QUOTE(meskute102 @ 2012 11 01, 18:43)
o pas ka eisi dabar?
kai buna pocistinės kiaušidės nebutinai turi nevykti O. O nevyksta su pks. o kelinta cd buvai pas gine? tikiuosi tau endo nera
Labutis visoms
Net nežinau, ką toliau daryti- galvojau eiti į VK Klaipėdoje pas Diržauską, girdėjau gerų atsiliepimų.Bet...vakar kapinėse kaktomuša susidūriau su S. ir nebeišėjo ji man visą vakarą iš galvos

Galvoj minčių raizgalynė-nenoriu makaluotis, vis dėlto ji juk geriausia vakarų Lietuvoj, be to, jau žino mano kūną, bandėm tris stimuliacijas ir 2 IUI pas ją, ar verta blaškytis pas kitą

Esu dabar svarstymuose
Buvau pas ginę 14 cd, pats viduriukas, vaisingos dienos.kai prasidės naujas ciklas, darysiuos hormonų tyrimus ir spręsiu ką toliau daryt.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 11 01, 20:18)
ojei

tikiuos, endo nebus toli pažengus, o pks vis dėlto nepasitvirtins, še
teisingai

o kas planuose? LP?
virusuoju
Ačiū, mielosios, už palaikymą, aš ir pati l.l. tikiuosi, kad tas velnias endo būtų pirmos stadijos arba išvis jos nebūtų
LP bijau kaip vaikas skiepų

Kažkaip po tėčio bėdos man daktarai siaubą kelia
Griebiu virusiuką
Papildyta:
QUOTE(velnyte @ 2012 11 01, 20:45)
Nemanau, kad čia tau diagnozę tikslią pastatė. Toks jausmas kokias tik žinoj nepastojimo priežastis ir išvardijo. O įtarimas dar nediagnozė. Jei požymiai atkrenta pks tai reiškia, kad i nėra jų. Teplioti gali ir dėl polipo, kurį ne visada ir ne kiekviena ginė pastebi. Varyk pas trečią.
Gal ir tavo tiesa- juk ji ne nevaisingumo specė, o žinodama mano pastangas pastoti beveik tris metus ir norėjo "padėti", tipo nukreipti kur bėdos gali būti. Jei gerai pamenu Maidei pamatė polipą, bet kada jis geriausiai matosi, ciklo pradžioje?

Aš buvau per ovuliaciją. Kažkaip man sekasi- ne tik pas endokrinologą reikia varyti trečios nuomonės, bet dar ir pas ginių
Papildyta:
QUOTE(amita @ 2012 11 02, 08:37)
Jautruole, kai man Latvijoje T pasake, jog pas mane policistines kiausides ir pamates mano ispustas akis kaip kakojancio katino(bo Lietuvoje niekas sito nepastebejo), mane nuramino sakydamas, jog nemazai moteru(dabar tiksliai procentu nepasakysiu) turi sita dziaugsma. Bet esme ta, jog policistiskumas turi labai platu diapazona. Yra moteru, kurioms ir ciklas dvifazis, memes gana reguliarios(pas mane vos ne kaip laikrodukas), antsvorio nera arba jis minimalus ir pan, bet turi sita problema(kaip Treisas ivardino pirma grupe) ir yra Steiner-Leventalio sindromas(gal neuzmetisit pomidorais, jei pavadinima netiksliai parasiau).tai ir padidejes plaukuotumas, didelis antsvoris, menesines vos ne vienekart per metus ir pan. Na tarp ju aisku yra tarpiniai variantai.
O tai koks gydymas, jei jau policistinės kiaušidės būtų?

Mano ginė užsiminė (kiek leido jos kompetencija), jog paprasčiausiai stimuliuojama, kad užaugtų vienas ar du dominuojantys foliai.Man jokie požymiai netinka, kurie išvardinti prie šios ligos
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 11 02, 09:22)

beliko su pačiu Zuzliuku susitarti
Aš irgi statau už 16 dieną, man tas skaičius l.patinka