Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionių medicina

info
http://www.uzsukam.l...=...play&p=main
Atsakyti
Rasele_ >> hidrokoloidiniai pleistrai yra padengti hidrokoloidine mase – pusiau sintetine medžiaga. Hidrokoloidinės dalelės, susidūrusios su žaizdos skysčiais, virsta geliu ir sudaro palankias rūgštingumo, drėgmės ir temperatūros sąlygas žaizdai gyti. Žaizdai gyjant drėgnoje aplinkoje, mažėja randų susidarymo tikimybė. Hidrokoloidinis pleistras turi permatomą pagrindą, todėl patogu stebėti žaizdą, jis atrodo švariai ir tvarkingai – tarsi visai nebūtų pleistro. smile.gif
Atsakyti
Mes i keliones visada pasiimame purskiamo urgo pleistro. Nes ji labai patogu naudoti;
Taip visada turime vaistuku virskinamojo trakto sutrikimams gerinti;
Vaistuku nuo skausmo;
ir kaip ir viskas, tai bene pagrindiniai elementai vaistineleje;
Atsakyti
Labai prašau keliaujančių mamų pagalbos.
Ruošiuosi į Meksiką. Vartoju vaistus nuo migrenos, o kiek žinau didesnis kiekis vaistų turi būti vežamas tik su receptu. Vaistai Lietuvoje nereceptiniai. Bet noriu apsirūpinti receptu, kad neturėčiau problemų meksikoje. Kiek suprantu jis turi būti išrašytas anglų ar vietine kalba. Pokilklinijoje klausiau apie tai ir mane pasiuntė toli toli. Gal kas žinot kaip ten iš tikrųjų yra su tais receptais. Kur man rasti informacijos apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Tirli pirli @ 2009 11 03, 10:56)
Labai prašau keliaujančių mamų pagalbos.
Ruošiuosi į Meksiką. Vartoju vaistus nuo migrenos, o kiek žinau didesnis kiekis vaistų turi būti vežamas tik su receptu. Vaistai Lietuvoje nereceptiniai. Bet noriu apsirūpinti receptu, kad neturėčiau problemų meksikoje. Kiek suprantu jis turi būti išrašytas anglų ar vietine kalba. Pokilklinijoje klausiau apie tai ir mane pasiuntė toli toli. Gal kas žinot kaip ten iš tikrųjų yra su tais receptais. Kur man rasti informacijos apie tai.

Pabandykit į gydytoją kreiptis, nors irgi manau kad gali toli pasiųst. O kiek jūs vaistų norit vežtis, lagaminą visą? Pora pakuočių manau dar ne kontrabanda būtų g.gif blush2.gif
Atsakyti
Veiksmu planaS kaip keliauti alergiskiems zmonems. 4u.gif

http://www.ehow.com/...-allergies.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chouchou: 17 lapkričio 2009 - 19:46
QUOTE(mamaSandra @ 2010 01 12, 19:05)
na mes tai pasiskiepijom, dar labai rekomendavo gyd. skiepus nuo hepatito A ir B, taciau jau laiko mazoka, nes ten 3 skiepai - 1kartas, 2 kartas po menesio ir 3 karta po metu, tada igauni imuniteta metams. Sake, jog labai verta skiepytis ypac dazniau keliaujantiems.

tai net keliauti nereikia..tiesiog nuo hepatito A ir B mylint save reikia pasiskiepyti ax.gif bet cia tik mano asmenine nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 01 12, 19:46)
ne nuo vieno (rekomenduojamu) nesiskiepysite..gal galite motyvuoti mirksiukas.gif
Merginos geriancios vaistu nuo maliarijos.....ar tiesa,kad negalima tada alhoholio nei laso?Ar cia as neteisinga info gavau ax.gif

motyvai tokie, kad turistinis tailandas nekelia baisios gresmes kazkuom uzsikresti jei vadovaujamasi protu.. aisku, reikia pasisaugot.. bet skiepytojos nuomone, egiptas ar turkija zymiai didesnes rizikos grupej uzsikrest tuom paciu hepatitu A, ir siaip, vienas organizmas pasigauti gali kad ir lietuvoj ta hepatita, o kitas, gali keliaut metu metus ir nieko.. na mes egiptuose ir turkijose tiek kartu buvom, tai jei ten nesiskiepijom, tai i tailanda ir to nedarysim... i dziungles eit nesiruosiam.. del kambodzos, sake, kad tie vaistai tikrai sukelia salutiniu poveikiu... bet jei vaizuojama tik i angkor wat, tai uztenka pasiimt purskalu nuo uodu... taip, jie su alko nederinami... nors 1 mano drauge gere vaistus ir alko, jokio salutinio poveikio nejaute smile.gif dar 1 motyvas, kad labai draugu buvo tailande.. nesiskiepijo ir galvos nesuko.. as ir kazkaip nesuku.. gal kvaila, bet esu to isitikinimo, kad man nieko nenutiks, tai 1 is gyvenimo paslapciu biggrin.gif ligos ir visi velniai puola tuos, kas ju bijo... tongue.gif tai va.. logiskai mastant, mano motyvai silpnoki, bet man ju uztenka smile.gif
QUOTE(mamaSandra @ 2010 01 12, 21:05)
na mes tai pasiskiepijom, dar labai rekomendavo gyd. skiepus nuo hepatito A ir B, taciau jau laiko mazoka, nes ten 3 skiepai - 1kartas, 2 kartas po menesio ir 3 karta po metu, tada igauni imuniteta metams. Sake, jog labai verta skiepytis ypac dazniau keliaujantiems.

taip, man ji paminejo, jei zadame daug keliaut ateity, tai ka rekomenduotu labiausiai, tai skiepa nuo hepatito A... skiepijama pora savaiciu pries kelione ir po 1 metu.. isvis 2 kartai ir imunitetas visam gyvenimui.... keliauti zadame, tai veliau gal ir pasiskiepysime... neatmetu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DEiZY*: 12 sausio 2010 - 21:39
QUOTE(*DEiZY* @ 2010 01 12, 20:37)
motyvai tokie, kad turistinis tailandas nekelia baisios gresmes kazkuom uzsikresti jei vadovaujamasi protu.. aisku, reikia pasisaugot.. bet skiepytojos nuomone, egiptas ar turkija zymiai didesnes rizikos grupej uzsikrest tuom paciu hepatitu A, ir siaip, vienas organizmas pasigauti gali kad ir lietuvoj ta hepatita, o kitas, gali keliaut metu metus ir nieko.. na mes egiptuose ir turkijose tiek kartu buvom, tai jei ten nesiskiepijom, tai i tailanda ir to nedarysim... i dziungles eit nesiruosiam.. del kambodzos,  sake, kad tie vaistai tikrai sukelia salutiniu poveikiu... bet jei vaizuojama tik i angkor wat, tai uztenka pasiimt purskalu nuo uodu... taip, jie su alko nederinami... nors 1 mano drauge gere vaistus ir alko, jokio salutinio poveikio nejaute smile.gif  dar 1 motyvas, kad labai draugu buvo tailande.. nesiskiepijo ir galvos nesuko.. as ir kazkaip nesuku.. gal kvaila, bet esu to isitikinimo, kad man nieko nenutiks, tai 1 is gyvenimo paslapciu biggrin.gif ligos ir visi velniai puola tuos, kas ju bijo... tongue.gif tai va.. logiskai mastant, mano motyvai silpnoki, bet man ju uztenka smile.gif

taip motyvai silpnoki...nes tai kas nutinka ar nenutinka kitiems(draugams,pazistamiems ir t.t.) dar nereiskia,kad likimas to bus palankus visiems likusiems.Jus pati ir pasakete,kad uzsikresti galima visur.....tad ar verta rizikuoti 4u.gif
mano argumentai sveikata(bet cia man asmeniskai,nebutina taikyti visiems sau to paties) 4u.gif
Ir netiesa,kad ligos puola bailius schmoll.gif manau ligos nepuola tuos,kurie save protingai saugo ir prisiziuri 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 12 sausio 2010 - 21:44
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 01 12, 22:42)
taip motyvai silpnoki...nes tai kas nutinka ar nenutinka kitiems(draugams,pazistamiems ir t.t.) dar nereiskia,kad likimas to bus palankus visiems likusiems.Jus pati ir pasakete,kad  uzsikresti galima visur.....tad ar verta rizikuoti 4u.gif
mano argumentai sveikata(bet cia man asmeniskai,nebutina taikyti visiems sau to paties) 4u.gif
Ir netiesa,kad ligos puola bailius schmoll.gif manau ligos nepuola tuos,kurie save protingai saugo ir prisiziuri 4u.gif

apie skiepus visada buna diskusija.. cia pasirinkimo laisve.. kaip ir daugumoje dalyku.... tiesiog nemanau,kad tailandas yra ant tiek pavojingas, kad skiepytis ir viskas... jei eiciau i malaizijos dziungles, tada klausimas kitas butu.. tiesiog as is tu zmoniu, kurie nestresuoja del to ir tiek. kai matysiu tikra butinuma, tada ir pasiskiepysiu.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 01 12, 22:42)
taip motyvai silpnoki...nes tai kas nutinka ar nenutinka kitiems(draugams,pazistamiems ir t.t.) dar nereiskia,kad likimas to bus palankus visiems likusiems.Jus pati ir pasakete,kad  uzsikresti galima visur.....tad ar verta rizikuoti 4u.gif

Nenoriu veltis į diskusijas, bet vienas iš šių argumentų buvo ir šis dėl ko aš nusprendžiau nesiskiepyti ir vaistų nuo maliarijos negerti. Kiek žinau vaistai nuo maliarijos labai kenkia kepenims ir turi kitokį šalutinį poveikį. Čia yra daugiau visokių pasisakymų http://road.lt/bb/topic.php?id=1294 gal kam padės apsispręsti, nors nesakau kad čia autoritetingos nuomonės sudėtos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 13 sausio 2010 - 22:55
QUOTE(kryyste @ 2010 01 13, 21:54)
Nenoriu veltis į diskusijas, bet vienas iš šių argumentų buvo ir šis dėl ko aš nusprendžiau nesiskiepyti ir vaistų nuo maliarijos negerti. Kiek žinau vaistai nuo maliarijos labai kenkia kepenims ir turi kitokį šalutinį poveikį. Čia yra daugiau visokių pasisakymų http://road.lt/bb/topic.php?id=1294 gal kam padės apsispręsti, nors nesakau kad čia autoritetingos nuomonės sudėtos.

as kalbejau apie skiepus...nuo hepatito a ir b 4u.gif
maliarijos vaistai smarkiai diskutuotini 4u.gif
Atsakyti