Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(zuzla @ 2012 10 31, 15:18)
o NT išmetei? gal vaiduoklis atsirado..

grįžau.. va:

ir as ta pati pagalvojau. o gal atsirado vaiduoklis koks tais.. Kaip pas Grim bigsmile.gif

Kaip grazu smile.gif

As jau litra pomidoru sulciu ikaliau. Nu kaip man skanu.. rolleyes.gif 100 metu negeriau jokiu sulciu..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 31, 14:24)
ir as ta pati pagalvojau. o gal atsirado vaiduoklis koks tais.. Kaip pas Grim  bigsmile.gif

Kaip grazu smile.gif

As jau litra pomidoru sulciu ikaliau. Nu kaip man skanu..  rolleyes.gif 100 metu negeriau jokiu sulciu..

tai kad ji, kaip sužinojom, megėja panaudotus dalykus išmesti laugh.gif

aha, vyras juk taip ir neatnešė gėlių, teko pačiai akį pradžiugint smile.gif

o aš arbatos su sausainiais ir pūkučiais.. mmm, kaip saldu.. doh.gif
vakar vyras sako, jam rekomendavo kažkokius kiniečius, kur moki 12 lt ir valgai kiek nori g.gif sakau, o kas man iš to, vistiek daugiau nei telpa delnuose suvalgyt per kartą negaliu, taip kad neapsimoka su manim eiti į tokias vietas biggrin.gif
Atsakyti
Iš senų įpročių vis įlendu ir permetu akimis nevaisingumo skyrelio temas (esu ta, kurios vyras į IUI savo turtą kaldroj vežė, kas reikia, supras biggrin.gif ) ir kažkaip šiandien labai labai pasinorėjau pasakyti DruiDei, kad labai labai laikome su mažyliu už tave kumštukus. Karts nuo karto pagalvoju apie tave, nes labai panašiai ėjom, darėm tuo pačiu metu LP, gavom tokias pačias endo stadijas. Taigi labai linkiu, kad pagaliau būtų atėjęs jūsų laikas ir šita IUI dovanotų patį didžiausią džiaugsmą pasaulyje wub.gif

Meide, už tave kumščiai irgi suspausti, kad viskas kuo puikiausiai būtų su tais milijonais ir visu kitu, kitoms mergaitėms irgi linkiu labai didelės sėkmės 4u.gif

O kas zuzla tuoj gimdys, tai vos apartpolio negavau, taigi ką tik ji pas mane važiavo clost'o pasiimt biggrin.gif Aš irgi labai tyliai lauksiu zuzliuko gimimo istorijos wub.gif

Besivartaliojantys virusiukai visoms nestuke.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilte @ 2012 10 31, 15:49)
(esu ta, kurios vyras į IUI savo turtą kaldroj vežė, kas reikia, supras biggrin.gif )

thumbup.gif
smagu, kad nepamiršti mūsų mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas,

vyras siandien pakartojo spermograma, tai vel atsirado tu judriu, bet tik 12 mln., del IUI mazokai dar... Antibus baige gerti pries savaite, dabar dar geria kazkokius kitus vaistus. Bet padidejusi agliutinacija, tasumas ir neskysteja (visa tai juk labai itakoja judruma). Gal vitaminai pades. Zodziu, dar viena menesi palauksim (vis tiek reikia pabaigti gerti vaistus), gal dar pageres. Gal vis tik pavyks apsieiti su IUI.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 31, 14:24)
ir as ta pati pagalvojau. o gal atsirado vaiduoklis koks tais.. Kaip pas Grim  bigsmile.gif

Kaip grazu smile.gif

As jau litra pomidoru sulciu ikaliau. Nu kaip man skanu..  rolleyes.gif 100 metu negeriau jokiu sulciu..

jau nebesužinosiu, nes tikrai iškeliavo su šiukšlėm. O pomidorų sulčių ir aš noriu...

QUOTE(zuzla @ 2012 10 31, 14:30)
tai kad ji, kaip sužinojom, megėja panaudotus dalykus išmesti laugh.gif

ne visus , vyro tai neišmečiau mirksiukas.gif

QUOTE(Ilte @ 2012 10 31, 15:49)
Iš senų įpročių vis įlendu ir permetu akimis nevaisingumo skyrelio temas (esu ta, kurios vyras į IUI savo turtą kaldroj vežė, kas reikia, supras biggrin.gif )
Besivartaliojantys virusiukai visoms  nestuke.gif  2.gif

O gal ta kaldra stebuklonga buvo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 31, 15:30)
aha, vyras juk taip ir neatnešė gėlių, teko pačiai akį pradžiugint smile.gif

o aš arbatos su sausainiais ir pūkučiais.. mmm, kaip saldu.. doh.gif
vakar vyras sako, jam rekomendavo kažkokius kiniečius, kur moki 12 lt ir valgai kiek nori g.gif sakau, o kas man iš to, vistiek daugiau nei telpa delnuose suvalgyt per kartą negaliu, taip kad neapsimoka su manim eiti į tokias vietas biggrin.gif
aj aj, koks begedis!!! nono.gif:

O as is po picos. vajej, kaip man bloga, sunku, skrandis siuncia ant visu zodziu, kur yra "h" raide pirmoji.. doh.gif stai jums ir sveikas maistas.
Zinau toki bajeri - labai populiaru europoje, apsimoka eiti didele kompanija. O Volietijoje tokie kinieciai irgi, 15 euru, kiek nori valgai, bet sedi tik 5 valandas. Hamburge yra toks geras restoranas "panther". Ten ne kinieciai, bet mesytes visokios kokios.

QUOTE(Ilte @ 2012 10 31, 16:49)
Meide, už tave kumščiai irgi suspausti, kad viskas kuo puikiausiai būtų su tais milijonais ir visu kitu, kitoms mergaitėms irgi linkiu labai didelės sėkmės  4u.gif

Besivartaliojantys virusiukai visoms   nestuke.gif  2.gif
Ooo, Ilte biggrin.gif Pamenam tavo kaldra, visa tema zvengem tris dienas lotuliukas.gif Aciu uz kumscius. Tikiuosi, kada pavysime tave su dvynukais ir trynukais.

gaudau.

QUOTE(*River* @ 2012 10 31, 18:23)
Labas,

vyras siandien pakartojo spermograma, tai vel atsirado tu judriu, bet tik 12 mln., del IUI mazokai dar... Antibus baige gerti pries savaite, dabar dar geria kazkokius kitus vaistus. Bet padidejusi agliutinacija, tasumas ir neskysteja (visa tai juk labai itakoja judruma). Gal vitaminai pades. Zodziu, dar viena menesi palauksim (vis tiek reikia pabaigti gerti vaistus), gal dar pageres. Gal vis tik pavyks apsieiti su IUI.
tai super, einate geryn. O vit C del agliutinacijos, judrumo-tasumo?

QUOTE(velnyte @ 2012 10 31, 19:25)
jau nebesužinosiu, nes tikrai iškeliavo su šiukšlėm. O pomidorų sulčių ir aš noriu...

O gal ta kaldra stebuklonga buvo? blush2.gif
teks kartoti NT tada. Ir palaikyti bent jau para laiko ta sugadinta daikta. A vdrug islis?

Ilte vaziavo priduoti sperma IUI, ir kazkaip nerado i ka isukti. Ar vyras jos veze pats, bet esme, ji/jis neturejo nieko tokio silto po ranka, o buvo grieztai nurodyta spermos neuzsaldyti, tad iltinai nieko kito nesugalvojo, kaip susuktu bonkute i kaldra, kad spermai silta butu lotuliukas.gif Pries gerus metus tas buvo.

Uz pusvalanduko eisiu gaminti vistiena kari vyrui. Nesu gaminusi, bet perskaicius keleta receptu nusprendziau, kad karinsiu alieju, o ne vistos gabaliukus. kazkaip skaniau pasirode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 31 spalio 2012 - 19:40
QUOTE(*River* @ 2012 10 31, 17:23)
Gal vis tik pavyks apsieiti su IUI.

to ir linkiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 31, 20:38)

Ilte vaziavo priduoti sperma IUI, ir kazkaip nerado i ka isukti. Ar vyras jos veze pats, bet esme, ji/jis neturejo nieko tokio silto po ranka, o buvo grieztai nurodyta spermos neuzsaldyti, tad iltinai nieko kito nesugalvojo, kaip susuktu bonkute i kaldra, kad spermai silta butu  lotuliukas.gif Pries gerus metus tas buvo.

Jei tiksliau, Ilte visada važiuodama į IUI visada veždavo spermą pažasty, kad kūno temp. būtų smile.gif O kai važiavo daryti lemiamą IUI, spermą turėjo atvežti Iltinas į pusiaukėlę, tai tas taip stengėsi ją vežti šiltai, kad suvyniojo į kaldrą. Tada Iltę ištiko lengva paranoja, kad spermai buvo per šalta, kad nebuvo kūno temperatūros biggrin.gif Bet ryškiai nesušalo spermiukai, nes va vienas dabar gerokai išaugęs šalia zirzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 31, 19:38)
aj aj, koks begedis!!! nono.gif:

O as is po picos. vajej, kaip man bloga, sunku, skrandis siuncia ant visu zodziu, kur yra "h" raide pirmoji..  doh.gif stai jums ir sveikas maistas.

Hamburge yra toks geras restoranas "panther". Ten ne kinieciai, bet mesytes visokios kokios.

Uz pusvalanduko eisiu gaminti vistiena kari vyrui. Nesu gaminusi, bet perskaicius keleta receptu nusprendziau, kad karinsiu alieju, o ne vistos gabaliukus. kazkaip skaniau pasirode.

irnesakyk.gif jis užtad kiekvieną dieną dėmesingas, pvz. pasakiau, kad rytoj važiuosiu pas mamą plaukus dažyt, tai išėmė iš spintelės dažus ir padėjo prie tašės, kad nepamirščiau ir netektų nuvažiavus pas mamą kulniuoti į parduotuvę dar vienų pirkti, buvo precedentas laugh.gif

ko gi tu tokią "sunkią" picą pasirinkai smile.gif

pas mus toks brazilų g.gif mėsytes nešioja, pjausto nuo iešmo į lėkštę..

sėkmės, kad pavyktų skaniai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilte @ 2012 10 31, 21:18)
Jei tiksliau, Ilte visada važiuodama į IUI visada veždavo spermą pažasty, kad kūno temp. būtų smile.gif O kai važiavo daryti lemiamą IUI, spermą turėjo atvežti Iltinas į pusiaukėlę, tai tas taip stengėsi ją vežti šiltai, kad suvyniojo į kaldrą. Tada Iltę ištiko lengva paranoja, kad spermai buvo per šalta, kad nebuvo kūno temperatūros biggrin.gif Bet ryškiai nesušalo spermiukai, nes va vienas dabar gerokai išaugęs šalia zirzia biggrin.gif

bet pastebejai, visi sekmingi IUI visada turi kazkokia netokia pradzia - tas sugriuna, ten ne laiku ovuliuoja, ten isbega, tan veluoja, ten kaldra biggrin.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 10 31, 21:22)
irnesakyk.gif jis užtad kiekvieną dieną dėmesingas, pvz. pasakiau, kad rytoj važiuosiu pas mamą plaukus dažyt, tai išėmė iš spintelės dažus ir padėjo prie tašės, kad nepamirščiau ir netektų nuvažiavus pas mamą kulniuoti į parduotuvę dar vienų pirkti, buvo precedentas laugh.gif

ko gi tu tokią "sunkią" picą pasirinkai smile.gif

pas mus toks brazilų g.gif mėsytes nešioja, pjausto nuo iešmo į lėkštę..

sėkmės, kad pavyktų skaniai drinks_cheers.gif
su nestukem juokai menki biggrin.gif

nu kad ne tokia jau ir sunkia, su vyru per puse, as 2 gabalus suvalgiau, bet atprato skrandis nuo tokio svorio. Tai ir kankinuosi.

Aga, ten taip pat - nuo iesmo pjausto.

Aciu, spalva kazkokia tamsi gavosi. bet gal nuo cinamono. rimi sdiandien dalino dievisko skonio mangus uz velniskai jmuokinga kaina - negaliu atsivalgyti, skonis yra - kaip ka tik nuo medzio, prisirpe tokie, sultys varva, saldumas nenupasakotas. tai as ir i kari idejau keleta gabalu laugh.gif vireja, bl lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 31, 20:32)
su nestukem juokai menki  biggrin.gif

nu kad ne tokia jau ir sunkia, su vyru per puse, as 2 gabalus suvalgiau, bet atprato skrandis nuo tokio svorio. Tai ir kankinuosi.

as ir i kari idejau keleta gabalu laugh.gif vireja, bl  lotuliukas.gif

jis visada toks buvo smile.gif dar prieš vestuves "pagrobė" mane iš darbo ir nuvežė savaitgaliui į klaipėdą ir per visą laiką iš jo sukrautų man daiktų žinai ko pasigedau? tik plaukų segtuko! taip kad tikrai viską pastebi ir dėmesio trūkumu negalėčiau skųstis smile.gif

taigi svarbiausia ne kiek, o ko suvalgei smile.gif jei ten n+k ingridientų buvo, tai aišku, kad "sunku"..

taigi šaunu bigsmile.gif norėčiau paragauti.
o man su mangais nesiseka, du kartus pirkau, du kartus kieti, beskoniai buvo.. gal nemoku išsirinkti unsure.gif
Atsakyti