Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

Labas rytas,

dieną pradėjau su mokslais ir kava, o vėliau laukia darbelis. Seniai bebuvau, tai visai norisi ax.gif
Kaip man nepatinka lapkritis...pats bjauriausias mėnuo iš visų unsure.gif Tiek oru, tiek nuotaikom... Bet reik kelt nosį aukštyn! cool.gif

Šįryt perskaičiau šiuos žodžius, pasidalinu ir su Jumis 4u.gif

Tavęs dar nemačiau, bet žinau, kad šypsosiesi man taip, kaip šypsosi laimės kūdikis. Glostysi mano plaukus taip švelniai, kaip vėjo nešamas drugelis. Apkabinsi taip stipriai, kaip dar niekas neapkabino. Juoksiesi kartu slapta, kai nebus galima juoktis ir vaikščiosi kartu stogais. Nepažįstu dar Tavęs, bet jaučiu šalia, visai šalia, nors nematau ir negirdžiu... Kol kas, gal dar ne laikas...

...man labai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 07 lapkričio 2012 - 08:23

Laba ryteli... 4u.gif

Meyle, kokie grazus zodziai...Labai...

Sianakt labai prastai miegojau...Kotais spaudzia man krutine... verysad.gif Ir atsikelus ziuriu vel lyja, o taip nesinori kelti kojyciu is namu, tik apsisukus ant sonelio kito toliau snausti...Ech...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

As irgi gana blogai miegojau...prabusdinejau visa nakti, kazkokie gasdinantys sapnai, tai nepailsejusi atsikeliau...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ir mano naktis su prabudimais, nieko blogo nesapnavau, arba neatsimenu... Taip ir norėjosi likti šiltuos pataluos ax.gif

Meyle lb šilti žodžiai, o aš ir tikiu pasamones galia, kai mintimis pasieki kita arba... Juk sakoma - svajok atsargiai, svajonės pildosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 11 07, 09:01)
sakoma - svajok atsargiai, svajonės pildosi  ax.gif

As visada taip irgi sakau... Nekarta tai pasitvirtino man! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 11 07, 09:01)
Meyle lb šilti žodžiai, o aš ir tikiu pasamones galia, kai mintimis pasieki kita arba... Juk sakoma - svajok atsargiai, svajonės pildosi  ax.gif

QUOTE(Seila @ 2012 11 07, 09:09)
As visada taip irgi sakau... Nekarta tai pasitvirtino man! mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 11 07, 10:22)

Tavęs dar nemačiau, bet žinau, kad šypsosiesi man taip, kaip šypsosi laimės kūdikis. Glostysi mano plaukus taip švelniai, kaip vėjo nešamas drugelis. Apkabinsi taip stipriai, kaip dar niekas neapkabino. Juoksiesi kartu slapta, kai nebus galima juoktis ir vaikščiosi kartu stogais. Nepažįstu dar Tavęs, bet jaučiu šalia, visai šalia, nors nematau ir negirdžiu... Kol kas, gal dar ne laikas...

wub.gif wub.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 11 07, 10:59)
Labas rytas  smile.gif

Labas... Tavo vienas draugas is FC parase man ziniuka...Galvoju kas cia,ziuriu bendras draugas su Dandelion... biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
šiandien busy day pas mane darbelyje, vos spėju suktis - tai klientai, tai skambučiai, tai registrų centras, tai aukštų vadovų iš kitos įmonės apsilankymas pas mane... smile.gif gerai, kad bent jaučiuosi puikiai, puikiai išsimiegojusi ax.gif , nors gal ir nelabai pailsėjusi lotuliukas.gif ir dar, kas keisčiausia, jaučiuosi graži sau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 07, 13:03)
Labas... Tavo vienas draugas is FC parase man ziniuka...Galvoju kas cia,ziuriu bendras draugas su Dandelion... biggrin.gif  ax.gif

lotuliukas.gif idomu kas toks? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 11 07, 11:05)
ir dar, kas keisčiausia, jaučiuosi graži sau  wub.gif

tai yra svarbiausia... mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 11 07, 11:06)
lotuliukas.gif  idomu kas toks?  g.gif  lotuliukas.gif

Gedas K...
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 07, 13:16)
tai yra svarbiausia... mirksiukas.gif  4u.gif
Gedas K...

ot koks blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti