinės arbatos? ax.gif

Maidenana, kelinta tau CD? g.gif

Nu ir siaubą apturėjau šią naktį doh.gif Susapnavau savo mirusius dėdę ir tetą, kad su jais juokiuosi, smagiai laiką leidžiu. Pabudau ir kažkaip baisoka pasidarė. Na, naktį visada baisiau nei dieną biggrin.gif Tada atsisuka vyras (atsimerkęs!) ir sako: žiūrėk į sieną. Nu blyn, galvoju, kažką mato. Sakau: kas ten toj sienoj? Jis: Tuoj plaukai išlįs blink.gif Klausiu, kokie plaukai. Sako: velykiniai lotuliukas.gif Tada supratau, kad kažką sapnuoja atmerktom akim biggrin.gif
Ryte sakė, kad lyg kažką su Helovinu sapnavo, bet prie ko tie velykiniai plaukai, niekaip neatgamino lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(velnyte @ 2012 10 31, 11:26)
Ar nebus man Grim variantas geriausius atveju...Tik vonios neturiu ir petruškų nesiruošiu gert.

Ir nuo lovos nešokinėk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 10 31, 11:46)
Sveikos,

gal imbierinės arbatos?  ax.gif

Maidenana, kelinta tau CD?  g.gif

Nu ir siaubą apturėjau šią naktį  doh.gif Susapnavau savo mirusius dėdę ir tetą, kad su jais juokiuosi, smagiai laiką leidžiu. Pabudau ir kažkaip baisoka pasidarė. Na, naktį visada baisiau nei dieną biggrin.gif Tada atsisuka vyras (atsimerkęs!) ir sako: žiūrėk į sieną. Nu blyn, galvoju, kažką mato. Sakau: kas ten toj sienoj? Jis: Tuoj plaukai išlįs  blink.gif Klausiu, kokie plaukai. Sako: velykiniai  lotuliukas.gif Tada supratau, kad kažką sapnuoja atmerktom akim biggrin.gif
Ryte sakė, kad lyg kažką su Helovinu sapnavo, bet prie ko tie velykiniai plaukai, niekaip neatgamino  lotuliukas.gif
Papildyta:

Ir nuo lovos nešokinėk biggrin.gif

Na ir sapnai doh.gif O Dievuliau doh.gif lotuliukas.gif O as pastoviai sapnuoju, kad vaziuoju i kelione. Ir jau ne viena nakti taip sapnuoju.
Atsakyti
As tai jauciu,kad Maide mums siurpriza ruosia Helouvyno proga...pradziai kruva nestumo pozymiu -pykina,mieguista,isskyros ir t.t. o po to staiga tik sast,o gi nestuke.gif ! mirksiukas.gif

Pas mane NT I siandien taigi ryt poryt atkeliauja raudonoji armija...
Atsakyti
Labas rytas,
Priimkit ir mane, naujoke i savo rata 4u.gif Nors tik skaitineju keleta men., bet jau pagaliau ir man pribrendo klausimu.
Bandom jau nnn metu. Pries 1,5m. nusprendziau-gana laukt. Prisiruosiau pasidaryt visus tyrimus. Mano-idealu. Vyro-oligoastenoteratospermija.

Viename ml-8mln,visame-20mln. Progresyviai judriu 1mln.(12%), judrus vietoje 3mln.(38%), nejudrus 4mln.(50%). Normaliu formu 10%.

Taigi gyd. M. pasake, su tokiais rez, tik IVF. Po vitaminu rezultatas pagerejo.
Viename ml-20mln. Visame-100mln. Kiti rodikliai beveik nesikeite, bet del nauju normu liko-astenospermija.
Vakar buvau pas gyd. ir ruosiames IUI. Tik liepe pasidaryt gimdos nuotrauka. Gal kuri is jusu zino kur ja pasidaryt Vln??? VK-630lt. Ieskau pigiau. Skambinau i tilto g. pasake, kad pirma registruotis pas ju gine, tada tik po apziuros gali padaryt. Bet man reik tik nuotraukos, be jokiu apziuru. Ar as nemoku ieskot blush2.gif Jei speciau per si cikla, gal kita men. speciau IUI.
Dar israse gert duphason 3 men., nes pries menesines ir po teplioja rudai smarkiai. Bet gert nuo 18cd. iki 28cd. Bet mano ciklas apie 25d.(si men buvo tik 22d.) Taip iseitu, kad per mm reiktu gerti, ar tai normalu?
Nelabai ka nusimanau apie tuos hormonus, nes esu dar tik pradedanti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 31, 12:15)
Saunuole, kad pozityviai galvoji smile.gif ir sveikinimai su 3 foliais ir endo nebuvimu! A vdrug - trynukai?  bigsmile.gif Ot butu geras  rolleyes.gif Nu bet ir dvynukai mums irgi tiks smile.gif
As vakar isdesciau V savo plana
Kas belieka, kas belieka... kantrybe, laukimas, paranoja, apatija, pozityvas ir visa kita vaikiska makalyne galvoj. nu kaip visada, ypac kai foliai uzauginti, IUI padarytas ir laukiame HCG dienos, kuri, kaip visada, nustatoma porai dienu po ne/-numatomu mmm ir ta mmm diena, kuri ateis-neateis kelia kazkoki begalini siauba ir panika. O ka jau kalbeti apie ranku niezejima pasidaryti NT iki tu nelemtuju laugh.gif
Zodziu - linksmybes, DruiDe, pas tave prasideda biggrin.gif Ale, malonus tokie rupesciai smile.gif

Tiesa, bent jau kolkas nieko negalvoju smile.gif Kiek bus, tiek imsim wub.gif
Geras planas mirksiukas.gif , linkiu kad tik rezultatai butu geri ir IUI pagal plana 4u.gif
biggrin.gif Zinok, tokiu nesamoniu, kaip HCG 7 DPO nebedarysiu, ir NT anksciau laiko nedarysiu (ir niekad nedariau blush2.gif ) Gyvensim be siaubo be panikos, gyvensim ir tiek smile.gif Kazin, kiek taip atlaikysiu doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Grim @ 2012 10 31, 12:46)
Nu ir siaubą apturėjau šią naktį

blink.gif plaukai is sienos blink.gif mirciau nuo siaubo ta pacia minute scare.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2012 10 31, 12:58)

Ech, gaila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2012 10 31, 13:03)
Labas rytas,
Priimkit ir mane, naujoke i savo rata 4u.gif Nors tik skaitineju  keleta men., bet jau pagaliau ir man pribrendo klausimu.
Bandom jau nnn metu. Pries 1,5m. nusprendziau-gana laukt. Prisiruosiau pasidaryt visus tyrimus. Mano-idealu. Vyro-oligoastenoteratospermija.

Viename ml-8mln,visame-20mln. Progresyviai judriu 1mln.(12%), judrus vietoje 3mln.(38%), nejudrus 4mln.(50%). Normaliu formu 10%.

Viename ml-20mln. Visame-100mln. Kiti rodikliai beveik nesikeite, bet del nauju normu liko-astenospermija.
Vakar buvau pas gyd. ir ruosiames IUI. Tik liepe pasidaryt gimdos nuotrauka. Gal kuri is jusu zino kur ja pasidaryt Vln??? VK-630lt. Ieskau pigiau. Skambinau i tilto g. pasake, kad pirma registruotis pas ju gine, tada tik po apziuros gali padaryt. Bet man reik tik nuotraukos, be jokiu apziuru. Ar as nemoku ieskot  blush2.gif  Jei speciau per si cikla, gal kita men. speciau IUI.
Dar israse gert duphason 3 men., nes pries menesines ir po teplioja rudai smarkiai. Bet gert nuo 18cd. iki 28cd. Bet mano ciklas apie 25d.(si men buvo tik 22d.) Taip iseitu, kad per mm reiktu gerti, ar tai normalu?
Nelabai ka nusimanau apie tuos hormonus, nes esu dar tik pradedanti  smile.gif

Sveika prisijungus!

Man GN padare labai faina gyd. Miezeniene Tilto g. ir praktiskai nieko nekainavo,sumokejau gal 100 lt gal maziau nepamenu-kazka ten turejau dasipirkt procedurai taigi pasiimi siuntima is poliklinikos ir pirmyn pas ja mirksiukas.gif
o vyro sperma pagerino Tribestan-is astenoteratospermijos dabar jau-normospermija...
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2012 10 31, 12:03)
Labas rytas,
Priimkit ir mane, naujoke i savo rata 4u.gif Nors tik skaitineju  keleta men., bet jau pagaliau ir man pribrendo klausimu.

Vakar buvau pas gyd. ir ruosiames IUI. Tik liepe pasidaryt gimdos nuotrauka. Gal kuri is jusu zino kur ja pasidaryt Vln??? VK-630lt. Ieskau pigiau. Skambinau i tilto g. pasake, kad pirma registruotis pas ju gine, tada tik po apziuros gali padaryt. Bet man reik tik nuotraukos, be jokiu apziuru. Ar as nemoku ieskot  blush2.gif  Jei speciau per si cikla, gal kita men. speciau IUI.
Nelabai ka nusimanau apie tuos hormonus, nes esu dar tik pradedanti  smile.gif

Sveikute, malonu Tave cia matyti, o dar fainiau, kad greitai greitai ir smurkst i nestukiu skyreli wub.gif
kaip matau vyro rezultatai tirkai labai pagerejo. Super! Saunuoliai!
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 10 31, 12:18)
O del vaiku. o tavo vyras spermograma dare? nes kiek prisimenu buvo nusiteikes priesiskai
man uzeme savaite laiko ji itikinti, kad jo nesiruosiancios tureti vaiku drauges neteisingai itakojo jo pasirinkima tapti teciu "jeigu D duos" pagrindu (ten jam aiskino, kad jeigu nores labai, ir stengsis, tai gims invalidas). Musu atveju - jeigu S duos. laugh.gif

QUOTE(velnyte @ 2012 10 31, 12:26)
Visi  požymiai . O gal stebuklas pas tave?

O man (.)(.) jautrūs, bet NT I 12d po IUI. Nervuoja bereikalingas viltis kažkas bando suteikti. Ar nebus man Grim variantas geriausius atveju...Tik vonios neturiu ir petruškų nesiruošiu gert. O gal nuo dupho  Nebepameu per anas stimuliacijas ar skaudėjo ar ne. Jau tai kaip vakar tikrai ne. Ai užkniso tas požymių ieškojimas. Einu dirbt.
Eik jau.. astuoni stebuklai iskarto. nuo sventos dvasios, tikriausiai, pastojau. As gi savaite kaip grizusi is moklsu.

Man po IUI visada jautrus, ar tai nuo ovitrelio, ar tai nuo dupho.. Pozymiu vistiek ieskosi, juk tokios jau mes. rolleyes.gif
QUOTE(Grim @ 2012 10 31, 12:46)
Maidenana, kelinta tau CD?

Nu ir siaubą apturėjau šią naktį 
neturiu zalio supratimo schmoll.gif tik zinau, kad kazkur lapkricio pradzioje turi parsivilkti mmm. apytiksliai. atrodo, maika zino kelinta mano cd.

I viespats brangus, nu ir kosmarai. MV kartais irgi pasneka, nu ir prisiklausau idomybiu. O as naktimis galiu maksimum, balsu zvengti. isivaizduoju kaip atrodo mieganti bezvengianti mergina biggrin.gif

QUOTE(,,Selina'',2012 10 31, 12:49)
Na ir sapnai O Dievuliau  O as pastoviai sapnuoju, kad vaziuoju i kelione. Ir jau ne viena nakti taip sapnuoju.
tai ir vaziuosi. Taip jau yra su susapnuotomis kelionemis. Galbut, perkeltine prasme 'kelione" - kad kazka pradesi ilgo. Kazkoki ilga darba.

QUOTE(jurmarta @ 2012 10 31, 12:58)
As tai jauciu,kad Maide mums siurpriza ruosia Helouvyno proga...pradziai kruva nestumo pozymiu -pykina,mieguista,isskyros ir t.t. o po to staiga tik sast,o gi   !
uoj, jurmarciuk, nenusisnekek.. Autobuso kreslas mane apvaisino, tikriausiai. be to, mano krutine man viska paaiskina, baik, nebus jokiu siurprizu. Tiesiog gal permazai pusryciu suvalgiau ir supykino del vitaminu. isskyros del nauju papildu, o mieguista - tai visos siuo metu tokios. As gi tiksliai zinau kaip as jauciuosi pastojusi mirksiukas.gif ir dabar tikrai jauciuosi sveikai.

O BT nesimatavai? Nu gal kaip nors islis tas antras pagaliukas? Nenoriu, kad tau mmm prasidetu.

QUOTE(Ainyte @ 2012 10 31, 13:03)
Labas rytas,
Labas rytas.
Uzeik, prisesk, imk kavos. tikiuosi, tu porai ciklu cia ir begsi pas nestukes.

QUOTE(DruiDe @ 2012 10 31, 13:11)
Tiesa, bent jau kolkas nieko negalvoju Kiek bus, tiek imsim 
Geras planas  , linkiu kad tik rezultatai butu geri ir IUI pagal plana 
Zinok, tokiu nesamoniu, kaip HCG 7 DPO nebedarysiu, ir NT anksciau laiko nedarysiu (ir niekad nedariau  ) Gyvensim be siaubo be panikos, gyvensim ir tiek Kazin, kiek taip atlaikysiu 
Vat ir man idomu - kazin kiek atlaikysi. Ar nebusi sau paaiskinusi, kad reikia pasidaryti NT, nes vat balius bus ir reikes alko vartoti? laugh.gif?

A, tiesa, vakar vyras sapnavo, kad as nescia biggrin.gif Tipo, jis man sako, kad tu nescia, tau tempia pilvo apacia, o as jam atsakau, kad jau 3 metus tempia ir as jau ipratusi laugh.gif jus isivaizduojate, kad jis jau zino, kad pastojus tempia pilva?! bigsmile.gif ir kad jau beveik 3 metus vargstam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 31 spalio 2012 - 12:46

O BT nesimatavai? Nu gal kaip nors islis tas antras pagaliukas? Nenoriu, kad tau mmm prasidetu.

Oi,Maide,kad tu zinotum,kaip as nenoriu,kad jos prasidetu verysad.gif ...BT 37.2,dufas gal itakoja...nieko,ryt nukris jau..,tik vienas keistai-tas kelias dienas trunkantis pilvo skausmas ...gal ir kabinosi,bet matyt organizmas mano atmeta nestuma kaip koki svetimkuni...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 10 31, 13:59)
Oi,Maide,kad tu zinotum,kaip as nenoriu,kad jos prasidetu verysad.gif ...BT 37.2,dufas gal itakoja...nieko,ryt nukris jau..,tik vienas keistai-tas kelias dienas trunkantis  pilvo skausmas ...gal ir kabinosi,bet matyt organizmas mano atmeta nestuma kaip koki svetimkuni...

neeee..... neatmeta.. tas tempimas jis toks... kai jau prikibo ir pradeda vystytis, vat tada ir tempia, tas tempimas del gimdos didejimo.. juk prikibimo tu negali jausti. priedo, jei butu prikibe, butu keletas NT su II.
Nu bet kol BT gera, tai laukiam. Kol nenukris, tol vilimes.
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 10 31, 11:26)
O man (.)(.) jautrūs, bet NT I 12d po IUI.

o dar kavos niekas nedavė verysad.gif

o NT išmetei? gal vaiduoklis atsirado..

unsure.gif

user posted image

QUOTE(Grim @ 2012 10 31, 11:46)
Nu ir siaubą apturėjau šią naktį  doh.gif Susapnavau savo mirusius dėdę ir tetą

prie ko tie velykiniai plaukai, niekaip neatgamino  lotuliukas.gif

svarbu, kartu nekvietė ir neišėjai.. aš kartais savo žuvusį ex sapnuoju, tas tai kviečia unsure.gif

hihihi.gif

QUOTE(jurmarta @ 2012 10 31, 11:58)

kol neatkeliavo, tol tikiuosi geriausio topsecret.gif

QUOTE(Ainyte @ 2012 10 31, 12:03)
Vakar buvau pas gyd. ir ruosiames IUI. Tik liepe pasidaryt gimdos nuotrauka

mergaitės jau pasakė, kad gimdos nuotrauką daro tilto g. gyd. Mežienė, gimdos nuotraukos temoje gali pasiklausti mergaičių jos tel nr. pasiskambink ir susitark. gimdos nuotrauką daro ciklo pradžioj. ir reikės nusipirkt to suleidžiamo kontrasto, bet apie tai paklausi pačios gydytojos smile.gif

kaip įdomiai.. tikriausiai planas ir yra pailginti tavo ciklą, nes daugumai geriant dufą mmm neprasideda. taip pat gali teplioti dėl polipų, bet dėl jų išsiaiškinsi gimdos nuotraukos metu.

ir sveika prisijungus mirksiukas.gif

grįžau.. va:

user posted image
Atsakyti