Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti ...

QUOTE(DiToLe @ 2012 10 18, 15:53)
Prisiminiau ką norėjau Jums miergos papasakot..... Kai pas mus užeina naujokė, mes sutinkam, pakalbinam, taip sakant - priimam. Prieš šią temą apsilankiau nepamenu jau kokioj. Žodžiu, dalyvės ten kalbasi tik tarpusavy, niekas nepriėmė, nepakalbino, pabandžiau pati pabendraut, tai sulaukiau beveik iš kiekvienos klausimą: "Kas per ditole????  g.gif " O šia atėjau, pamačiau ir pasilikau  biggrin.gif  4u.gif  thumbup.gif
Galvojau aš nepritampanti, jei ten nepriėmė, kažkas gal negerai  biggrin.gif Tai radau nepritampančiai - pritampančias  biggrin.gif

Na juk pas mus geriausia kertelė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 18, 15:46)
Perziurejau nusivylusias, kzkaip liudna paliko unsure.gif  Happyme, galiu nuraminti, drauge apgavo tave 4u.gif
:

Perziurejau ir as biggrin.gif O klausyk,kiek seriju pas tave? g.gif Nes biski galo nesupratau,del Bry g.gif

Ditole,jau paieska buvom paskelbusios biggrin.gif
Atsakyti
ei tik garsiai nešnekėkit apie pabaigą, jei ką kraustykitės į AŽ tongue.gif biggrin.gif o tai aš irgi neištversiu nepaskaičius kad ir geltono teksto doh.gif

beje, aš irgi esu papuolus kažkada į temą, kur į naujokes nelabai kreipdavo dėmesį. nu būna matyt visokių grupelių.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 18, 16:01)
ei tik garsiai nešnekėkit apie pabaigą, jei ką kraustykitės į AŽ tongue.gif biggrin.gif o tai aš irgi neištversiu nepaskaičius kad ir geltono teksto doh.gif

nesnekesim schmoll.gif tik galvoju,gal per mazai seriju perziurejau g.gif idomu,kiek isvis seriju g.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Apie naujokes parakalbote
Jau kuris laikas lankausi čia, paskaitinėju, pasijuokiu, nuotaiką praskaidrinu
Ir vis galvoju - kažin kaip čia man įsipaišius į jūsų draugiją g.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 10 18, 17:54)
Labas  4u.gif
Ir vis galvoju - kažin kaip čia man įsipaišius į jūsų draugiją  g.gif

Labukas,
pasipasakok. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 18, 15:58)
Perziurejau ir as  biggrin.gif  O klausyk,kiek seriju pas tave? g.gif Nes biski galo nesupratau,del Bry g.gif

Ditole,jau paieska buvom paskelbusios  biggrin.gif

23. Paskutine labai ilga, dvi i viena sudetos. Pasuko i politika
mirksiukas.gif
QUOTE(TaGre @ 2012 10 18, 16:54)
Labas  4u.gif
Ir vis galvoju - kažin kaip čia man įsipaišius į jūsų draugiją  g.gif

Labas, paisykis, paisykis ir pasipasakok, mes cia visos zoses bigsmile.gif maziukas prispaude ir irankiu juosta ne apacioj ekrano, o desinej vertikaliai, ka daryti? g.gif
Papildyta:
Koki cia seriala dbr ziureti g.gif
Jotules nebuvo saindien g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 18, 17:15)
23. Paskutine labai ilga, dvi i viena sudetos. Pasuko i politika
mirksiukas.gif

Labas, paisykis, paisykis ir pasipasakok, mes cia visos zoses bigsmile.gif  maziukas prispaude ir irankiu juosta ne apacioj ekrano, o desinej vertikaliai, ka daryti? g.gif

varau ieskot dvieju seriju thumbup.gif sakau,kad dar visai nesu klink,klink,kad be rysio baiges 21 serija ir nieko nesupratau bigsmile.gif

yra buve ir pas mane su ta juosta,kazkaip susitvarkydavau,o kaip neprisimenu,per start eit reikia unsure.gif

naujokei 4u.gif laukiam issamaus pasakojimo apie save bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 18, 17:16)

Jotules nebuvo saindien g.gif

lyg nebuvo.O ka,ir ji i Trakus ruoses? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
O as atsimenu bandziau bendrauti savo miesto tu paciu metais gimusiais doh.gif ko paklausi - to negausi, o tokio dalyko nekenciu doh.gif meetai i savaite po pora kartu, viena per kita saukia, nori savo kzka papasakoti doh.gif neidavau, tai ir forume nelabai bendravo, tai pagalavojau, nafik man to reikia? unsure.gif o is pradziu dar kzkiek pergyvenau, kad nemato, negirdi ir ignoruoja, reikedavo kaip maziems vaikams vaizdines medziagos lotuliukas.gif ir po vieno meeto vyras pamate nuotraukas ir pasijuoke, tu cia jaudines, kad gtos bobos nebendrauja?per jauna tu joms lotuliukas.gif tai nusiraminau ir sita tema atradau bigsmile.gif
Ir dingsiu, jei atrasiu koki gera seriala bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita_K_P: 18 spalio 2012 - 17:23
O man bendraamziuose,kazkaip nebeidomu paliko.Na antras vaikas,ir siaip jau gan didelios esam,tai apie tuos valgo-nevalgo,rubus,maista,tempas ir t.t. kas susije tik su vaikais nebeidomu paliko.Vis jausdavau,kad nebeturiu ka pasakyt,del slogyciu,ar sveikinimu su menesiadieniais ,gimtadieniais vaiku.Smagu sveikinimai,budavo,kai menesiukus iki metu skaiciuodavom,o paskui schmoll.gif
Ir cia atejus,pabendravus,nelabai kazkaip isipaisiau.Irgi patyledavau,ir jau maniau eit is cia unsure.gif Iki kol viena diena,nebenutylejau,nebeisturejau.. ax.gif O dabar ,nesigailiu,kad cia pasilikau,fainulkos visos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 18, 17:28)

Eik tu bigsmile.gif o norejai iseiti, nes mes fainulkos labai? bigsmile.gif cool.gif as suprantu, sunku su tokiom fainom cool.gif
Atsakyti
Laba naujai mergaitei 4u.gif plepushka (nznau ar gerai nick'a parasiau,nes per tel prisijungus),jei sakai kad cia nerasdavai ka pasakyt,tj kas sulaike,kas pasikeite?smile.gif as sedziu ir ziuriu kaip mb gamina troskini,ot gyvenimas ane rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti