Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2012 10 23, 12:41)
klausykit, turiu beda.
mamyte paprase plakata sudelioti, mazdaug A4 dydzio. gal kuri is jusu dariusios? kokius ismatavimus paisrinkti PS? nes as koliazha is foto deliosiu ir reikes dar uzrasa uzdeti, tada printint (irgi, kur normaliausios spalvos..?).
buciau labai dekinga uz atsakymus. niekada sito nedariau..

Rekomenduočiau sumaketavus, ne į spaustuvę nešt,o su plačiaformate atsispausdint. Pvz. čia neblogai tikrai spausdina ir atspaust tau kokį norėsi formatą.
Jie net kiek žinau turi labai įvairaus popieriaus pasirinkimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 23 spalio 2012 - 20:03
QUOTE(isora @ 2012 10 23, 20:53)
RK, o tu klaidas matai?  rolleyes.gif Nes labai žiūriu savim pasitiki.... Ne man uodegas nuleidinėt, bet jei jau aš musmėrė tokia, klaidas matau, tai išmanančio daug geriau akim išvis žala.

Kokybes nulis, fokusas isejo pasivaiksciot, ale pabandziau uztai biggrin.gif
Kas dar?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 23, 21:01)
Kas dar?

Na,triuksmai, plius, kaikur tokia košė nesuprasi nežinai kur žiūrėt, plius jaunikis turi trūkumą, kurį jau paslėpt reik ieškot kampo.. Iš viršaus kai pafotkini, tai sorry, bet matau tik nosįįįįįįįįįįįį... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 23, 20:01)
Kokybes nulis, fokusas isejo pasivaiksciot
Kas dar?

blogos kompozicijos, blogas darbas su spalvomis, nepalankios jauniesiems pozos, išryškinančios jų trūkumus, siužetai labai silpni. iš esmės su muiline galima buvo tai nufotkinti. ir taip, fokusas - tik vienoj kitoj foto.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 23, 19:51)
Na stai, prisiruosiau sukelt.

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 23, 20:01)
Kas dar?

tai kodėl tiek daug rodai? ir net po kelias labai vienodas sudėjus. Galima buvo geresnes atrinkt. Juk net tarp prasčiausių, kai kurios yra geresnės mirksiukas.gif
Man jaunikio nosis netrukdo, nors pastebėjau ją, trukdo daugybė pašalinių dalykų, visokie PS primarmalinimai ir išplaukimai dėl per ilgo išlaikymo svarbiais momentais.
Atsakyti
Vėl žiūriu OPRISCO darbus.. karsta.gif net vyrui rodau ir jis tik aksi ir su kiekvienu kadru sako WOW... wub.gif Nu kaip čia wubikų nedėsi.. Negaliu atsigrožėt... karsta.gif

Jūs su savo įdėtais favoritais, taip gerai akiratį plečiat, keliat kartelę, ir pamačius tokius darbus norisi griebt fotiką, et... biggrin.gif Ir fotkint, mėgint daryt ... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 23, 21:20)
Vėl žiūriu OPRISCO darbus.. karsta.gif net vyrui rodau ir jis tik aksi ir su kiekvienu kadru sako WOW...  wub.gif  Nu kaip čia wubikų nedėsi.. Negaliu atsigrožėt... karsta.gif

Jūs su savo įdėtais favoritais, taip gerai akiratį plečiat, keliat kartelę, ir pamačius tokius darbus norisi griebt fotiką, et...  biggrin.gif  Ir fotkint, mėgint daryt ...  thumbup.gif

O mane kaip tik varo į neviltį, nes kaip pamėgini ir nieks nesigauna, tada išvis provalas...
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 10 23, 21:31)
O mane kaip tik varo į neviltį, nes kaip pamėgini ir nieks nesigauna, tada išvis provalas...

O aš db galvoju, kad ir jiem gal pradžioj nesigavo taip kaip tikėjosi, dirbo dirbo ir dabar turi, va tas ir verčia drošt fotiką, kai kažko sieki, tai juk vėliau ar anksčiau pasieki... Koks užsispyrimas, toks ir rezultatas.. ax.gif Ir tikiu, kad pasieksiu, kad aš galiu... Žinau,kad joką kels dabartinės mano foto, kaip abar kelia darytos prieš porą metelių.. biggrin.gif
Gryžta užsispyrimas, tik, va, bėda.. fotiko tai nėr, tikiuosi nepradings, kol gausiu jį vėl į rankas.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu pasisakiusioms, su viskuo sutinku drinks_cheers.gif
Jau geriau islaikyma buciau pirmini nusistacius, nei diafragma g.gif .
Su lightroom programa pirma kart kazka pandziau daryt, tikiuosi po kokio pusmecio seksis geriau biggrin.gif .
Ir kai kazkas vyksta, juda, tai man toks jausmas, kad tam objetyvui su fokusu ne viskas gerai g.gif
Atsakyti
Priviet smile.gif neliūdit matau biggrin.gif

Kiek fotkių pridėjot, faina smile.gif

S.B.M. patiko nuotaika smile.gif

Maggie siaubiakiškas rudenėlis irgi skaniai susižiūrėjo smile.gif

dar buvo auto kažkieno, nors užmušk nepamenu kieno, bet lb gražu drinks_cheers.gif

dbr suku galvą dėl Kalėdinių mainų, noriu spec. kokią foto suregsti, ne iš archyvu, kuriuose nieko normalaus nėra g.gif oj teks paprakaituoti, kad kažką tikrai nudžiuginti smile.gif

Ka konkurse jaučiu pasuosiu, dukra serga, nieko jaučiu nesuregsiu namų sąlygom schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 23 spalio 2012 - 21:34
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 23, 20:51)
Na stai, prisiruosiau sukelt.

tai, ka parodei, yra baisu.

bet zinai, koki pliusa turejai? nuostabia jaunaja, tokia besisypsancia, grazia ir laiminga, kuri realiai tau kadrus gelbeja. super mergaite.
Atsakyti
Aciu, Maggie, zinau. Nieko gero ir nesitikejau, bet gi reik ant kazko praktikuotis, tuo labiau kad leido biggrin.gif
Atsakyti