QUOTE(DruiDe @ 2012 11 02, 12:07)
Manau, viena gydytytoja tinka tol, kol sutinki su jos gydymo metodias, eit vien is idejos ir aklai pasitiketi neverta

Tikrai taip

Surijau beveik visą maišelį avižinių sausainių

QUOTE(zuzla @ 2012 11 02, 11:19)
bet pamatyti kokia ta endo ir ją "pataisyti" galima tik per LP
mano galva, geriau jau LP nei GN

QUOTE(Grim @ 2012 11 02, 13:15)
Vakar prikepiau kibinu, siandien suejo pietums

QUOTE(Grim @ 2012 11 02, 11:36)
laikykis

tai kad aš pati plepė, galvojat, nepasisakysiu, kad JAU

QUOTE(DruiDe @ 2012 11 02, 12:07)

QUOTE(Grim @ 2012 11 02, 12:15)
pas tave avižiniai, bent kiek naudos.. pas mane meduolių pakelis

QUOTE(DruiDe @ 2012 11 02, 12:39)
Vakar prikepiau kibinu
ir nepasidalinai

QUOTE(DruiDe @ 2012 11 02, 10:36)
Nezinau kodel, bet vos ne is kas antro girdziu, kad reikia keliu nuomoniu, nepavyko pas viena, eit pas kita. Nesuprantu, bet priesinuos tam
Nenoriu blaskytis ir kas kart pasakot viska is naujo
Pasitikiu S, atsidaviau jai i rankas.

Pasitikiu S, atsidaviau jai i rankas.
Mano vyras tokios pat nuomonės, kad neverat blaškytis. bet nieko negaliu padaryt su savim-taip norisi rezultato kuo greičiau

O čia geras klausimas, ar aš pasitikiu ja 100%, kartais atrodo, kad jai babkės svarbiau

Papildyta:
QUOTE(velnyte @ 2012 11 02, 10:41)
Dėl LP man dar prieš S pora spec. buvo sakę, kad paskutinėje vietoje tik darytis, nes tai yra rimta operacija nors ir vadinasi diagnostinė. Tokiais dalykais pinaudžiauti negalima.
Aš tave puikiai suprantu. Irgi nebežinau kur pulti kur lėkti. Kažkaip jau į ne viltį varo tas nesugebėjimas pastoti. Šiandien gal oras toks, bet kažko pesimistinė nuotaika. Nors HCG tik kitą savaitę, bet kažkaip jausmas , kad beldžiasi mmm.
Ir tu ne mums gavą kvaršina, o daugiausia sau su neatsakytais klausimais. Tad neatsiprašinėk.
Papildyta:
Visada sako neskubėk operuotis kol trys gydytojai nepatvirtino kad reikia.
O mūsų atveju , tai kaip matau jie visi taiko panašias stimuliavimo schemas. Tyrimai tie patys. Ir kaip mano durna galva supranta parinkti tinkamą laiką IUI yra menas, bet ir parinkus nėra garantijų. Juk tik 10-15 proc tikimybė.
Žodžiu x-failai. Aš irgi nebežinau ką daryt.
Aš tave puikiai suprantu. Irgi nebežinau kur pulti kur lėkti. Kažkaip jau į ne viltį varo tas nesugebėjimas pastoti. Šiandien gal oras toks, bet kažko pesimistinė nuotaika. Nors HCG tik kitą savaitę, bet kažkaip jausmas , kad beldžiasi mmm.
Ir tu ne mums gavą kvaršina, o daugiausia sau su neatsakytais klausimais. Tad neatsiprašinėk.
Papildyta:
Visada sako neskubėk operuotis kol trys gydytojai nepatvirtino kad reikia.
O mūsų atveju , tai kaip matau jie visi taiko panašias stimuliavimo schemas. Tyrimai tie patys. Ir kaip mano durna galva supranta parinkti tinkamą laiką IUI yra menas, bet ir parinkus nėra garantijų. Juk tik 10-15 proc tikimybė.

Ačiū, Velnyt, už nuomonę

Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 02, 12:39)
Vakar prikepiau kibinu, siandien suejo pietums
mmm kaip skaniai
Sedziu patenkinta issiputusiu pilvu, bandau dirbti 

O aš šiandien namuose sėdžiu,tai iškepiau lazaniją ir šveičiu antrą porciją jau

Papildyta:
QUOTE(velnyte @ 2012 11 02, 12:15)
Kažin ką pats Zuzliukas galvoja apie mūsų, tiotkų, statymus? Jaučiu juokiasi ir galvoja-neatspėsit, bus staigmena

Laba diena 
Nu, gal jau atsikratem sveciu
Nors dar ne galutinai.
nebesvarbi jau. Juk yra DRAUGAI, kurie daug svarbesni nei vaikai, o ypac- -kazkokia sperma priduoti. (necenzuriniu zodziu kratinys ir spyris koja i duris), lai pats begioja dabar man is paskos, lai pats maldauja, man px, nieko nebeprasysiu, nebepriminesiu. Yra LV, yra donoro sperma ir poslo vsio nx bl.
taip, pora menesiu geriau aspirina, bet nesileidau.

Pavydziu taco, skanu
gal kada pati padarysiu, bet nu jau baisiai tingiu as ta guakamole maisyti, o be jos man nu jau nebe tas.
norejau jau pradzioje spyrti tau i minksta vieta, bet tu pati pasitaisei
Siandien as ragana su sluota. Subiesino nerealiai tas spermos nustumimas i subine. Ant saros pasidariau NT del viso pikto, kad isitikinti, kad sperma chrienova, stai toks spermos pridavimo planas, kuri pasistengiau ivykdyti as pati. ka jau padarysi. Aisku, Nt neigiamas, nu bet nieko kito ir nesitikejau, tikrai abejingai i ta I ziuriu, bet isitikinau uztat spermos kokybeje. T.y. jos nebuvime. Vadovavausi maikos ~24 cd, tai siandien 25-26, tai jau tikrai rodytu jeigu kas. Tai lauksiu memiu ant dienu, pas S neeisiu, nes nera reikalo ryti beprasmiskai hormonus.
Noriu alaus. Bet dar reikes i treniruote nueiti. sian cardio, nuobodybe, tai gerai, kad nusispjovus i visus taupymus nusipirkau Salon zurnala apie interjera, tai galesiu vartyti ramiai valanda laiko, kol eisiu tuo suknystu takeliu tempdama hantelius.

Nu, gal jau atsikratem sveciu

QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 01, 16:45)

QUOTE(meskute102 @ 2012 11 01, 19:43)
maide kaip tavo isskyros? o gal tikrai nuo vitaminu jos tokios
as vis apie tave pamisliju , ir nepamenu o tai kai tau buvo pavyke tu gerei aspirina bet nesileidai ane?
baigesi mano isskyros. sausuma. 
as vis apie tave pamisliju , ir nepamenu o tai kai tau buvo pavyke tu gerei aspirina bet nesileidai ane?
taip, pora menesiu geriau aspirina, bet nesileidau.
QUOTE(zuzla @ 2012 11 01, 21:18)
na o aš jau po gastrolių - buvom kapuose, pas mamą plaukus nusidažiau, paskui į parduotuvę savaitėj apsipirkt, grįžę pasidarėm meksikietiškų taco, prisivalgėm ir ilsimes 
o man dar tas suniukas patiko, kur ant sofos isitaises 

Pavydziu taco, skanu

QUOTE(DruiDe @ 2012 11 02, 09:27)
Statau ant lapkricio 21-22. pirma mintis buvo 21, bet antroji - 22. Nors gal ir 25. Ne, statau ant 22.QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 02, 11:24)
Nors aš tos istorijos negirdėjau, bet dažnai pagalvoju -gal dar nelemta mums?
Draskausi, lakstau per dr., ieškau priežasties, o gal tiesiog neleidžia man iš aukščiau? Bet kai tokios mintys užklumpa, prisimenu Maidės žodžius kaip reikia galvoti- man lemta, bet su tam tikrom pastangom

norejau jau pradzioje spyrti tau i minksta vieta, bet tu pati pasitaisei

Siandien as ragana su sluota. Subiesino nerealiai tas spermos nustumimas i subine. Ant saros pasidariau NT del viso pikto, kad isitikinti, kad sperma chrienova, stai toks spermos pridavimo planas, kuri pasistengiau ivykdyti as pati. ka jau padarysi. Aisku, Nt neigiamas, nu bet nieko kito ir nesitikejau, tikrai abejingai i ta I ziuriu, bet isitikinau uztat spermos kokybeje. T.y. jos nebuvime. Vadovavausi maikos ~24 cd, tai siandien 25-26, tai jau tikrai rodytu jeigu kas. Tai lauksiu memiu ant dienu, pas S neeisiu, nes nera reikalo ryti beprasmiskai hormonus.
Noriu alaus. Bet dar reikes i treniruote nueiti. sian cardio, nuobodybe, tai gerai, kad nusispjovus i visus taupymus nusipirkau Salon zurnala apie interjera, tai galesiu vartyti ramiai valanda laiko, kol eisiu tuo suknystu takeliu tempdama hantelius.
Maide> deržis
Nemoku rusiskai rasyt, be tikiuos, suprasi? Suprantu, koks siutas ima dėl vyro, bet kur mes be jų? Nors ne tokia pati situacija, bet panaši ir man šiandien su saviškiu- turim pasiimt užsakytas prekes iš pardės, o jis užsispyrė kaip ožys, kad nevažiuos ir viskas
Aišku, galiu ir aš viena, bet ar man to reikia? Draskytis su dėžėm? Nereikia jam, nereikia ir man, šveičiu sau lazaniją šiltuose namuose ir pofik

QUOTE(Maidenana @ 2012 11 02, 14:18)

Pavydziu taco, skanu

įsivaizduoju, kaip tau pikta

buvo avokadas, bet.. atėjo Žruška ir suvalgė..
pagaliau pabaigiau su gėlėm

QUOTE(zuzla @ 2012 11 02, 13:05)
pas tave avižiniai, bent kiek naudos.. pas mane meduolių pakelis

Aha, žiauriai

QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 02, 14:17)
Kažin ką pats Zuzliukas galvoja apie mūsų, tiotkų, statymus? Jaučiu juokiasi ir galvoja-neatspėsit, bus staigmena 

Jis užsirašinėja mūsų spėtas dienas ir galvoja, kad per jas nesirodys

Niekaip negaliu apsispręst, ką čia daryt - vyras nori važiuot pas tėvus į kitą miestą, klausia, ar važiuosiu kartu. Kaip ir norėčiau, bet ir tingiu truputį, ir darbo yra... Nežinau nežinau

QUOTE(Grim @ 2012 11 02, 14:52)
Aha, žiauriai
Norėčiau ir meduolių dar
Niekaip negaliu apsispręst, ką čia daryt - vyras nori važiuot pas tėvus į kitą miestą, klausia, ar važiuosiu kartu. Kaip ir norėčiau, bet ir tingiu truputį, ir darbo yra... Nežinau nežinau

o gal nori baltos kavos ir Selga bananinio skonio sausainių?

Jei santykiai su uošviais geri, važiuočiau su vyru, kompaniją jam palaikysi

Einu kviest vyrą važiuoti į pardę pasiimti prekių- pasakysiu, pas tavo sistrą tai eisiu į gimtadienį? Užtat tu turi važiuot su manim į pardę kaip kompensacija už būsimą š...vakarą

QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 02, 14:58)
Aš šįvakar turiu eiti pas švogerką į gimtadienį (pas tą pačią, kuri mane užvakar gyvate išvadino)-kaip rasti jėgų ir šypsotis visą vakarą?

o tai tau kvietimas dar galioja?