Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

Labas rytas, Vilniuje sninga bigsmile.gif

Torčiuk kokia judviejų istorija ? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
pirmasis sniegas... wub.gif
Atsakyti
Kaip visada, labinuosi su kava wub.gif :

user posted image

Ethella - Nėra ten jokios konkrečios istorijos, kažkoks briedas. Toks jausmas, kad pats nežino nei ko nori nei ko jam reikia doh.gif . Turi kažkokią mergą, plokščią lentą, tokią pilką peliūkštę, kur padėsi ten ir rasi, o pakabinęs seilę į manę spoksto tolka tak cool.gif . Žodžiu, kaip jau ankščiau temutėje rašiau (seniai seniai) pavasarį padariau klaidą, o gal ir ne - prisipažinau, jam, kad įsimylėjau,o tas asilas (tfu avinas) man atrėžė:
- Nesupyk, bet tikrai negaliu tau atsakyt tuo pačiu.
Mhmmm, matosi iš elgesio kaip negali. Žodžiu pasimetus visai blink.gif . Toks jausmas, kad sau negali pripažint, kad patinku. Jam gerai taip kaip yra ir nieko keist nenori, juk patogiau turėt tokią - kur padėsi ten ir rasi, o ne tokią, rast tai rasi tik neaišku kur. Žodžiu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo torčiukas: 26 spalio 2012 - 07:26
tik pasisakyk garsiai, kad nekenti žiemos - tai ryte būtinai man iškrėtė motulė gamta pokštą... doh.gif
bet nesvarbu, nuotaikos man niekas šiandien nesugadins, nes trumpam susitiksiu su wub.gif Nebesulaukia rytojaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Torčiuk, suprantu, kad nemalonu, bet jei jam tokia tinka, tai tinka, nesvarbu, ką tu ar kiti mano, vadinasi, dėl kažkokių priežasčių jam gerai. Nešvaistyk geriau savo energijos, nes taip gali nepastebėti ir savojo žmogučio.

Koks gražus penktadienio rytas... ypač, kai gauni superinį pasveikinimą su pirmu sniegu wub.gif
Atsakyti
Aš irgi nekenčiu žiemos, bet... šiandien taip elegantiškai sninga... wub.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 10 26, 07:40)
tik pasisakyk garsiai, kad nekenti žiemos - tai ryte būtinai man iškrėtė motulė gamta pokštą...  doh.gif
bet nesvarbu, nuotaikos man niekas šiandien nesugadins, nes trumpam susitiksiu su  wub.gif Nebesulaukia rytojaus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti

Laba ryteli,mielosios... 4u.gif Isauso saltas,bjaurus ir vejuotas 5dienis... brr... mirksiukas.gif palta kiaurai pute kai ejau ryte i darbeli,siaubas...o kaip pradejo snigti...bet jau neberanieko,mano wub.gif sake jog netoli Kauno yra 5cm sniego... bigsmile.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 10 26, 07:40)
tik pasisakyk garsiai, kad nekenti žiemos - tai ryte būtinai man iškrėtė motulė gamta pokštą...  doh.gif
bet nesvarbu, nuotaikos man niekas šiandien nesugadins, nes trumpam susitiksiu su  wub.gif Nebesulaukia rytojaus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Rimtai,vakar Tu pasakei nekalbam apie ziema nes nekenciu jos,o siandien vuolia... bigsmile.gif tongue.gif

Tinkates siandien su simpatija? blush2.gif

Torciuk o is kokio Tu miesto esi? 4u.gif Pas mane iki sios draugystes buvo ne vienas toks varvinantis seile...ir ne vienisi svarbiausia...Bet su vyrais taip yra,jie bailiai...Medziotojai juk jie...
Atsakyti
Seila, torciux vilnietiškas wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(torčiukas @ 2012 10 26, 09:03)
Seila, torciux vilnietiškas wink.gif.

Supratau... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 26, 09:38)
Laba ryteli,mielosios... 4u.gif Isauso saltas,bjaurus ir vejuotas 5dienis... brr...  mirksiukas.gif palta kiaurai pute kai ejau ryte i darbeli,siaubas...o kaip pradejo snigti...bet jau neberanieko,mano  wub.gif sake jog netoli Kauno yra 5cm sniego... bigsmile.gif
Rimtai,vakar Tu pasakei nekalbam apie ziema nes nekenciu jos,o siandien vuolia... bigsmile.gif  tongue.gif

Tinkates siandien su simpatija? blush2.gif

man amžinai taip kiaulystės dėsnis išlenda lotuliukas.gif

aha, atvažiuos manęs pasiimt iš darbo, kur nors pasėdėsim iki kol jam reikės į darbą, nes šiandien jam naktinė ir tada 4 dienos laisvos lotuliukas.gif jaučiu susitiksim ne kartą per jas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 10 26, 10:22)
man amžinai taip kiaulystės dėsnis išlenda  lotuliukas.gif

aha, atvažiuos manęs pasiimt iš darbo, kur nors pasėdėsim iki kol jam reikės į darbą, nes šiandien jam naktinė ir tada 4 dienos laisvos  lotuliukas.gif jaučiu susitiksim ne kartą per jas  wub.gif

O aš nematysiu savo brangiojo visą savaitgalį verysad.gif , važiuoju pas tėvelius... Tai iš dalies liūdna, iš dalies linksma, nes seniai jau nebuvau grįžusi.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 26, 10:32)
O aš nematysiu savo brangiojo visą savaitgalį  verysad.gif , važiuoju pas tėvelius... Tai iš dalies liūdna, iš dalies linksma, nes seniai jau nebuvau grįžusi.

aš tai namo važiuosiu tik po 2 savaičių smile.gif bet tą savaitgalį kaip tik ir wub.gif dirbs, tad praradimo nebus jokio lotuliukas.gif
Atsakyti