Torčiuk kokia judviejų istorija ?
Labas rytas, Vilniuje sninga
Labas rytas,
pirmasis sniegas...
pirmasis sniegas...
Kaip visada, labinuosi su kava
:

Ethella - Nėra ten jokios konkrečios istorijos, kažkoks briedas. Toks jausmas, kad pats nežino nei ko nori nei ko jam reikia
. Turi kažkokią mergą, plokščią lentą, tokią pilką peliūkštę, kur padėsi ten ir rasi, o pakabinęs seilę į manę spoksto tolka tak
. Žodžiu, kaip jau ankščiau temutėje rašiau (seniai seniai) pavasarį padariau klaidą, o gal ir ne - prisipažinau, jam, kad įsimylėjau,o tas asilas (tfu avinas) man atrėžė:
- Nesupyk, bet tikrai negaliu tau atsakyt tuo pačiu.
Mhmmm, matosi iš elgesio kaip negali. Žodžiu pasimetus visai
. Toks jausmas, kad sau negali pripažint, kad patinku. Jam gerai taip kaip yra ir nieko keist nenori, juk patogiau turėt tokią - kur padėsi ten ir rasi, o ne tokią, rast tai rasi tik neaišku kur. Žodžiu
.

Ethella - Nėra ten jokios konkrečios istorijos, kažkoks briedas. Toks jausmas, kad pats nežino nei ko nori nei ko jam reikia
- Nesupyk, bet tikrai negaliu tau atsakyt tuo pačiu.
Mhmmm, matosi iš elgesio kaip negali. Žodžiu pasimetus visai
tik pasisakyk garsiai, kad nekenti žiemos - tai ryte būtinai man iškrėtė motulė gamta pokštą...
bet nesvarbu, nuotaikos man niekas šiandien nesugadins, nes trumpam susitiksiu su
Nebesulaukia rytojaus
bet nesvarbu, nuotaikos man niekas šiandien nesugadins, nes trumpam susitiksiu su
Torčiuk, suprantu, kad nemalonu, bet jei jam tokia tinka, tai tinka, nesvarbu, ką tu ar kiti mano, vadinasi, dėl kažkokių priežasčių jam gerai. Nešvaistyk geriau savo energijos, nes taip gali nepastebėti ir savojo žmogučio.
Koks gražus penktadienio rytas... ypač, kai gauni superinį pasveikinimą su pirmu sniegu
Koks gražus penktadienio rytas... ypač, kai gauni superinį pasveikinimą su pirmu sniegu
Aš irgi nekenčiu žiemos, bet... šiandien taip elegantiškai sninga...
QUOTE(rimkka @ 2012 10 26, 07:40)
tik pasisakyk garsiai, kad nekenti žiemos - tai ryte būtinai man iškrėtė motulė gamta pokštą...
Nebesulaukia rytojaus

Laba ryteli,mielosios...
QUOTE(rimkka @ 2012 10 26, 07:40)
Nebesulaukia rytojaus

Rimtai,vakar Tu pasakei nekalbam apie ziema nes nekenciu jos,o siandien vuolia...
Tinkates siandien su simpatija?
Torciuk o is kokio Tu miesto esi?
Seila, torciux vilnietiškas
.
QUOTE(Seila @ 2012 10 26, 09:38)
Laba ryteli,mielosios...
Isauso saltas,bjaurus ir vejuotas 5dienis... brr...
palta kiaurai pute kai ejau ryte i darbeli,siaubas...o kaip pradejo snigti...bet jau neberanieko,mano
sake jog netoli Kauno yra 5cm sniego...
Rimtai,vakar Tu pasakei nekalbam apie ziema nes nekenciu jos,o siandien vuolia...
man amžinai taip kiaulystės dėsnis išlenda
aha, atvažiuos manęs pasiimt iš darbo, kur nors pasėdėsim iki kol jam reikės į darbą, nes šiandien jam naktinė ir tada 4 dienos laisvos
QUOTE(rimkka @ 2012 10 26, 10:22)
man amžinai taip kiaulystės dėsnis išlenda
aha, atvažiuos manęs pasiimt iš darbo, kur nors pasėdėsim iki kol jam reikės į darbą, nes šiandien jam naktinė ir tada 4 dienos laisvos
jaučiu susitiksim ne kartą per jas 
O aš nematysiu savo brangiojo visą savaitgalį
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 26, 10:32)
O aš nematysiu savo brangiojo visą savaitgalį
, važiuoju pas tėvelius... Tai iš dalies liūdna, iš dalies linksma, nes seniai jau nebuvau grįžusi.
aš tai namo važiuosiu tik po 2 savaičių