QUOTE(noisy-B @ 2012 10 23, 10:15)
Rytinė kava -> Gerai tau sako, paimk, išsinuomok vieną, kitą ir tada bus tau geriau pačiai ir nepamiršk, ką sakė roboberas: jei žadi keisti į FF [aš tavo vietoj jau dbr keisčiau], turi atsižvelgti ir į tai, nes kažkur netinka ant FF
Pvz man teko irgi fotografuoti vestuves [na draugė ir t.t. nesiteisinsiu], tai tik su 50mm 1.4 atkaliau visa veselę ir cool man, palaksčiau. Tada fotografavau su canon 50d. Todėl pati turi išmėginti, kaip kas ir kodėl, kas patinka, kas nepatinka, taip juk paprasčiau
pvz aš noriu geriau dar vieną fix'ą nusipirkti [35mm su kuo mažesniu F] ir jei dar turėčiau pinigų - 85mm [su kuo mažesniu f] ir viskas, nei zoom, bet čia skonio ir poreikio dalykas. Tiesa, niekad nebandžiau su zoom'u fotografuoti, tai čia tada ne kokia patarėja.

Pvz man teko irgi fotografuoti vestuves [na draugė ir t.t. nesiteisinsiu], tai tik su 50mm 1.4 atkaliau visa veselę ir cool man, palaksčiau. Tada fotografavau su canon 50d. Todėl pati turi išmėginti, kaip kas ir kodėl, kas patinka, kas nepatinka, taip juk paprasčiau

O kodel sakai dabar keisti i FF ?
As irgi vat niekad nieko nezoomindavau, bet man noris daugiau vaizdo nei kad 50-ukas apima.
Aciu.
QUOTE(isora @ 2012 10 23, 10:22)
Na turiu ir 50tuką 1,8 ir 24-70 2,8 ... Bet nei vieno neišsižadėčiau, aišku 50tukas guli, bet jis man morališkai reikalingas, o savo zoom`ą myliu iki begalybės... Ir tikiu, kad kada su juo stebuklus darysiu... 

O dabartiniu stebuklu kur galima pamatyt su 24-70

QUOTE(gotte @ 2012 10 23, 15:36)
aš su 50-tuku pagrinde dabar fotografuoju, ir vaikus taip pat, pagrindinis mano objektyvas šiuo metu
gali pažiūrėt mano vaikų foto, visos su 50-tuku darytos
čia
Aš dar turiu klausimą, ką ne taip esu nustačiusi, kad iškreivoja linijas kraštuose mano FF + 50 tukas? Ačiū

Aš dar turiu klausimą, ką ne taip esu nustačiusi, kad iškreivoja linijas kraštuose mano FF + 50 tukas? Ačiū

O kuris 50-ukas?
Ten visos foto su 50-uku ?