QUOTE(zuzla @ 2012 10 31, 15:30)
aha, vyras juk taip ir neatnešė gėlių, teko pačiai akį pradžiugint
o aš arbatos su sausainiais ir pūkučiais.. mmm, kaip saldu..
vakar vyras sako, jam rekomendavo kažkokius kiniečius, kur moki 12 lt ir valgai kiek nori

sakau, o kas man iš to, vistiek daugiau nei telpa delnuose suvalgyt per kartą negaliu, taip kad neapsimoka su manim eiti į tokias vietas
aj aj, koks begedis!!!

:
O as is po picos. vajej, kaip man bloga, sunku, skrandis siuncia ant visu zodziu, kur yra "h" raide pirmoji..

stai jums ir sveikas maistas.
Zinau toki bajeri - labai populiaru europoje, apsimoka eiti didele kompanija. O Volietijoje tokie kinieciai irgi, 15 euru, kiek nori valgai, bet sedi tik 5 valandas. Hamburge yra toks geras restoranas "panther". Ten ne kinieciai, bet mesytes visokios kokios.
QUOTE(Ilte @ 2012 10 31, 16:49)
Meide, už tave kumščiai irgi suspausti, kad viskas kuo puikiausiai būtų su tais milijonais ir visu kitu, kitoms mergaitėms irgi linkiu labai didelės sėkmės
Besivartaliojantys virusiukai visoms
Ooo, Ilte

Pamenam tavo kaldra, visa tema zvengem tris dienas

Aciu uz kumscius. Tikiuosi, kada pavysime tave su dvynukais ir trynukais.
gaudau.
QUOTE(*River* @ 2012 10 31, 18:23)
Labas,
vyras siandien pakartojo spermograma, tai vel atsirado tu judriu, bet tik 12 mln., del IUI mazokai dar... Antibus baige gerti pries savaite, dabar dar geria kazkokius kitus vaistus. Bet padidejusi agliutinacija, tasumas ir neskysteja (visa tai juk labai itakoja judruma). Gal vitaminai pades. Zodziu, dar viena menesi palauksim (vis tiek reikia pabaigti gerti vaistus), gal dar pageres. Gal vis tik pavyks apsieiti su IUI.
tai super, einate geryn. O vit C del agliutinacijos, judrumo-tasumo?
QUOTE(velnyte @ 2012 10 31, 19:25)
jau nebesužinosiu, nes tikrai iškeliavo su šiukšlėm. O pomidorų sulčių ir aš noriu...
O gal ta kaldra stebuklonga buvo?
teks kartoti NT tada. Ir palaikyti bent jau para laiko ta sugadinta daikta. A vdrug islis?
Ilte vaziavo priduoti sperma IUI, ir kazkaip nerado i ka isukti. Ar vyras jos veze pats, bet esme, ji/jis neturejo nieko tokio silto po ranka, o buvo grieztai nurodyta spermos neuzsaldyti, tad
iltinai nieko kito nesugalvojo, kaip susuktu bonkute i kaldra, kad spermai silta butu

Pries gerus metus tas buvo.
Uz pusvalanduko eisiu gaminti vistiena kari vyrui. Nesu gaminusi, bet perskaicius keleta receptu nusprendziau, kad
karinsiu alieju, o ne vistos gabaliukus. kazkaip skaniau pasirode.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.