Man patinka,kai rodo per TV,raso zurnaluose,kokie laimingi,kaip vienas kitam tinka ir t.t. zodziu pora kaip tvora.Ir sast,po keliu metu,ar net tiek nereikia,jau skalambyja,kad skiriasi,ir pradeda drabstytis purvais.Taip vyksta ne tik pas "zvaigzdes".Todel as tokios nuomones,kad idealybiu nebuna,pas visus visko atsitinka,o kaip tu isspresi problemas,jau nuo tu dvieju zmoniu priklauso.Ar plesysies,draskysies,ar juokais nuleisi,ar kitaip paveikt bandysi,cia jau kiekvienam individualiai.Tik pastebejau,kad su amziumi ateina ir protas,kas seniau atrodydavo tragedija,dabar kelia tik sypsena,ir pamatai,kad be reikalo tiek saves iseikvota.Galima problemas spresti ir kitokiais budais.O kaip surasti tuos budus,gyvenant kartu ,pats atrandi.
Pas visus visko buna,o mes moteros turim tokia savybe,uzsidegti,papykti,bet aisku viduj jau senai atleidusios,megaujames,kankindamos ir vaidinanciom laaabai izeistas
Man patinka,kai rodo per TV,raso zurnaluose,kokie laimingi,kaip vienas kitam tinka ir t.t. zodziu pora kaip tvora.Ir sast,po keliu metu,ar net tiek nereikia,jau skalambyja,kad skiriasi,ir pradeda drabstytis purvais.Taip vyksta ne tik pas "zvaigzdes".Todel as tokios nuomones,kad idealybiu nebuna,pas visus visko atsitinka,o kaip tu isspresi problemas,jau nuo tu dvieju zmoniu priklauso.Ar plesysies,draskysies,ar juokais nuleisi,ar kitaip paveikt bandysi,cia jau kiekvienam individualiai.Tik pastebejau,kad su amziumi ateina ir protas,kas seniau atrodydavo tragedija,dabar kelia tik sypsena,ir pamatai,kad be reikalo tiek saves iseikvota.Galima problemas spresti ir kitokiais budais.O kaip surasti tuos budus,gyvenant kartu ,pats atrandi.
QUOTE(happyme @ 2012 10 17, 13:23)
aš galvojau truputį rimtesnė situacija
man atrodo čia tiesiog dabar principai žaidžia pas jį.. aišku, kad negražiai pasielgė, bet nu aš neturėčiau turbūt tiek pykčio
kažkaip visad iki miego susitaikom, kaip galima miegot susipykus??
nemoku aš
pažįstama situacija.. mes taip pat kolkas, vaje kiek daug dėl to problemų būna, kartais taip norisi parėkaut arba tiesiog atokiai pabūt dviese.. bet patys taip pasirinkom
šaunu, kad pas jus nusimato gyvenimas dviese 
pažįstama situacija.. mes taip pat kolkas, vaje kiek daug dėl to problemų būna, kartais taip norisi parėkaut arba tiesiog atokiai pabūt dviese.. bet patys taip pasirinkom
grizo gi gyvate pries man uzmiegant, principingas labai jau matai
na pas mus nebuna daug tu problemu, bet tokios smulkios uzknisa. va pvz kaip vakar negalejau nei sukaut, nei bartis, arba kai is darbo vaziuoju namo, nes jam ten kazkaip nejauku kai manes nera, nors su mano tevais labai sutaria
Papildyta:
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 17, 13:26)
Tik pastebejau,kad su amziumi ateina ir protas,kas seniau atrodydavo tragedija,dabar kelia tik sypsena,ir pamatai,kad be reikalo tiek saves iseikvota.Galima problemas spresti ir kitokiais budais.O kaip surasti tuos budus,gyvenant kartu ,pats atrandi. 
zinoma protas ateina su amzium ir patirtimi
QUOTE(happyme @ 2012 10 17, 12:23)
kartais tiek ir tereikia,vieno zodelycio
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 17, 13:31)
kartais tiek ir tereikia,vieno zodelycio
AS viena karta,labai rimtai pareiskiau,kad buciau labai laiminga,ir pasijusciau geriau,jeigu,ponas perkrates savo zodyna,rastu paprasciausia zodeli,Atsiprasau
To pakako
Atsirado 
man negana to atsiprasau. as noriu, kad jis zinotu uz ka atsipraso ir ka nors darytu, kad dar karta atsiprasinet netektu. kas man is to, kad jis isveblens ta atsiprasau dabar?
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 17, 13:26)
Tik pastebejau,kad su amziumi ateina ir protas,kas seniau atrodydavo tragedija,dabar kelia tik sypsena,ir pamatai,kad be reikalo tiek saves iseikvota.Galima problemas spresti ir kitokiais budais.O kaip surasti tuos budus,gyvenant kartu ,pats atrandi. 
kaip teisingai pasakyta..
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 17, 13:27)
aha gerai pasakei-smulkmenos, bet trukdo. mums tas pats.
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 17, 12:30)
zinoma protas ateina su amzium ir patirtimi
deja, to "amziaus" nei atsuksi atgal, nei pasuksi primyn, todel tenka ir papykt, ir atleist, ir sukaut, ir verkt, kol savo pasauli ismoksti dazyti pastelinem spalvom 
ir svarbu nelaikyti savyje.Smulkmena,ne smulkmena,ka galvoji,issakai,lengviau pasidaro.
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 17, 13:35)
ir svarbu nelaikyti savyje.Smulkmena,ne smulkmena,ka galvoji,issakai,lengviau pasidaro.
as visada issakau. ir vakar issakyt bandziau. bet kai pamaciau ta akla neigima, paprasciausiai uzsiliepsnojau. jei jis butu iskart atsiprases, pasakes, kad nepagalvojo, taip gavosi, buciau kitaip reagavus. bet kai as sakau kas mane zeidzia, o jis kukulius isvertes "nusisneki", "kas tau darosi", nu tada tai jau man *****
Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2012 10 17, 13:37)
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 17, 12:23)
tai dar svarbiau, jei yra leliukas!
tada tikrai ramiau. nes daugelis merginu buna su savo "pablogejusiais" vyrais ilgiau nei noretu, nes neturi kur iseit su vaiku. o cia isspyrei balvona ir ramu
Bet gyvenant bendruose namuose nei šis nei tas dar kažkokį būstą savo atskirai turėt, vis gi ir prižiūrėt reik, o jei dar kitame mieste..
QUOTE(happyme @ 2012 10 17, 12:34)
bet aš stengiuos stengiuos, galima sakyt ir taip tik kelis brangius žmones turiu, tai nesinori apsikrauti blogom emocijom, o geriau džiaugtis ir puoselėt santykius stengiuosi
bet visvien faina, kad gaunat pailsėt ir pasidžiaugt vienas kitu tik dviese

Ir aš
Pavydžiu baltu pavydu kad galit pabūt tik dviese, o kaip aš laukiu to
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 17, 12:33)
man negana to atsiprasau. as noriu, kad jis zinotu uz ka atsipraso ir ka nors darytu, kad dar karta atsiprasinet netektu. kas man is to, kad jis isveblens ta atsiprasau dabar?
jei rytoj vakare ir vel nieko nepraneses veluos namo
as noriu, kad jis daugiau taip nedarytu, o ne tik atsiprasytu 
va va,tas atsiprasau turi ir buti tikras.Zinoma,geriau nesielgti,kad reiktu atsiprasineti,bet taip nebuna
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 10 17, 13:40)
čia ne aš, čia jotule17 gali
beje, tu savaitgalį važiavai pas tb, jūs atskirai gyvenat ar kaip?
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 10 17, 13:40)
Bet gyvenant bendruose namuose nei šis nei tas dar kažkokį būstą savo atskirai turėt, vis gi ir prižiūrėt reik, o jei dar kitame mieste..
yra daug variantu: gyvenimas tavo bute, tavo tevu paliktas butas, jei tas butas "lysnas" ji galima isnuomot ar leist gyventi giminaiciams. as kalbu apie tai, kad tau nereiketu iseiti is namu. kad jei viskas zlugtu, tu neiseitum i gatve su cemodanu, kad ir kodel ir kaip viskas besibaigtu...
Papildyta:
QUOTE(happyme @ 2012 10 17, 13:48)
čia ne aš, čia jotule17 gali
aš irgi laukiu labai labai, man dažnai vien todėl ir nuotaikos nekokios būna, liūdesiukai ir tt, kad trūksta to atskiro gyvenimo..
del privataus gyvenimo dviese ir man daznai slogutis uzeina. taip norisi SAVO turet...
Papildyta:
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 17, 13:41)
va va,tas atsiprasau turi ir buti tikras.Zinoma,geriau nesielgti,kad reiktu atsiprasineti,bet taip nebuna
Pas mus nebuvo isvis atsiprasau,na tiesiog uz kokias smulkmenas,glaustydavos kaip katinas,bet jau islement niekaip negaledavo.Ismoko,bet jau kol islemeno
viena karta tegirdejau ,bet jau pazanga
sake,jau geriau eiciau grioviu kast,nei atsiprasau istart.Pas mus,kazkaip didele reiksme jis turi.
Kitas gal gali,atsiprasinet ant kiekvieno poelgio,kas tas zodis,pasakei ir ramybe.
tu bent jau isgirdusi ta zodi zinosi, kad jis sunkiai "isgimdytas" ir todel vertingas
mb va matai atsiprase uz viena is keliu dalyku, kitus nurase man