Įkraunama...
Įkraunama...

AFS-Antifosfolipidinis sindromas

man kai pradžioj nėštumo reikėjo Clexano, kol gavome kompensuojamą, tai būdavo vyras važiuodamas per Kauną, ryte užsuka ir užsako Gintarinėj vaistinėj, o po pietų jau jie turėdavo....

kas įdomiausia, kad labia ilgai teko laukti kompensuojamo Clexano- tipo neturėjo sandėliuose... paksui Abraitis bandė įrodinėti , kad man užsakytų kitokius vaistus, bet kažkaip vis tiek teko išlaukti to Clexano...

o bent jau Suvalkuose, tai tik vieną kartą negavom Clexano Arkadij vasitinėj, o šiaip visuomet būdavo... Kauflando vaistinėj radom tik vieną kartą ... o dar vieną kartą vyrui teko važiuoti net iki Augustawo, nes aplėkęs bent tris Suvalkų vaistines, nė vienoj iš jų nerado Clexano...

draugės vyras , kuris ten palaiko visokius darbinius ryšius su lenkais, tai kartą man parvežė Clexaną berods iš Punsko, bet jis jau ten žinojo, kur tiksliai jo ieškoti- kažkokios ligoninės vaistinėj...

oi, merginos, rašau čia jums apie tuos vaistus ir tokie nostalgiški to laukimosi prisimnimai..... viskas prabėgo su vėjeliu.... dabar jau paūgėję išdykėlės laksto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 21 balandžio 2013 - 21:56
o dabar jau skiria viena is heparinu,nebera to jei pradejai leistis vienus tuos ir gausi.dabar draugauju su ziboru
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2013 04 21, 18:38)
Na jai kam reiktu , galeciau padeti parasyti laiska jimes lenku kalba ir paprasyti rezervuoti didesni kieki vaistuku, tik kad vat beda ta kad reikia surasti kokiu emailu jiems siusti ir i kokia vaistine 4u.gif

Vaistine radau, bet Fraxiparino jie visai neturi http://www.doz.pl/ap...8832-Poinformuj Jei tu lenkiskai gerai moki, gal gali parasyti jiems laiska ir paklausti, kokia tvarka, jei uzsakyti didesni kieki vaistuku. Didesnis tai maziausiai 30 dezuciu.
As dar radau kontaktus firmos, kuri importuoja Fraxiparina, bandysiu su jais sian susiskambinti, gal is ju galima nupirkti didesni kieki. Susimestumem kelios ir manau susidarytu tas kiekis. Tik vat bijau, kad vaistas receptinis, kad nebutu taip, kad tik i vaistines jie ji pristatineti gali.
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2013 04 22, 08:12)
Vaistine radau, bet Fraxiparino jie visai neturi http://www.doz.pl/ap...8832-Poinformuj Jei tu lenkiskai gerai moki, gal gali parasyti jiems laiska ir paklausti, kokia tvarka, jei uzsakyti didesni kieki vaistuku. Didesnis tai maziausiai 30 dezuciu.
As dar radau kontaktus firmos, kuri importuoja Fraxiparina, bandysiu su jais sian susiskambinti, gal is ju galima nupirkti didesni kieki. Susimestumem kelios ir manau susidarytu tas kiekis. Tik vat bijau, kad vaistas receptinis, kad nebutu taip, kad tik i vaistines jie ji pristatineti gali.

Tai va, skambinau as tiem tiekejams, bet niekas neatsiliepe, tai parasiau as jiems el. laiska, tikiuosi atrasys, jei ne, vel skambinsiu:)
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2013 04 22, 10:34)
Tai va, skambinau as tiem tiekejams, bet niekas neatsiliepe, tai parasiau as jiems el. laiska, tikiuosi atrasys, jei ne, vel skambinsiu:)

Va, jie man atsake, kad vaistus gali parduoti tik vaistinems ir didmeninems imonems. Tai lieka tik i Lenkija vaziuoti
Atsakyti
Del nuvaziavimo problemu ner. Svarbiausia gauti aplamai. As, pvz. Turiu receptu 10 dezuciu. Tiek ir paimciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2013 04 22, 12:01)
Va, jie man atsake, kad vaistus gali parduoti tik vaistinems ir didmeninems imonems. Tai lieka tik i Lenkija vaziuoti

O tu lenkams rasei ar ne? Nes galiu as jiems parasyti kokia tvarka ir ar imanoma uzsakyti vaistuku ir atvaziuot pasiimt pas juos.
Na va parasiau as jiems laiska, ziuresime ka atrasys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga&aga: 22 balandžio 2013 - 17:06
QUOTE(aga&aga @ 2013 04 22, 17:02)
O tu lenkams rasei ar ne? Nes galiu as jiems parasyti kokia tvarka ir ar imanoma uzsakyti vaistuku ir atvaziuot pasiimt pas juos.
Na va parasiau as jiems laiska, ziuresime ka atrasys  4u.gif

Labai faina, kad parasei, nes as Lenkiskai tik su google verteju skaitau:) Parasyk, ka atsake;)
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Labai seniai jau lankiausi šitam skyrelyje. Džiaugiuosi, kad nėštumai sėkmingai baigėsi wub.gif Tvarkausi vaistų dėžutę ir žiūriu, kad turiu likusių vaistukų.

Clexane 0,2 ml 21 švirkštas, galioja iki 2013 06 atiduočiau už 70 lt

Ir norėčiau padovanoti duphaston 6 tabletes, galioja iki 2016 11
Folinės rūgšties maždaug 30 tablečių, galioja iki 2014 10
Išmesti nesinori, gal kam pravers 4u.gif

Esu Kaune, bet galiu ir išsiųsti.

Atsiprašau už poster_offtopic.gif

Visom sėkmės laukiant savųjų stebūklėlių. Tereikia labai tikėti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as savo pirmo stebuklelio susilaukiau leisdamasi clexane. dabar antro laukiuosi. gal kas nors zinot ar ta clexane ir dabar reiktu leistis?
Atsakyti
QUOTE(zuikutas @ 2013 05 17, 18:44)
Sveikos, as savo pirmo stebuklelio susilaukiau leisdamasi clexane. dabar antro laukiuosi. gal kas nors zinot ar ta clexane ir dabar reiktu leistis?

taip, nepriklausomai nuo to, ar antras ar kelintas nėštumas, jei jau turite AFS, tai ri reikia leistis vaistukus.... nors ..... man namiškiai buvo prifantazavę visokių diagnozių dėl to vaistų leidimosi, tai paskui jua antro nėštumo metu ,,melavome", kad dar veikia vaistai nuo pirmo nėštumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutas @ 2013 05 17, 17:44)

tiek su pirmu tiek su atru naudoju ta pacia gydymo schema.bet nebutina leistis clexane gali ir kita heparina.su pirmu leidausi clexane dabat zibora
Atsakyti