Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 22, 22:54)
Man ne del amziaus reikejo juos kelt, tokia natura ju buvo.
Prasau, ziurek:

Del sventos ramybes rytoj ikelsiu tu fotkiu is vestuviu tongue.gif

oba, nesitikejau. smile.gif
as noriu antakius pakelt.
beje, visgi mane domina labiau vestuves biggrin.gif
Atsakyti
Nu kaip mexikanoje tai būtinai būtinai reikės plataus kampo
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 23, 00:51)
Nu kaip mexikanoje tai būtinai būtinai reikės plataus kampo

drinks_cheers.gif

vistik pabandyčiau abu ir tada rinkčiausi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 spalio 2012 - 06:31
jau galima rinktis numeriukus.
Adresus pradėsiu dalinti vakare. Bet tik pusę adresų turiu. Siųskit per flickr man, kas dar neatsiuntėt. SM asmeninės greitai užsipildo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 spalio 2012 - 07:28
Antakiai po operacijos thumbup.gif
Rytine Kava, esi pažadėjus parodyt nuotraukas mirksiukas.gif Tad laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 23, 08:27)
jau galima rinktis numeriukus.
Adresus pradėsiu dalinti vakare. Bet tik pusę adresų turiu. Siųskit per flickr man, kas dar neatsiuntėt. SM asmeninės greitai užsipildo

jau cool.gif prieš kiek laiko kaži reikia išsiųsti, kad laiku gautų. Gal kas patars, nes kiek žinau, lyg didelis apkrovimas pašto prieš šventes? ar susitvarko jie?
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 23, 08:09)
jau  cool.gif prieš kiek laiko kaži reikia išsiųsti, kad laiku gautų. Gal kas patars, nes kiek žinau, lyg didelis apkrovimas pašto prieš šventes? ar susitvarko jie?

nestresuokit taip..smile.gif kada išsiųsit, tada. būna nueina per dieną ar dvi. būna per dvi savaites. svarbu, kad apskritai gautų smile.gif

siūlau mažas iš praktikos atėjusias taisykles:

1. spausdinti tik laboratorijoje.
2. foto dydis - autoriaus sprendimas.
3. išsiųsti registruotu paštu iki Kalėdų likus ne mažiau 2 sav. - dėl pašto darbo ypatumų.
4. gerai, saugiai įpakuoti
5. nesiųsti su rėmais ir stiklu. suduš.

gal dar ką pamiršau?
Atsakyti
Merginos, kurios kalėdų mainuose dalyvaujat, palengvinsit man darbą jeigu atsiųsit savo adresus
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 22, 20:39)
Savaitgali fotkinau drauge  blush2.gif

Dėl objektyvo aš irgi pritarčiau, kad geriau pasibandyti...
Dėl draugės foto, tai man trūksta erdvės kairėj pusėje jos žvilgsniui ir...fokuso tai nematau nematau...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 23, 09:53)
Merginos, kurios kalėdų mainuose dalyvaujat, palengvinsit man darbą jeigu atsiųsit savo adresus

Issiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 23, 08:37)
nestresuokit taip..smile.gif kada išsiųsit, tada. būna nueina per dieną ar dvi. būna per dvi savaites. svarbu, kad apskritai gautų smile.gif

siūlau mažas iš praktikos atėjusias taisykles:

1. spausdinti tik laboratorijoje.
2. foto dydis - autoriaus sprendimas.
3. išsiųsti registruotu paštu iki Kalėdų likus ne mažiau 2 sav. - dėl pašto darbo ypatumų.
4. gerai, saugiai įpakuoti
5. nesiųsti su rėmais ir stiklu. suduš.

gal dar ką pamiršau?

svarbiausia kad išsiūstu, nes kaip bebūtu keista vis pasitaiko kad ne visos gauna
Atsakyti
Labas rytas...

Savory , va čia galima pažiūrėt filmą: http://filmai.es/367...ts-society.html O man siuntė kažkaip per čia, o kaip nznau... http://ads.windyvidz...index?ref=72368 Baisiai ponas užsiėmęs, sakė vęliau paaiškins.. doh.gif

O fotiko nėr, ligoninėj.... Kažko errorą mėtyt ėmė ir žviegt visas... unsure.gif Bet nei krites, nei skendes....
Atsakyti