Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buities priemonės VIII tema

Sveikutės 4u.gif

O aš nesenai atradau, naudoju ir visoms rekomenduoju ATTITUDE skalbiklius, minkštiklius, valiklius smile.gif O indų ploviklis tiesiog .... thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau iš Beta. lt Bio akmenį už 25 Lt, apie jį girdėjau, bet ten buvo variantas dar ir Bio Leder balsam, nieko apie jį nežinau, gal kuri naudojot?Ar verta? Jis daugiau odai.
Atsakyti
QUOTE(Eslieu @ 2013 04 19, 20:56)
Nusipirkau iš Beta. lt Bio akmenį už 25 Lt, apie jį girdėjau, bet ten buvo variantas dar ir Bio Leder balsam, nieko apie jį nežinau, gal kuri naudojot?Ar verta? Jis daugiau odai.

as su bio leder balsam valau odinius batus, na ir tuos dirbtines odos, nes srkirtumo. siaip labai patenkinta, nes siokia tokia apsauga nuo vandens ir ziema nuo tu visu drusku, kazkaip nebebaltavo sonai.
Atsakyti
namuose tvarkausi ir stengiuosi naudoti tik ekologiskas valymo priemones, naudoju GREENSPEED sluostes, kurioms nereikia chemikalu uztenka tik vandens. tai labai gerai nes mano ranku oda yra labai jautri ir alergiska cheminems valymo priemonems, o naudojant sias sluostes ir tik vandeni as galiu tvarkytis namuose be baimes.

nuoroda jog neraklaminu, o tai tikrai geras daiktas http://news.cision.c...olabel,c9259713

Greenspeed® buvo apdovanota Šiaurės šalių ekologinio ženklo licencija

2012 Amsterdame, Olandijoje, tarptautinės prekybos mugėje ISSA / INTERCLEAN, Olandijos prekinis ženklas Greenspeed® buvo apdovanotas Šiaurės šalių ekologinio ženklo licencija už savo produktų liniją „mikropluošto šluostės“. Šis pasiekimas yra akivaizdus įrodymas, kad Greenspeed gali būti laikoma viena iš geriausių mikropluošto šluosčių gamintoja tarptautinėje rinkoje.

"Mes labai didžiuojamės, kad gavome šią Šiaurės šalių ekologinio ženklo licenciją, ir tai yra įrodymas, jog mūsų įmonė turi aplinkos apsaugos atžvilgiu patikimus, aukštos kokybės produktus", - sako Greenspeed® rinkodaros ir pardavimų koordinatorius Nada Handane.

Norėdami gauti Šiaurės šalių ekologinį ženklą mikropluošto valymo šluostes gaminame be jokių cheminių priedų, ir dėl savo ypatingo gamybos principo šluostės sugeria daug dulkių ir nebraižo paviršių.

"Funkcionalumas, kokybė, patogumas yra Šiaurės šalių ekologinio ženklo struktūros dalis. Mes labai džiaugiamės galėdami priimti olandų prekės ženklą Greenspeed® į Šiaurės šalių ekologinio ženklo šeimą", komentuoja Nancy Holm, ekologinio ženklinimo Švedijoje Rinkos Komunikacijos vadovė.

Šiuo metu yra daugiau nei 2000 bendrovių, kurių produktai ir paslaugos yra pažymėti Šiaurės šalių ekologiniu ženklu.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2013 04 02, 20:45)
Patarkit kuo išimti riebalines dėmes?

Froschą naudoju, kai kurie gaminiai turi sertifikatus.

as asmeniškai nebandžiau tokiu deniu isimti bet manau kad padetu ax.gif http://www.aroma-zon...te_de_soude.asp
po sauksta pridedu prie milteliu i skalbimo masina ax.gif
cia ju kaina pagal pav paziurekit 4u.gif
o cia tema kur galit prisijungti prie nemokamo siuntimo http://www.supermama...;#entry62611832 merginos kooperuojasi miestais yra ir tokiu kurios persiunčia 4u.gif
Atsakyti
merginos o ką naudojat indaplovėse? nesu tokio įrenginio turėjus , o dabar turėsiu. namai pilni vaikiukų, nesinori ant feirio analogų užšokti.
ačiū
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2013 05 28, 14:46)
merginos o ką naudojat indaplovėse? nesu tokio įrenginio turėjus , o dabar turėsiu. namai pilni vaikiukų, nesinori ant feirio analogų užšokti.
ačiū


mes naudojam Bio D.

ypac svarbu pasirinkti gera skalavimo priemone, nes jos nematomu likuciu tikrai lieka ant indu...
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2013 05 28, 15:38)
mes naudojam Bio D.

ypac svarbu pasirinkti gera skalavimo priemone, nes jos nematomu likuciu tikrai lieka ant indu...

Aš naudoju iš greenwalk'o ir plovimo ir skalavimo systį thumbup.gif
čia ir čia
Atsakyti
QUOTE(Chicolita @ 2013 04 01, 20:50)
Sveikos merginos,

nuolat naudoju Sonneto priemones skalbimui, siaip patenkinta,bet galetu buti pigesnes.
Gundausi isigyti Frosch skalbikli ir mikstikli. Kaip apskritai su Frosch ekologiskumu ar  naturalumu? Na rugstinis vonios valiklis super valo ir kvepia, bet kazi kiek naturalus (atsibodo su soda ir actu sveist viska).


Sveikos,
As taip pat naudojau Sonneto priemones, bet jos kaip monėjote nėra pigios, tad perėjau prie Frosch produkcijos. Stengiuosi pirkti tas, ant kuriu parasyta "ecological". Kiek ten to ekologiskumo nezinau tongue.gif , bet priemonėmis esu patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amliv99 @ 2013 05 30, 10:26)
Sveikos,
As taip pat naudojau Sonneto priemones, bet jos kaip monėjote nėra pigios, tad perėjau prie Frosch produkcijos. Stengiuosi pirkti tas, ant kuriu parasyta "ecological". Kiek ten to ekologiskumo nezinau  tongue.gif , bet priemonėmis esu patenkinta  mirksiukas.gif


Frosch'a as naudoju ta, ant kurio parasyta "ecological", bukit atsargios su sitos kompanijos indaploviu skalvimo skysciu - jo sudetis nu laaabai prasta, kas liecia ekologija. Mes nusipirkom ir net nepylem i indaplove, atidavem i miesta draugei, nes mes su duobe gyvenam..

"Attitude" man kazkodel stipriai per brangus pasirode blush2.gif , nebent ant kokios akcijos "uzsirauti".. Gal jis ir geras, bet kol kas neimu jo del kainos.

Del indaploviu tableciu ir skalavimo - laaabai nemazas pasirinkimas geru, "svariu" priemoniu indaplovems, tik rinkites. Man kol kas geriausias kainos ir kokybes santykis yra "Frosch", o bandziau paciu paciu ivairiausiu - nuo pigiausiu iki brangiausiu, rezultatas tas pats, tai kam permoket g.gif tik reikia ivertinti savo vandens kietuma.
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2013 04 02, 21:45)
Patarkit kuo išimti riebalines dėmes?

Froschą naudoju, kai kurie gaminiai turi sertifikatus.


jei jau niekaip kitaip neiseina - gal tada tikrai reiketu tam kartui nusizengti ekologijai? blush2.gif

as tai is drabuziu demes isiminejau lygindama per sugeriamaji popieriu, cia kazkokioj senoj patarimu knygoj perskaiciau.. Bet dabar sugeriamojo popieriaus nebeturiu, net nebezinau, is kur begauti (saugojau toki lapeli kuri laika, dabar nebeturiu). O siaip Sonett demiu valikliu isimu ir paprastai nebelieka. Bet tokiu laaabai rimtu demiu paskutiniu metu ir nebuvo.
Atsakyti
Merginos, pasisakykit del Almacabio skalbikliu, labai reikia Jusu atsiliepimu. Stai toki: http://www.assorti.l...-ir-masina-21-l
Sudėtis (INCI): sodium coceth sulfate, PEG-7 glyceryl cocoate, coceth-7, potassium cocoate, sodium cocosulfate, sodium iminodisuccinate, ethanol, sodium polyaspartate, glycerin, sodium citrate, xanthan gum, parfum, lactic acid, sodium hydroxymethylglycinate, sodium etidronate, benzyl salicylate, coumarin, limonene, linalool, amilase, cellulase.
Iki siol buvau isbandziusi daug skalbikliu, dabar galvoju pirkti arba Sonett arba Almacabio, o labiausiai tai vertinu ATTITUDE, bet reikia laukti akciju, nes labai jau brangus....Is anksto dekoju. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natanior: 30 birželio 2013 - 17:45
QUOTE(natanior @ 2013 06 30, 18:42)
Merginos, pasisakykit del Almacabio skalbikliu, labai reikia Jusu atsiliepimu. kciju, nes labai jau brangus....Is anksto dekoju. 4u.gif

Esu kažkada pirkus, nepadarė jokio įspūdžio schmoll.gif
Atsakyti