Toks jausmas, kad lauket Rytines Kavos vien del to, kad vel turetumet atpirkimo ozi...
nebutu moteriskas kolektyvas... (robobebrai, neisizeisk, tikrai retokai uzsuki
)
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 22, 23:10)
Neturiu Rytinės kavos FB 
Rytinė kava -> Geras, labai cool, kitas žmogus visai atrodo, wa kodėl taip džiaugiesi.
Rytinė kava -> Geras, labai cool, kitas žmogus visai atrodo, wa kodėl taip džiaugiesi.
Nieks manes neturi FB. Ai, turi, Peonyblossom ar kaip ten
QUOTE(Savory @ 2012 10 22, 23:11)
Toks jausmas, kad lauket Rytines Kavos vien del to, kad vel turetumet atpirkimo ozi...
)
Pacios jos bus ozkos, jei prades cia nesamones daryt
QUOTE(Suprem @ 2012 10 22, 23:14)
Kazkada RK buvo idejusi nuoroda i savo darbus FB, pamenu su sluota viena
Ir dar turbut auto
Gal pakartos 
O kam?
Papildyta:
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 22, 23:01)
Nagi gražiai čia Tave pataisė.
Žiūrinėju, kristuko įkeltų favoritų darbus....
Tikrai veža, gražu, jausmai iš pačių foto lipte lipa, vis dar ir dar akys gryžta....
Ir Yvettes, kelto auksarankio darbai... mmmmm.......
WUBINUUU...
Ir ačiū, Say, parsisiunčiau filmą kurį vis žiūrit periodiškai, reiks pasižiūrėt.... Thr Bang Bang Club man patiko, kaip, Peonny rašė, tikrai atrodo tokioj vietoj ramiai kadro nepadaryčiau, lysčiau vilkui į dantis, kad ir sugadint Pulitzer`io prizo vertą kadrą...
Norėčiau ir aš klausimą užduot, ieškausi kur čia rast bent instrukciją Zenito, radau.. Bet nu arba ... arba..... ( nesikeiksnosiu, ne vieta ), bet vistiek nedašyla... Juostininkės gal kas žino kur lengviau paskaityt, lietuviškai aišku nesitikiu.. Rusiškai nerišu..
Ir ačiū, Say, parsisiunčiau filmą kurį vis žiūrit periodiškai, reiks pasižiūrėt.... Thr Bang Bang Club man patiko, kaip, Peonny rašė, tikrai atrodo tokioj vietoj ramiai kadro nepadaryčiau, lysčiau vilkui į dantis, kad ir sugadint Pulitzer`io prizo vertą kadrą...
Norėčiau ir aš klausimą užduot, ieškausi kur čia rast bent instrukciją Zenito, radau.. Bet nu arba ... arba..... ( nesikeiksnosiu, ne vieta ), bet vistiek nedašyla... Juostininkės gal kas žino kur lengviau paskaityt, lietuviškai aišku nesitikiu.. Rusiškai nerišu..
QUOTE(isora @ 2012 10 22, 22:26)
Ir ačiū, Say, parsisiunčiau filmą kurį vis žiūrit periodiškai, reiks pasižiūrėt....
gal gali imest nuoroda, is kur parsisiuntei?
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 22, 21:37)
Fotika keisiu kazkada
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 22, 21:46)
Kada nors
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 22, 21:54)
Super.
QUOTE(Savory @ 2012 10 22, 23:28)
gal gali imest nuoroda, is kur parsisiuntei?
ieskojau per googla, nes linkomanijoj neradau, tai is visur, kur radau, su mano internetu neleidzia siustis...
Prigavai...
Labos, sveikata priešui nelinkėčiau, fotiko neturiu.. ech...
QUOTE(isora @ 2012 10 22, 22:34)
Prigavai...
Ryt ryte vyro paklausiu, nes anas parsiuntė, ir parašysiu būtinai iš kur...
aciu
kur fotika padejai?
QUOTE(rG. @ 2012 10 22, 23:31)
Kai bus uz ka turbut
Aciu.
Tai su kokiais objektyvais fotografuojat vestuves (kas fotografuojat) ?
QUOTE(Savory @ 2012 10 22, 23:11)
)
ir kada gi as isizeidziau?
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 22, 19:23)
SVEIKOS, patarkit koki objektyva pirkt savo canonui 600D
canon 24-70 2.8 ar canon 17-55 2.8
Kitais metais vaziuosiu, t.y. skrisiu
i Meksikos sala vestuviu fotkint, tai sakau reik kazkoki padoresni objektyva isigyt 
canon 24-70 2.8 ar canon 17-55 2.8
Kitais metais vaziuosiu, t.y. skrisiu
Aš vestuvių nefotografuoju, bet turiu Nikkor 17-50 mm F2,8. Tai mano subjektyvia nuomone, turint 50'tuką fixą vargiai, ar labai jau bus naudingas toks zoom'as vestuvėse. Pačiai kelionei, peizažams tai taip. Irgi siūlyčiau, pradžioj išsinuomot, pasibandyt