Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti ...

Skaiciau skaiciau iki 25psl ir truko kantrybe, nu kur tai matyta doh.gif
Jei zmones dirba tai sakes nebereikia palukti, ane doh.gif Mane darbe bando padaryti daugiafunkce darbuotoja, kad kur nores ten sius doh.gif tai apmokymai pilnu tempu vyksta, isgrezta kaip citrina gryztu doh.gif
greitai santrauka man cia imetat
kad visi vyrai kiaules ne isimtis, lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2012 10 18, 21:25)
Jei zmones dirba tai sakes nebereikia palukti, ane doh.gif  Mane darbe bando padaryti daugiafunkce darbuotoja, kad kur nores ten sius doh.gif  tai apmokymai pilnu tempu vyksta, isgrezta kaip citrina gryztu doh.gif

Aha, jei visi vyrai kiaulės, kodėl taip ilgai renkamės? Manau būna ir kitų gyvulių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 18, 20:46)
visom po balionėlį 4u.gif man kažkokie nekalbėjimo vakarai užėjo, matyt norisi pailsėti po dienos. jau įpusėjau žiūrėt 1-ąjį sezoną Šeimininkių. ir kaip visada pasivaidenu ir einu ruoštis į lovą jau. ryt laukia komandiruotė, bet manau prisijungsiu per telefoną smile.gif smagių plepaliukų ir iki ryt 4u.gif

Pailsėk, norėsi - ir pakalbėsi. Juk galima ir išeiginę nuo kalbėjimo pasiimti ax.gif .

QUOTE(DiToLe @ 2012 10 18, 21:11)
Patarkit kaip slogos atsikratyt  verysad.gif jau antrą savaitę kankinuosi, purškalas vienas po pagalve guli, naktį dūstu, kitas - darbe - užgula nosį taip, nei valgyt, nei kalbėt normaliai negaliu. Trečias - rankinuke - jei kur einu, nes neįmanoma taip...  verysad.gif Bandžiau alijošių lašint, dar jūros vandeniu plaunu ryte ir vakare Hummer. Žodžiu, aš nevilty...  verysad.gif

Nežinau, kaip tau, bet man padeda cinnabsin, nes mano bet kokia sloga tuoj į sinusitą traukia. Tik, kaip ir visus homeopatinius, reikia labai griežtai, kad nuo valgio arba iki valgio, arba bet kokio gėrimo ar kitų vaistų praeitų pusė valandos. Kitaip tikrai nepadės. Man jau kai įsidedu tabletę į burną, tai tuoj atleidžia nors vieną pusę. Na, ir pavartoti ne vieną dieną.
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 18, 20:05)
arbata geria,desrele prie lekstes kibdysiu  bigsmile.gif  biggrin.gif

Liukx idėja smile.gif thumbup.gif
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 18, 20:37)
Maniškis tai žvengė, brudas, nes sprandas dar su pumpurėliais sleep.gif - pleistras tas su skylutėm buvo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu vyrai tai nesupranta koks skausmas.. kitą sykį jam prilipink cool.gif
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 18, 21:11)
Patarkit kaip slogos atsikratyt  verysad.gif jau antrą savaitę kankinuosi, purškalas vienas po pagalve guli, naktį dūstu, kitas - darbe - užgula nosį taip, nei valgyt, nei kalbėt normaliai negaliu. Trečias - rankinuke - jei kur einu, nes neįmanoma taip...  verysad.gif Bandžiau alijošių lašint, dar jūros vandeniu plaunu ryte ir vakare Hummer. Žodžiu, aš nevilty...  verysad.gif

Ūkiniu muilu smile.gif aš čia rimtai..
...Labai gražūs žodžiai DiToLe..... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 18, 21:26)
Aha, jei visi vyrai kiaulės, kodėl taip ilgai renkamės? Manau būna ir kitų gyvulių  lotuliukas.gif

Na, yra asiliukų, katinukų, meškiukų lotuliukas.gif lotuliukas.gif kokių dar? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 18, 23:26)
Aha, jei visi vyrai kiaulės, kodėl taip ilgai renkamės? Manau būna ir kitų gyvulių  lotuliukas.gif

na buna truputi mandagesnes kiaules tos ir kiauliu kiaules. nors jei man savo reiketu gyvunu pavadint reiketu tai meskinas, geras, bet jei isiutinsi tai bek kiek gali lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 18, 21:35)
Liukx idėja smile.gif  thumbup.gif
Nu vyrai tai nesupranta koks skausmas.. kitą sykį jam prilipink  cool.gif

Ūkiniu muilu smile.gif aš čia rimtai..
...Labai gražūs žodžiai DiToLe..... 4u.gif
Papildyta:

Na, yra asiliukų, katinukų, meškiukų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kokių dar? bigsmile.gif

Šrekiuk, 4u.gif
Būna dar: Pupsius biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2012 10 18, 21:25)
Jei zmones dirba tai sakes nebereikia palukti, ane doh.gif  Mane darbe bando padaryti daugiafunkce darbuotoja, kad kur nores ten sius doh.gif  tai apmokymai pilnu tempu vyksta, isgrezta kaip citrina gryztu doh.gif

drinks_cheers.gif Aš vakar dienos taip ir neperskaičiau pilnai doh.gif

QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 18, 21:29)
Liukx idėja smile.gif  thumbup.gif
Nu vyrai tai nesupranta koks skausmas.. kitą sykį jam prilipink  cool.gif

Turiu dar vieną - galvojau sau, bet jau prisibijau biggrin.gif , tai žinosiu, kur panaudoti lithuania.gif
Plepushka, tu irgi gali, tik įtikink, kad palaikyti porą dienelių reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 18, 21:39)
Plepushka, tu irgi gali, tik įtikink, kad palaikyti porą dienelių reikia  rolleyes.gif

Dabar žinosiu jei kada prisidirbs, kaip išgydyt thumbup.gif
Atsakyti
Big Bang Mano pradzioj sienas irgi dauzydavo, bet cia pirmus menesius bendro gyvenimo, nes pas mus charakteriai abu tai oho kokie, as gi nepatylesiu, tas nenusileis ir pasaka be galo, bet karta susedom abu ramiai pasisnekejom, pasakiau, kad su smurtaujaciu tevu uzaugau tai man nereikia tokiu bajeriu. Ir visada stengiames kompromiso ieskoti, buna visko susipesam, parekaujam, bet sienos sveikos 3 kart tfu. Pabandykit kai emocijos aprims pasisneket issisneket, tikkiek galima ramiau.
Atsakyti
Gerai , Draugytės, gero vakariuko, o aš einu , pasibaigsiu darbus , ir bandysiu užmigt , saldžių 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2012 10 18, 21:43)
Big Bang Mano pradzioj sienas irgi dauzydavo, bet cia pirmus menesius bendro gyvenimo, nes pas mus charakteriai abu tai oho kokie, as  gi nepatylesiu, tas nenusileis ir pasaka be galo, bet karta susedom abu ramiai pasisnekejom, pasakiau, kad su smurtaujaciu tevu uzaugau tai man nereikia tokiu bajeriu. Ir visada stengiames kompromiso ieskoti, buna visko susipesam, parekaujam, bet sienos sveikos 3 kart tfu. Pabandykit kai emocijos aprims pasisneket issisneket, tikkiek galima ramiau.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš nesutinku su nuomone "jei vieną kartą, tai ir visada..." reikia, kad žmogus suprastų. Aš bijau girtų piktų žmonių, bet tikrai nenusileisčiau - kiek jėgų būtų, tiek ir gautų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 18, 21:45)
Gerai , Draugytės, gero vakariuko, o aš einu , pasibaigsiu darbus , ir bandysiu užmigt , saldžių 4u.gif  4u.gif

Prisijungiu: Saldžių visoms! Noriu valgyt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 10 18, 17:48)
Kaip jūs manot - nuo kada prasideda priklausomybė nuo interneto? Man kažkodėl atrodo, kad jau ne pirmoje stadijoje esu doh.gif

Jei nuo SM, tai dar nepaskutinė lotuliukas.gif - kada prisijungus, o žinučių pagal laiką ne tiek ir daug biggrin.gif . O šiaip, jei vaikai dar iš bado nemirė, tai irgi tvarkoj lotuliukas.gif .

QUOTE(Blakstute @ 2012 10 18, 18:01)

Blakstute, aš tavęs labai wub.gif wub.gif wub.gif ...
Papildyta:
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 18, 21:45)
Gerai , Draugytės, gero vakariuko, o aš einu , pasibaigsiu darbus , ir bandysiu užmigt , saldžių 4u.gif  4u.gif

Tai vėl viena? Saldžių 4u.gif

QUOTE(DiToLe @ 2012 10 18, 21:48)
Prisijungiu: Saldžių visoms! Noriu valgyt  biggrin.gif  4u.gif

Laikiausi, laikiausi, bet ką tik riekę duonos ir du silkės ikriukus essen.gif blush2.gif
Atsakyti