Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

Nauji namai namučiai wub.gif
Šitie jau su keliais drugeliais bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(meyle @ 2012 10 22, 13:02)
Sveikos mergaitės,

Įveikiau žiaurų atsiskaitymą! Anglų kalba kalbėti prieš auditoriją - man kirvis blush2.gif Tad dabar labai laiminga ir pasiruošusi kalnus nuversti thumbup.gif

Aš tai visada per atsiskaitymus kokius galvodavau ne apie jį, o kas bus po jo biggrin.gif kad vakare galėsiu sau ramiai gulėti lovoje ir žiūrėti tv biggrin.gif kad susitiksiu su draugais ir pan biggrin.gif arba tiesiog, kad po valandos visa tai bus baigta... tai tik mažytis etapas gyvenime wink.gif kuris iš tikrųjų gali ir visai nieko nereikšti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 22, 22:05)
Aš tai visada per atsiskaitymus kokius galvodavau ne apie jį, o kas bus po jo biggrin.gif kad vakare galėsiu sau ramiai gulėti lovoje ir žiūrėti tv biggrin.gif kad susitiksiu su draugais ir pan biggrin.gif arba tiesiog, kad po valandos visa tai bus baigta... tai tik mažytis etapas gyvenime wink.gif kuris iš tikrųjų gali ir visai nieko nereikšti  4u.gif

Aš visada taip galvoju. Pasižiūriu į laikrodį ir sakau sau va, už trijų valandų viskas bus baigta, tai bus tik praeitis... biggrin.gif Tu teisi, mažytis etapas, kuris kažkada bus pamirštas 4u.gif O Tą akimirką atrodo, kad pasaulis griūva blush2.gif Ai, bet gal ir gerai, į naudą truputį adrenalino biggrin.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif

Geros dienos smile.gif Pas mane, kaip suprantu, šildymas įjungtas, bet taip, kad, jeigu to nežinotum, tai tikrai nepastebėtum unsure.gif jokio teigiamo poveikio, šalta, radiatoriai tik tiek, kad nėra lediniai... Pasiskundžiau ax.gif
Meyle, sėkmingo darbadienio tau smile.gif
Atsakyti

Laba ryteli... 4u.gif

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 22, 22:05)

Šitie jau su keliais drugeliais  bigsmile.gif  wub.gif

Sis avataras buvo pries keleta dienu..vakar man atrodo buvo moliugai,siandien vel si daili pora...Kas cia darosi jog keitineji? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės... aš jau nebeturiu, kada vakaroti prie kompo, ypač, kai dabar pradėjau sportuoti, apskritai nebežinau, kaip viską suspėti... o dabar gi ta fazė, kai baisiai norisi būti kartu, man tokios tos porelės juokingos būdavo, galvodavau come on žmonės doh.gif , o dabar patys sėdim kur nors kavinėj apsikabinę blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 23, 07:42)
...o dabar patys sėdim kur nors kavinėj apsikabinę  blush2.gif  biggrin.gif

Kaip miela... blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Meyle, gero darbuko Tau ! 4u.gif Papasakosi, kaip sekėsi pirmoji darbo diena... mirksiukas.gif

Cherry kepk keksiukus vakare, sušils namai ir pusryčiai kokie skanūs bus mirksiukas.gif

Geros dienos, mielosios mirksiukas.gif
Atsakyti

Mergytes,gal kazka panasaus kuri turite?kazin patogus daiktas tai as nelabai? g.gif

http://beta.lt/klaip...rack_type=image
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 23, 09:03)
Mergytes,gal kazka panasaus kuri turite?kazin patogus daiktas tai as nelabai? g.gif

http://beta.lt/klaip...rack_type=image

Atrodo tai gražiai, tik ar tikrai viską lankstysi taip, į kiekvieną atskirą skyrelį? Pas mane stalčius kuriame laikau apatinį trikotažą, bet aš gražiai nedėlioju triusikėlių... blush2.gif
Ar negeriau būtų nusipirkti tiesiog dėžę, be jokių skyrelių... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 23, 09:11)
Atrodo tai gražiai, tik ar tikrai viską lankstysi taip, į kiekvieną atskirą skyrelį? Pas mane stalčius kuriame laikau apatinį trikotažą, bet aš gražiai nedėlioju triusikėlių...  blush2.gif
Ar negeriau būtų nusipirkti tiesiog dėžę, be jokių skyrelių...  g.gif

ir pas mane tiesiog atskiras stalcius yrs skirtas...Tiesiog siaip svarsciau, bet teisingai sakai, negi as cia rusiuosiu... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, su gardžios kavos puodeliu jungiuosi prie jūsų wink.gif.

user posted image

Atsakyti
Torčiukas wow kaip Tu skainiai jungiesi... wub.gif Papasakok apie save mirksiukas.gif
Atsakyti