QUOTE(meskute102 @ 2012 11 03, 19:07)
1. tikrai nera taip.
nesigincyju...bet tai netiesa... tiesa tik tuo atveju , jai tas iui padeda pastoti, o jei ne - po 6 tikrai niekas nebesiulo testi iui....
2. foliu tai daugiau , bet kokia ju kokybe ? ir isvis skaito jei ginius uzaugina per stimuliuota cikla daugiau nei tris folius , tai jau jis persistenge... o kas paskui atsitinka kiausidems stimuliuotoms nuo dideliu foliu keikiu....bet tiek to as visai ne to norejau paklausti...
3. na as suprantu kad O ivyksta, bet kiekvienai moteriai antros fazes ilgis yra skirtingas. kazkaip pastebejau kad velnytei budavo ilgesnis tas dpo. todel taip ir parasiau
4. as niekad nesu supykus ant S kad nepavyko, as visada sakau kad ji iui metu padaro viska...bet ar ji viska padaro iki iui?
nu kad ir tavo situacija.... kiek suprantu, ji neiesko priezasciu, nesigilina... kai atsigausi kai jau busi pasiruosusi ateisi ir vel siulys iui....bet is tavo postu ta supratau ...nu sorry gal klystu...noreciau klysti...
5. nauja orkaite super
butinai reikia isbandyti
nu bet tu ir saunuole, sportuoji net savaitgali
6. nu bet tavo vyras tai toks tikrai pagerintas... kazkaip susidaro vaizdas, kad tikrai jau geriau su donoru pasidarytum iui, ir nervu maziau tau kainuotu ... isivaizduoju kaip sunku kai reikia stumti traukti... o jis dar savo ozius rodytu... jau ir taip sunku jau ir taip nervai kyla , o cia dar...nu bet tu stipri manau padarysi situacija savo naudai

2. foliu tai daugiau , bet kokia ju kokybe ? ir isvis skaito jei ginius uzaugina per stimuliuota cikla daugiau nei tris folius , tai jau jis persistenge... o kas paskui atsitinka kiausidems stimuliuotoms nuo dideliu foliu keikiu....bet tiek to as visai ne to norejau paklausti...
3. na as suprantu kad O ivyksta, bet kiekvienai moteriai antros fazes ilgis yra skirtingas. kazkaip pastebejau kad velnytei budavo ilgesnis tas dpo. todel taip ir parasiau

4. as niekad nesu supykus ant S kad nepavyko, as visada sakau kad ji iui metu padaro viska...bet ar ji viska padaro iki iui?
nu kad ir tavo situacija.... kiek suprantu, ji neiesko priezasciu, nesigilina... kai atsigausi kai jau busi pasiruosusi ateisi ir vel siulys iui....bet is tavo postu ta supratau ...nu sorry gal klystu...noreciau klysti...

5. nauja orkaite super

6. nu bet tavo vyras tai toks tikrai pagerintas... kazkaip susidaro vaizdas, kad tikrai jau geriau su donoru pasidarytum iui, ir nervu maziau tau kainuotu ... isivaizduoju kaip sunku kai reikia stumti traukti... o jis dar savo ozius rodytu... jau ir taip sunku jau ir taip nervai kyla , o cia dar...nu bet tu stipri manau padarysi situacija savo naudai

1. tai mano atveju taip. padeda pastoti. bet...
2. taip, daugiau nei 3 foliai kaip ir klaida gaunasi, o del kokybes, juk yra dominuojantys ir siokie-tokie.. man per stimuliacijas S uzaugindavo 2 kokybiskus, domunuojancius ir 1-2 neuzaugu. bet tai juk ir organizmo reakcija. As natur sugebu tuireti 2 dominuojancius ir 1 neuzauga.
3. gal del dupho pailgeja?
4. as esu. ne kiekviena karta, bet kartais, kai viskas idealu, o rezultatas zhaize, tai esu supykus juodai. gal ne tiek ant jos, kiek ant susiklosciusios situacijos.
5. as sportuoju kai galiu

6. esi visiskai teisi del visko... bet as is tu, kurios keleta kartu pasako, o po to priima sprendima ir daro pacios. palieka/pasidaro/nysispjauna ir t.t. klausimas tik, kiek man reikes laiko padeti galutini taska. As ji suprantu, as visiskai suprantu kodel pas ji taip yra, todel ir delsiu. bet tuo pat metu zinau, kad tai jo gyvenimo budas ir spresti tik man, ar man priimtinas toks poziuris ir tokie veiksmai. jis nieko detas cia, jis tiesiog toks. O as tokia. Todel naiviai sedeti ir tiketis, kad jis pasikeis, kad staiga jis pakeis poziuri i vaiku laukima, tikra ne iseitis. be to, dar vakar sulaukiau priekaistu, kad mane gali apvaisinti, o stai as nesugebu isnesioti. Aisku, pasakiau, kad jeigu apvaisinetu kiekviena cikla, rezultatas jau seniausiai begiotu po kambarius, obettaciau.. As savo problema issiaiskinau, o jis savaja tik gaves su lazda sprendzia.. Taip kad..
QUOTE(jurmarta @ 2012 11 03, 19:56)
as irgi ta girdejau is savo seimos gydytojo. Kai ejau siuntimo A, jis man skaidriai pasake - pjaukis. nes imunitetas pasilpo, susirgau puline angina. tai seimos gydytojas liudnom akim ziuredamas, sako, pjauk, nes 3 dienas teuztruks viskas (ligonine, operacija, atsigavimas), o rezultata turesi iskarto. Ka as zinau, gal yra tiesos. Angina labai auksta temperatura lydima, embrionai tiesiog sudega..