Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(Grim @ 2012 11 05, 10:34)
Sveikos,

aš vis "smaginuosi" - po ligonines lakstau  doh.gif
Savaitgalį buvom išvažiavę pas vyro tėvus, šeštadienį pastebėjau, kad truputį teplioja. Labai nepergyvenau, nes gyd. sakė, kad taip gali būt (vartoju kraują skystinančių vaistų). Bet vakar, kai jau grįžom, nuėjau į dušą ir tooooks krešulys (ar kas ten) iškrito. Kraujas raudonas. Nu žodžiu, tada jau supanikavau. Nulėkėm į AK. Bet ten irgi  doh.gif Sėdžiu priėmime, sesutė pasimetus - nežino, ką kviest. Išsikvietė kažką, tada sėdi abi ir nežino, kam skambint. Aš jau galvoju: "Nu blyn, imi telefoną ir skambini kam nors." Paskambino. Pasirodo, ne ten, nes tas "kažkas" priima tik iki 22 savaitės. Paskambino "kažkam" kitam. Atėjo gyd., apžiūrėjo ir... aš net nesupratau, ar darė echoskopiją  blink.gif PAvedžiojo kažką per pilvą dvi sekundes ir ten toooks mažytis ekranėlis. Sako: "Mes neturim geresnio echoskopo priėmime." blink.gif Išvada: kaklelis ok, šviežiai nebekraujuoja, vaikas spardosi, tonai geri, gulam į ligoninę. Sakau: "Kas dabar man bus daroma atsigulus? Gal kas apžiūrės geresniu echoskopu ar pan.?" Pasakė, kad dabar niekas nieko nežiūrės, nes naktis, tai rytoj (šiandien). Tai sakau, aš ir namie panakvot galiu. Parašiau, kad atsisakau gult, ta gyd. pažiūrėjo taip į mane... Šiandien pasiskambinau savo gydytojai, pasakiau situaciją, tai priims apžiūrai. Jau kaip laukiu...
Tiesa, nusivežiau į ligoninę savo kortelę, ten surašyti visi vaistai, kuriuos dabar vartoju, taip pat ir aspirinas, "Ziboras" - apie tai nė žodžio. Sukau galvą grįžus, kaip čia su tuo aspirinu daryt - gert vakarinę dozę ar ne. Aš nežinau, ar čia taip normaliai toj ligoninėj, ar čia man jau niekas neįtinka?  g.gif Bet jei atvirai, žinokit aš bijau gimdyt va taip va - tiesiog nuvažiavus. Nes toks neskubėjimas, toks abejingumas... Kažkaip ne taip aš viską įsivaizduoju. Arba gal perdedu, nežinau  g.gif

Sveikutes,
na ne koks Tau, Brangioji, savaitgalis, is tiesu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikykis ir laukiam tik geru ziniu po gydytojos apziuros 4u.gif
O su tais sapnais tai cia visoms tokios nesamones. As sianakt vel sapnavau, kad nescia, kad jau gimdyti laikas. Nubega vandenys ir tik tada suprantu, kad dar per mazai laiko, kad ten persileidimas. Verkiau verkiau doh.gif Nu zodziu, kazkokie cia visas mergaites sapnai ne tie kankina.....
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 05, 09:25)
Tik galvoju, kaip išdrįsti pasiimti kortelės kopijas iš Editos? Jei ji užklaus, kur aš einu, išvirsiu iš kojų blush2.gif

o kas čia tokio? man atrodo, suprantama, kad nevaisingumo situacijoje nori išgirsti dar vieno gydytojo nuomonę.

QUOTE(Grim @ 2012 11 05, 10:34)

Bet jei atvirai, žinokit aš bijau gimdyt va taip va - tiesiog nuvažiavus. Nes toks neskubėjimas, toks abejingumas... Kažkaip ne taip aš viską įsivaizduoju. Arba gal perdedu, nežinau  g.gif

doh.gif tikiuos, viskas gerai bus.

kad seselės nežinojo kam skambint, keista, aišku g.gif gal pilnatis veikė.. gerai, kad aš ne per pilnatį gimdysiu - ir gimdyvių bus mažiau, ir personalas adekvatus bus laugh.gif galbūt priėmime ir teks palaukti, kas irgi suprantama, gal gydytojas priima gimdymą, gal palatose, tuo labiau, jei bus galimybė pasirinkti gydytoją, bet priežiūra gimdymo metu kažkaip neabejoju. svarbu, ant perliukų neužsiraut, o tokių ten tikrai mažuma smile.gif

chelou mirksiukas.gif
tik namo parsiradau išvažiavus 07:15 ax.gif
nusipirkau tris vandas.. kur jas pakabinti, kad vyras, grįžęs iš komandiruotės, smūgio negautų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 05 lapkričio 2012 - 11:36
QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 05, 11:13)
Nelabai netyčia- laukėm 1m.9mėn.,kol pastojau, o pastojau gerdama prieš tai 1ciklą Duphaston g.gif Vadinasi, mano PRG žemas, bet dr. tyrė tik kartą ir nieko nesakė.

P.S> Ką veiksi viena visą savaitę? Gal savaitgalį į klubą- nebereikės nei masažo, išjudinsi klubus? smile.gif
gal duphas tau O pareguliavo... Arba siaip, pataiket. Neisivaizduoju,. bet jeigu pirmojo lauket ilgokai, tai ir antrasis privercia paluketi..

As su mielu noru, bet nera su kuo eiti, o vienai kazkaip... Anksciau ir viena eidavau, bet dabar.. Nu nezinau, gal i kokius Kurpius ikisiu nosi. O siaip, tai dirbsiu, juk as nevaziuoju su vyru del to, kad tesiu jo garbingus darbus.

QUOTE(DruiDe @ 2012 11 05, 11:21)
Mano sios nakties sapnas: as  nestuke.gif 20 savaiciu, mama veza mane gimdyt  doh.gif Sakau jai, kad menes net nepriims, nes net pilvo dar nesimato, o ji sako - jau tikrai laikas  g.gif
Del naujos dideles masinos svaigstu as, o Mv tegul pasiima sia, jo paties nudrozta mazike  doh.gif
Ar valgei kada Ridikuose vistiena prancuziskai su naminias makaronais? vat kazka panasaus, tik vistiena pries tai virta buvo  blush2.gif
Ir as pradedu savo masazu matarona  cool.gif
nu kas cia dabar.. nestukes sapnuojasi..

As irgi noriu dideles. bet ka as zinau, ar laikyti savo S60 didele. gal ne. As labai volvo dzipo noriu. verysad.gif
valgiau, nu skanu.
As tik pirma karta sian eisiu, tai laukiu jau nesulaukiu.

QUOTE(Grim @ 2012 11 05, 11:34)
Sveikos,

Merginos, patarkit, ar man kaip nors atsidėkot savo gydytojai šiandien?
a jerguteliau. as jau komoje is isgascio guleciau. kelinta pas daktare?
As nupirkciau geru saldainiu. Sokoladiniu Rafaello plastmasineje dezuteje.

QUOTE(DruiDe @ 2012 11 05, 11:50)
Jei noriu padekot uz supratinguma dovanoju geliu  blush2.gif , tik, asiku, reikia parinkti tinkama momenta, kad neatrodytu kvailai  blush2.gif
Ziuriu, neblogai tau tas avokadas eina  tongue.gif
manau, geles jau prarado savo aktualuma. Kazkas labiau naudingo ir apciuopiamo gal racionaliau butu.. unsure.gif

QUOTE(,,Selina'',2012 11 05, 12:16)
As sianakt vel sapnavau, kad nescia, kad jau gimdyti laikas. Nubega vandenys ir tik tada suprantu, kad dar per mazai laiko, kad ten persileidimas. Verkiau verkiau doh.gif Nu zodziu, kazkokie cia visas mergaites sapnai ne tie kankina.....
nu dar viena! doh.gif
Jau ryskiai kazkas turi pastoti per artimiausia cikla, nes ziuriu, tik ne nestukes normaliai sapnuoja, o visos kitos kaip susitarusios.

QUOTE(zuzla @ 2012 11 05, 12:35)
chelou mirksiukas.gif
tik namo parsiradau išvažiavus 07:15 ax.gif
nusipirkau tris vandas.. kur jas pakabinti, kad vyras, grįžęs iš komandiruotės, smūgio negautų unsure.gif
kas tai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 05, 11:51)
kas tai?  blink.gif

orchidėja smile.gif auga plikom šaknim (nuotrauka skolinta). kadangi gražios, sveikos ir žydynčios vidutiniškai po 120 lt kainuoja, tai už 13 lt negalėjau neimt, o ir negaila bus, jei vis dėlto neišgyvens smile.gif
Atsakyti
Grim> tu verta 4u.gif 4u.gif 4u.gif už ramumą ir kantrybę - aš būčiau likusi ligoninėj ir kėlusi ten skandalą, kad kviestų specus čia ir dabar, arba važiavusi į kt. priimamąjį.
Nepamenu, kiek tiksliai buvo mano pupai savaičių (lygati 28), bet užėjo stiprūs gimdos spazmai, susiruošiau tašiukę kai paguldys į skyrių ir tiesiu taikymu į Gimdymo namus moviau. Atėjo ginė, pažiūrėjo echo, pamatavo ir sako, viskas gerai, mažiau vaikščiok, pagulinėk. Nepatikėsi, bet nenorėjau važiuot namo -klausinėjau jos visokiausių smulkmenų, prašiau, kad dar kartą gerai apžiūrėtų ir tik tada išvažiavau doh.gif
Sėkmės tau pas ginę ir būtinai nešk dovanėlę- aš siūlau gėlių ir vokelį blush2.gif

Maide> Kurpiuose faina, norėčiau ir aš tongue.gif
Matyt, užtaikėm tada ir turim dukrytę, o dabar lelis bando mano kantrybę (vyras ramus, tipo, ne laikas doh.gif ). Ale jau virš dviejų metų bando,laikas būtų pasirodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 11 05, 12:08)
Prisiminiau, kai susirgau salmonelioze (bet dar nežinojau, kas man darosi), nušliaužiau pas savo šeimos gyd., ji man liepė pagert gerųjų bakterijų ir sakė viskas bus puiku biggrin.gif
O kita mane iškart į infekcinį siuntė, bet pažadėjau namie sąžiningai gydytis  unsure.gif
Man gėlės kaip padėka irgi labai gražu, tik būna taip nejauku jas neštis, nes visi ir spokso koridoriuj smile.gif Net nežinau dabar, kaip čia geriau...  g.gif

Mjo, pasiulyciau ir jai bakteriju, tik bloguju tongue.gif
QUOTE(,,Selina'',2012 11 05, 12:16)
O su tais sapnais tai cia visoms tokios nesamones. As sianakt vel sapnavau, kad nescia, kad jau gimdyti laikas. Nubega vandenys ir tik tada suprantu, kad dar per mazai laiko, kad ten persileidimas. Verkiau verkiau doh.gif Nu zodziu, kazkokie cia visas mergaites sapnai ne tie kankina.....

Rimtai, kazkaip cia visos prisapnavom mirksiukas.gif
QUOTE(zuzla @ 2012 11 05, 12:35)
nusipirkau tris vandas..

QUOTE(Maidenana @ 2012 11 05, 12:51)
As irgi noriu dideles. bet ka as zinau, ar laikyti savo S60 didele. gal ne. As labai volvo dzipo noriu.  verysad.gif
manau, geles jau prarado savo aktualuma. Kazkas labiau naudingo ir apciuopiamo gal racionaliau butu..  unsure.gif

Noriu W Tiguano wub.gif
Man maloniau gauti geles, negu saldainius blush2.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 11 05, 13:03)
orchidėja smile.gif auga plikom šaknim (nuotrauka skolinta). kadangi gražios, sveikos ir žydynčios vidutiniškai po 120 lt kainuoja, tai už 13 lt negalėjau neimt, o ir negaila bus, jei vis dėlto neišgyvens smile.gif

Gerai, kad paaiskinai, pagalvojau, kad cia kazkas is burimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū visom už palaikymą 4u.gif

Net nežinau, kažkokia mistika - tokiose situacijose aš sugebu logiškai mąstyt ir išlikt gan rami (iš išorės), kas kasdienėm sąlygom man misija neįmanoma smile.gif

Maidenana, pas gyd. 14 val. eisiu. Jau greit, laukiu nesulaukiu...

QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 05, 12:08)
Sėkmės tau pas ginę ir būtinai nešk dovanėlę- aš siūlau gėlių ir vokelį blush2.gif

O kiek įdėt į vokelį? ax.gif Visai nenumanau...
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 05, 12:24)
Mjo, pasiulyciau ir jai bakteriju, tik bloguju  tongue.gif

lotuliukas.gif

Zuzlos "vandas" perskaičiau kaip "valandas" ir niekaip nesupratau, kur ji tas valandas nusipirko ir kodėl kabint nori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 11 05, 12:41)
O kiek įdėt į vokelį?  ax.gif Visai nenumanau...

Nežinau, kiek eilinė konsultacija pas taviškę kainuoja g.gif Aš dėčiau 100lt, arba jei tai per daug skausminga-50lt.
Zuzla> man tokių gėlių priežiūra prilygtų kosmosui blink.gif Paprastą orchidėją sugebu nudvasinti, o tokia iškart galą gautų pas mane doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jautruolė: 05 lapkričio 2012 - 13:07
QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 05, 13:05)
Nežinau, kiek eilinė konsultacija pas taviškę kainuoja g.gif Aš dėčiau 100lt, arba jei tai per daug skausminga-50lt.

Zuzla> man tokių gėlių priežiūra prilygtų kosmosui blink.gif Paprastą orchidėją sugebu nudvasinti, o tokia iškart galą gautų pas mane doh.gif

jei eičiau privačiai, neneščiau vokelio, juk ir taip už konsultaciją ir echo reikės sumokėti schmoll.gif

o gal kaip tik su šitoms susidraugautum mirksiukas.gif juk jos visai kitaip auginamos.

dar tik dvi sutarkiau doh.gif parodysiu paskui, kas buvo ir kas liko ir mano nabagėlių smile.gif
Atsakyti
Labas visoms,
nu jūs su sapnais pavarot. O aš tik jaunus raumeningus vyriukus sapnuoju. Tiesa kažkurią naktį sapnavau, kad lesbietė mane įsimylėjo. Siaubas nubudau visa šlapia. O vaikų nebesapnuoju. Kaip pradėjau stimuliuotis taip ir baigėsi mano nėštumo sapnai. Dabar vien erotika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 11 05, 14:47)
Labas visoms,
nu jūs su sapnais pavarot. O aš tik jaunus raumeningus vyriukus sapnuoju. Tiesa kažkurią naktį sapnavau, kad lesbietė mane įsimylėjo. Siaubas nubudau visa šlapia. O vaikų nebesapnuoju. Kaip pradėjau stimuliuotis taip ir baigėsi mano nėštumo sapnai. Dabar vien erotika ax.gif

lotuliukas.gif as erotika sapnuoju, kai man buna sekso trukumas. Va tada jau prasideda lotuliukas.gif
O dabar is tisai vaikai sapnuojasi. Ir vis sapnuoju labai grazia mergaite. Ten tikriausiai busima brolio dukryte wub.gif Mat brolio seima laukia pagausejimo wub.gif
Atsakyti
Nu va, aš jau namie, lovoj. Gulimas režimas, o ryt į klinikas magnio lašelinių. Gimda labai stipriai tonusuoja. Tik gerai, kad nėr šviežio kraujo. Leliukas makaluojas, širdelė gerai plaka. Gyd. sako: gali tik nueit į WC, į dušą ir pavalgyt. Ir dar pabrėžė - ne daryt valgyt, o pavalgyt smile.gif Ryt ir poryt man pas gydytojus dar - kraują priduot ir inkstų echoskopijai, tai sakė galima. Kasdien pas gydytojus doh.gif Pasiėmiau atostogas nuo rytojaus...
Atsakyti