Nerealiai esu jums visoms dekinga uz nuosirdzius patarimus
Dabar tikrai zinau kaip elgtis, tiesa galimybes nera tarp paskaitu parbegti pas mazyle, nes gyvenu uz miesto ribu, bet turim dar viena mociute mieste, galima ir pas ja atvezti mazyle ten palikti, ir tarp paskaitu uzvaziuoti pamaitinti... nors tikrai mano kudikelis bus dar labai mazas (sesija prasides balandzio antroje puseje).
Ne, paskaitu praleisti tikrai nenoreciau ir atideti mokslu taip pat, nes zinot, kai atidesi tai paskui vargu ar bepavysi tiek visko prisikaups, kad paskui atrodys per sunku, bus kaip su pirma dukryte, taip ir palikau mokslus nebaigusi, paskui tik po keliu metu vel pradejau, tik jau kita specialybe.
As visada laikiausi tokios nuomones, kad jei mama nori matinti vaikeli tai visada bus pienelio reikia tik noro ir pastangu. Netikiu nei viena, kuri sako kad dingo pienas, man su dukryte taip pat "dingo" pienas, norejau maitinti, bet buvau jauna ir patareju tokiu geru kaip jus

nebuvo, tiesiog, labai skaudejo maitinti, nebuvo jokiu tepaliuku speniukams, pusantro menesio kankinausi, kraujavo, krutys kietos buvo, taip ir dingo pienelis, nes pavargau. O suneli matinti padejo daktare, ji dar ligonineje man paskyre tokiu vaistu OKSITOCIN, juos reikia i nosi isikisti ir krutis atsipalaiduoja, pienelis pradeda teketi ir vaikeliui daug lengviau zisti, nei akmenine kruti, po dvieju savaiciu skausmai praejo. Su pacia maziausia, teko taip pat vartoti OKSITOCINA ir po 2 savaiciu jau skausmai praejo
Dar karta dekoju uz patarimus
ir patariu pradedancioms ir busimoms mamytems, paprasyti daktares vaistuku atpaliduojanciu krutis, kad nebutu jokiu mastitu ir nereiktu paciai nusitraukineti pienelio, ypac tada, kai prie kruties prisiliesti neimanoma, tokia skausminga buna, kai pilna pieno.
Jei bus klausimu klauskite