Bet žinokit kuo aš labiausiai džiaugiuosi šitais santykiais, kad vyras mėgsta gaminti valgyti
Jo, tik kavalieriai liktų nieko nesupratę 
Bet žinokit kuo aš labiausiai džiaugiuosi šitais santykiais, kad vyras mėgsta gaminti valgyti
Čia mano svajonės išsipildymas
Kai jisai sukiojasi virtuvėje ir kažką ten pjausto, ruošia, verda... nu atrodo susilydysiu
Gėda man, bet aš nė karto nieko dar neruošiau... arbatos buvau padariusi ir užkaitusi vandenį ryžiams
Kai Seila rašo, kokias vakarienes ištaiso, tai man slėptis po lapais
QUOTE(comep @ 2012 11 07, 19:54)
Meyle, o kaip del galimu skirti finansu kremui?
siaip buciau uz kazka is vichy jei kisene leistu
lendu paziuret i ta tavo puskes parde
siaip buciau uz kazka is vichy jei kisene leistu
lendu paziuret i ta tavo puskes parde
Tinka. Tai lauksiu tikslesnio pavadinimo
QUOTE(meyle @ 2012 11 08, 00:25)
Tinka. Tai lauksiu tikslesnio pavadinimo
Man patinka Vichy produkcija, tai manau surizikuočiau.
jei kainele tinka, tai pasizvalgyk is Uriage arba Vichy
minejai kad oda misri tik jautri, tai sios firmos turi produktu tinkamu tavo odai, tik zinoma neziurek linijos problematiskai odai, ji stiproka
Meyle, aš tai rekomenduočiau Avene firmą... be jokių kvapų, švelni produkcija... man ilgą laiką buvo vienintelis kremas iš ten, kurį toleravo mano oda. Mano, beje, irgi mišri oda.
Laba ryteli...
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 07, 22:51)
Kaip Tau smagu!Noreciau kad ir mano kavalierius gamintu...Negaliu sakyti jog nepadaro, bet ne taip kaip man noretusi...
QUOTE(comep @ 2012 11 08, 08:44)
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 08, 08:52)
Meyle, aš tai rekomenduočiau Avene firmą...
klausykite, o kur yra pirkti siu filmu kremuku?Vichy tai vaistinese yra zinau,o tu kitu?
QUOTE(Seila @ 2012 11 08, 09:38)
Laba ryteli...
Kaip Tau smagu!Noreciau kad ir mano kavalierius gamintu...Negaliu sakyti jog nepadaro, bet ne taip kaip man noretusi...
klausykite, o kur yra pirkti siu filmu kremuku?Vichy tai vaistinese yra zinau,o tu kitu?
irgi vaistines
QUOTE(Seila @ 2012 11 08, 10:38)
Avene irgi yra vaistinėse.
Na už mane tai nežinau, kiek kartų geriau gamina... ką nors įdomaus sugalvoja.
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 07, 23:30)
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 11 07, 23:33)
aš jau įsivaizduoju tokius susitikimus - panos krizena, viena per kitą šneka, o bernai vienas į kitą žiūri
QUOTE(rimkka @ 2012 11 08, 09:52)
ir pirstus prie smilkiniu siukioja...
QUOTE(comep @ 2012 11 08, 11:06)
ir toks variantas gali būti
QUOTE(comep @ 2012 11 08, 10:06)
Jau man i meeta vaziuojant jis stebejosi,na tos moterys visko prisigalvoja...Ir laiko tu randi forumams visokiems dar...Jie tokiu dalyku nelabai supranta,pas vyrus kitaip gi...
QUOTE(Seila @ 2012 11 08, 11:17)
Jau man i meeta vaziuojant jis stebejosi,na tos moterys visko prisigalvoja...Ir laiko tu randi forumams visokiems dar...Jie tokiu dalyku nelabai supranta,pas vyrus kitaip gi...

mes kai su kissa ir maniškiu sėdėjom, sakiau, kaip mudvi susipažinom, žinojo ir apie meetą, bet kažkaip normaliai reagavo - sakė, fainai
Papildyta:
ar skaitėte meilės laišką?