Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

Ethella,

Kai gyvenimas ne rožėm klotas belieka taip skaniai su pasauliu sveikintis. Esu torčiukas 23, šiuo metu bedarbė ir viena, na bet ne vieniša. Stengiuosi į pasaulį žiūrėt optimistiškai.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Laisvadienis man biggrin.gif Bandysiu šiandien žieminius batus nusipirkt 4u.gif

QUOTE(Seila @ 2012 10 23, 09:38)
Laba ryteli... 4u.gif
Sis avataras buvo pries keleta dienu..vakar man atrodo buvo moliugai,siandien vel si daili pora...Kas cia darosi jog keitineji? blush2.gif  ax.gif

Po moliūgų tik šita porelė buvo mirksiukas.gif nekeitinėjau biggrin.gif biggrin.gif Nieko nesidaro biggrin.gif

Torčiukas labas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas labas 4u.gif ,

Uoj su tais batais tikra kankynė, sekmadienį po ilgų ieškojimų pagaliau radau.

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 23, 09:32)
Labas rytas  4u.gif  Laisvadienis man  biggrin.gif  Bandysiu šiandien žieminius batus nusipirkt  4u.gif
Po moliūgų tik šita porelė buvo  mirksiukas.gif  nekeitinėjau  biggrin.gif  biggrin.gif Nieko nesidaro biggrin.gif

Torčiukas  labas  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 23, 09:32)
Labas rytas  4u.gif  Laisvadienis man  biggrin.gif  Bandysiu šiandien žieminius batus nusipirkt  4u.gif
Po moliūgų tik šita porelė buvo  mirksiukas.gif  nekeitinėjau  biggrin.gif  biggrin.gif Nieko nesidaro biggrin.gif

Vakar vakare man rode moliugus kazkodel...Todel ir pasakiau... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės, esu pikts žmogus - darbe nervuoja jau visi... štampa milžiniška, nes bobos užsišikę ant manęs, vis numeta darbus, nesvarbu, kad jau taip už tris dirbu doh.gif baigia man stogas nuvažiuoti, esu pervargus, silpna (nes moteriškos dienos) - vakar trule vos nebuvo bumpt doh.gif
tik grįžus namo geriau pasijaučiu gaudama begales sms wub.gif gaila, kad jam darbas dabar 4 paras iš eilės, tad susimatysim tik šeštadienį lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas, pikts žmogau. Čia Tau,kad palenvėtų. O bjauresnių padarų už bobas darbe tai būt negali.

user posted image

QUOTE(rimkka @ 2012 10 23, 10:06)
sveikos mergaitės, esu pikts žmogus - darbe nervuoja jau visi... štampa milžiniška, nes bobos užsišikę ant manęs, vis numeta darbus, nesvarbu, kad jau taip už tris dirbu  doh.gif baigia man stogas nuvažiuoti, esu pervargus, silpna (nes moteriškos dienos) - vakar trule vos nebuvo bumpt  doh.gif
tik grįžus namo geriau pasijaučiu gaudama begales sms  wub.gif gaila, kad jam darbas dabar 4 paras iš eilės, tad susimatysim tik šeštadienį  lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo torčiukas: 23 spalio 2012 - 10:22
QUOTE(torčiukas @ 2012 10 23, 11:21)
Labas, pikts žmogau. Čia Tau,kad palenvėtų. O bjauresnių padarų už bobas darbe tai būt negali.

dėkui, torčiuk smile.gif
Atsakyti
Labas, Torčiuk 4u.gif
nu tavo ir vaizdeliai wub.gif negaliu atsilaikyti, ypač prieš pietus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(torčiukas @ 2012 10 23, 11:21)
O bjauresnių padarų už bobas darbe tai būt negali.

Bet pačios gi irgi bobos esam... lotuliukas.gif sveika prisijungusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Qwertama - Sveika 4u.gif , specialiai apetitą žadinu wink.gif. Belle_fleur - ačiū ačiū 4u.gif . lotuliukas.gif Tu žinok aš čia ir sau taikau thumbup.gif .
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo torčiukas: 23 spalio 2012 - 10:42
QUOTE(torčiukas @ 2012 10 23, 11:38)
Qwertama - Sveika  4u.gif , specialiai apetitą žadinu wink.gif. Belle_fleur - ačiū ačiū  4u.giflotuliukas.gif Tu žinok aš čia ir sau taikau thumbup.gif .
user posted image

Gerai, kad į darbą turiu cepelinų atsinešusi ir liko laukti tik 15 minučių tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 10 23, 12:44)
Gerai, kad į darbą turiu cepelinų atsinešusi ir liko laukti tik 15 minučių  tongue.gif  biggrin.gif

Gerai, kad man šiandien laisva, tai bet kada iki šaldytuvo galiu nueit tongue.gif

BLyn, užsipyliau arbatos ant kompo doh.gif truputi uždurniavo... bet atrodo tvarkosi jau po truputi biggrin.gif
Atsakyti