Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

...Meilė mūsų gyvenime...

user posted image

Laukiam, plepam, draugaujam, guodžiamės, liūdime, džiaugiamės ir atostogaujame kartu...

...nuo meilės...iki suknelių...

user posted image

Mergaičių uogadieniai

user posted image

Vasaris
Monkey vasario 5 d.
Kovas
Ethella kovo 10 d.
Kissa666 kovo 27 d.
Balandis
Belle_fleur balandžio 4 d.
Qwertama balandžio 6 d.
Gegužė
Seila gegužės 14 d.
Birželis
Cherry83 birželio 26 d.
Liepa
Rimkka liepos 18 d.
Rugpjūtis
Meyle rugpjūčio 8 d.
Lapkritis
Elskere lapkričio 9 d.
Lagita lapkričio 10 d.
Gruodis
Laurita* gruodžio 1 d.
Dandelion fuzz gruodžio 11 d.
Laira27 gruodžio 12 d.
Comep gruodžio 23 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 19 spalio 2012 - 12:04

Registruojuosi naujoje temoje,nes man nebeleidzia jau rasyti senojoje kazkodel... g.gif 4u.gif Aciu uz namucius Ethella. bigsmile.gif

Eina sau kokios kainos Vilniuje!! doh.gif blink.gif man jau 130 moketi yra tikrai daug,o cia Jus tokias sumas isvis mokate...Net nesitikejau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 22, 13:36)
Rimka, na konkursai į valstybės tarnautojo pareigas dažniausiai be numatyto kandidato net nevyksta, čia manau jokia paslaptis. O pagal darbo sutartį įsidarbinti visada yra šansų.

na, čia ir buvo pagal darbo sutartį smile.gif matyt ta laimėtoja dalyvavo jau antrą kartą (antrą kartą rengiamas konkursas į šią vietą), tad jau žinojo principą, kaip vyksta viskas lotuliukas.gif
nepergyvenu - tai gera patirtis thumbup.gif
drugeliai smagiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tik paskaitau, rašyt neatrandu laiko doh.gif Eilinį kartą čia atėjus pasijaučiu lyg būtų pavasaris wub.gif
Na, žinau ne vieną žmogų, kuris įsidarbino va taip per konkursus valstybinėse įstaigose, nieko nepažinodamas smile.gif Bet...žinau ir ne vieną, kuris dalyvavo konkurse jau žinodamas, kad darbas bus jo ax.gif Čia, manau, sėkmės dalykas kada kokiom aplinkybėm užtaikai.

Oi, Ačiū už naujus namus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry83: 22 spalio 2012 - 13:10
Aciu uz grazius naujus namucius 4u.gif ....kad man taip kas nors toki puodeli su sirdute atnestu wub.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 10 22, 11:33)
.... arba Monkey patarimo reik sulaukt  4u.gif

labai gerai paaiskinai 4u.gif
Atsakyti
Ateinu į naujus, kaip visada jaukuis namučius... wub.gif Ačiū statybininkei mirksiukas.gif

Nežinau ar aš viena tokia, bet seku FB naujienas iš Vyrų žurnalo biggrin.gif Patiko šiandien įkeltas vienas post`as, dalinuosi ir su Jumis bigsmile.gif

RAMYBĖS RECEPTAS
I naršyklės langas
II naršyklės langas
III naršyklės langas

Aš visus susijungusi, kavutė garuoja panosėj, skaitau knygą... rolleyes.gif Pirmadienio darbai nudirbti, dabar laukia malonus vakaras - prasidės Moterys meluoja geriau sezonas ir, po jų, kaip visada kitas desertas - Nusivylusios namų šeimininkės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 22 spalio 2012 - 17:34
QUOTE(meyle @ 2012 10 22, 19:31)
Aš visus susijungusi, kavutė garuoja panosėj, skaitau knygą... rolleyes.gif Pirmadienio darbai nudirbti, dabar laukia malonus vakaras - prasidės Moterys meluoja geriau sezonas ir, po jų, kaip visada kitas desertas - Nusivylusios namų šeimininkės thumbup.gif

"Skanus" vakaras pas tave mirksiukas.gif Reiks ir man užmest akį į tą puslapiuką, kurį tu seki smile.gif

Aš turiu klausimėlį keksiukų kepėjoms 4u.gif Kur perkat/pirkot silikonines formeles? ir kokia jų kaina maždaug? ax.gif Dabar žiūrinėjau internete, tai man kažkaip brangoka pasirodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 10 22, 17:43)
"Skanus" vakaras pas tave mirksiukas.gif Reiks ir man užmest akį į tą puslapiuką, kurį tu seki smile.gif

Aš turiu klausimėlį keksiukų kepėjoms 4u.gif  Kur perkat/pirkot silikonines formeles? ir kokia jų kaina maždaug? ax.gif Dabar žiūrinėjau internete, tai man kažkaip brangoka pasirodė g.gif

Aišku norėčiau turėti iš Tupperware...bet sakiau gal kada nors, kai turėsiu dosnų vyrą hihihi.gif O dabar nusipirkusi iš Maximos. 6 keksiukų silikoninė forma kainavo apie 20Lt berods. Kokybiška, dažnai kepu 4u.gif
Atsakyti
Po sportų... bigsmile.gif

Žiūriu "Moterys meluoja geriau" ot juoko dozė lotuliukas.gif

Ką mergaitės? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 22, 22:20)
Po sportų...  bigsmile.gif

Žiūriu "Moterys meluoja geriau" ot juoko dozė  lotuliukas.gif

Ką mergaitės?  mirksiukas.gif

Nu klausyk, šaunuolė tu mirksiukas.gif Gerai išsikrovei po darbo dienos? rolleyes.gif

Aš neseniai namo parsiradau smile.gif Reik dar straipsniuką išverst mirksiukas.gif Dėl tokių serialų kartais gailiuosi, kad TV meturiu ax.gif Bet tikiuos, kad Tv3play bus įdėta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry83: 22 spalio 2012 - 20:33
QUOTE(Cherry83 @ 2012 10 22, 21:32)
Nu klausyk, šaunuolė tu mirksiukas.gif Geai išsikrovei po darbo dienos? rolleyes.gif

Aš neseniai namo parsiradau smile.gif Reik dar straipsniuką išverst mirksiukas.gif Dėl tokių serialų kartais gailiuosi, kad TV meturiu ax.gif Bet tikiuos, kad Tv3play bus įdėta smile.gif

Aha gerai ir Belle šoko bigsmile.gif

Aš irgi dar darbo atsinešusi turiu, eisiu į lovą skaityt book.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 22, 20:20)
Ką mergaitės?  mirksiukas.gif

Po serialo irgi, lauksiu dabar jau kito... bigsmile.gif

Vis kartoju ir kartoju...Uch, vis sokius prisimenu 6dienio...

http://www.youtube.c...h?v=ia4T_-zAvzo ax.gif
Atsakyti