Įkraunama...
Įkraunama...

AFS-Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Pelargonija @ 2013 03 24, 19:07)
Po IVFo visada skiriama profilaktiškai, aspirinas ir/arba leidžiami vaistai, pvz. Fraxiparinas.

nu tikrai ne visada schmoll.gif

QUOTE(lara86 @ 2013 04 03, 21:28)
pastebejau viena dalyka,kad daugeja moteru su siuo sindromu

Arba tiesiog daugiau moretų sėdi forumuose,išsiaiškina tokius dalykus ir savo iniciatyva išsitiria doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 04, 10:20)
nu tikrai ne visada  schmoll.gif
Arba tiesiog daugiau moretų sėdi forumuose,išsiaiškina tokius dalykus ir savo iniciatyva išsitiria doh.gif

manau jos pracios bedos pradeda ieskoti po keliu nesekmiu ir ji pasitvirtina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lara86 @ 2013 04 04, 11:39)
manau jos pracios bedos pradeda ieskoti po keliu nesekmiu ir ji pasitvirtina smile.gif

aš be nesėkmių netgi (na, tiesiog nekimba) prieš eilinį IVF savo iniciatyva išsityriau ir radau doh.gif Niekam nebuvo šovę į galvą daryti tokį tyrimą. Kitos po persileidimų pradeda ieškoti.. O kai kurie medikai net negirdėję apie tokius dlaykus.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 04, 11:42)
aš be nesėkmių netgi (na, tiesiog nekimba) prieš eilinį IVF savo iniciatyva išsityriau ir radau doh.gif  Niekam nebuvo šovę į galvą daryti tokį tyrimą. Kitos po persileidimų pradeda ieškoti.. O kai  kurie medikai net negirdėję apie tokius dlaykus.

Na taip, kad ginekologu dauguma net nezino nieko apie toki dalyka, tai faktas doh.gif Man 11sav. teko i ligonine nuvaziuot, tai gerai, kad turejau is A. nurodymus del AFS nustatymo ir vaistu vartojimo, tai ginekologas vyriskis galejo bent pavadinima teisingai nusirasyt blink.gif Cia antroj klinikinej Kaune doh.gif Sesutes skaitydavo paskyrimus ir atejusios pasitikslindavo, ar tikrai turiu vaistukus(ligonine tokiu neturi) ir ar tikrai pati moku susileist unsure.gif Vat ir vienas auksciausiu lygiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 04, 11:20)
nu tikrai ne visada  schmoll.gif

Man visada rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 04, 10:42)
aš be nesėkmių netgi (na, tiesiog nekimba) prieš eilinį IVF savo iniciatyva išsityriau ir radau doh.gif  Niekam nebuvo šovę į galvą daryti tokį tyrimą. Kitos po persileidimų pradeda ieškoti.. O kai  kurie medikai net negirdėję apie tokius dlaykus.

sakau cia naujiena Lietuvoje biggrin.gif kas kitas jei ne mes pacios imsimes inciatyvos del savo kruopiuku ir ieskosime kame reikalas.kodel nepavyksta isnesioti
Atsakyti
Merginos, man paranoja doh.gif biggrin.gif
Buvau šiandien pas hematologę, AFS tyrimus jau turėjau pasidarius. Sako, neieškok, nieko nėra. Kai įkyriai pristojau, skyrė dar porą genetinių molekulinių kraujo tyrimų.
Kiek skaičiau šitam skyrelyje, būna kartais kad AFS lyg neranda, o paskui jis vis dėlto išlenda? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 05, 13:26)
Merginos, man paranoja  doh.gif  biggrin.gif
Buvau šiandien pas hematologę, AFS tyrimus jau turėjau pasidarius. Sako, neieškok, nieko nėra. Kai įkyriai pristojau, skyrė dar porą genetinių molekulinių kraujo tyrimų.
Kiek skaičiau šitam skyrelyje, būna kartais kad AFS lyg neranda, o paskui jis vis dėlto išlenda?  g.gif  rolleyes.gif

taip buna uzslepta AFS forma.kol nepastojai tyrimai geri.patojus ji islenda.uz tai buna ir sunku nustyti kodel ivyksta pasikartojantys persileidimai.nor AFS neigiamas.tada itaria spalta jos forma
Atsakyti
Kaip suprantu, nors tyrimai AFS nerodo, profilaktiskai iki pastojimo ir po, reiketu gerti aspirina?
Atsakyti
QUOTE(burku @ 2013 04 06, 19:10)
Kaip suprantu, nors tyrimai AFS nerodo, profilaktiskai iki pastojimo ir po, reiketu gerti aspirina?

AFS rodo tyrimai.bet ju gali ir nerodyti.jei yra uzslepta forma tai vistiek apsidaudimui gyd skiria toki pati gydyma kaip ir patvirtintam AFS.aisku minusas tas,kas tada vaistai perkami is savo kisenes nepatvirtintam AFS.

taip gerti aspirina ir leistis hepartina
Atsakyti
Merginos, gal nesunku butu parasyti kokius popierius reikia tureti einant prasyti kompensacijos. Siuntimo prasysiubseimos gydytojos ir manau, kad ji nelabai zinos ko reikia, tad ka pasakysiu ta ir parasys. Siuntima, turiu du teigiamus AFS tyrimu atsakymus ir israsa, kad esu sindromo turetoja. Dar turbut pazyma turi buti, kad laukiuosi. Dabar laukiuosi, uzsiregistravau pas gyd. Cerniu, idomu ar geras pasirinkimas?
Atsakyti
QUOTE(liniux @ 2013 04 10, 08:14)
Merginos, gal nesunku butu parasyti kokius popierius reikia tureti einant prasyti kompensacijos. Siuntimo prasysiubseimos gydytojos ir manau, kad ji nelabai zinos ko reikia, tad ka pasakysiu ta ir parasys. Siuntima, turiu du teigiamus AFS tyrimu atsakymus ir israsa, kad esu sindromo turetoja. Dar turbut pazyma turi buti, kad laukiuosi. Dabar laukiuosi, uzsiregistravau pas gyd. Cerniu, idomu ar geras pasirinkimas?

tikrai geras wink.gif nieko daugiau nereikia.lausksim ziniu smile.gif
Atsakyti