QUOTE(megztukas @ 2013 04 16, 18:13)
Sveikos
Liko 6 fraxiparine svirkstai - kartu su siuntimu parduociau uz 40 litu
Galiojimas iki 2014 m.

Labas, o kokio stiprumo tavo vaistukai?
Papildyta:
QUOTE(migle) @ 2013 04 12, 20:01)
Klausiau dvejose vaistinėse kuo skiriasi, abejose sakė - tik importuotojas skirtingas. Bandžiau abu, jokio skirtumo nepastebėjau.
Kainos skirtumą skaičiuokit nėštumui. Lyginant e.camelios vaistinę, kur glaxu importuojami vaistai kainuoja 96,18, o lygiagretaus importuotojo - 79,24 Lt, vaistų kainos skirtumas visam nėštumui (280 d. + 60 d. po gimdymo) skirtumas yra 576 Lt. Man klausimų nekilo. Dar geriau būtų iš lenkijos vežtis tuos vaistus, ten jie dar pigesni.
Kainos skirtumą skaičiuokit nėštumui. Lyginant e.camelios vaistinę, kur glaxu importuojami vaistai kainuoja 96,18, o lygiagretaus importuotojo - 79,24 Lt, vaistų kainos skirtumas visam nėštumui (280 d. + 60 d. po gimdymo) skirtumas yra 576 Lt. Man klausimų nekilo. Dar geriau būtų iš lenkijos vežtis tuos vaistus, ten jie dar pigesni.
O gal zinai, gal kas kooperuojasi i lenkija vaistuku pirkti?
Labas, man Jursenas itaria kresejimo sutrikima pastojus, jau du persileidimus turejau, dabar vel laukiuosi. Skambinau jam, tai uzrase ateinanciam sestadieniui ir jei sirdele plaks, sake israsys flaxeparima leistis. Kompensacijos tiketis nera jokiu sansu, tai bandau surinkti info, kur pigiau vaistu nusipirkti.
Beja, gal kuri zinote, pagal ka doze apskaiciuoja?