Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

Jo, tik kavalieriai liktų nieko nesupratę biggrin.gif

Bet žinokit kuo aš labiausiai džiaugiuosi šitais santykiais, kad vyras mėgsta gaminti valgyti biggrin.gif Čia mano svajonės išsipildymas biggrin.gif Kai jisai sukiojasi virtuvėje ir kažką ten pjausto, ruošia, verda... nu atrodo susilydysiu biggrin.gif Gėda man, bet aš nė karto nieko dar neruošiau... arbatos buvau padariusi ir užkaitusi vandenį ryžiams biggrin.gif Kai Seila rašo, kokias vakarienes ištaiso, tai man slėptis po lapais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 11 07, 19:54)
Meyle, o kaip del galimu skirti finansu kremui?
siaip buciau uz kazka is vichy jei kisene leistu  mirksiukas.gif

lendu paziuret i ta tavo puskes parde biggrin.gif

Tinka. Tai lauksiu tikslesnio pavadinimo 4u.gif Man patinka Vichy produkcija, tai manau surizikuočiau.

Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 11 08, 00:25)
Tinka. Tai lauksiu tikslesnio pavadinimo 4u.gif Man patinka Vichy produkcija, tai manau surizikuočiau.

jei kainele tinka, tai pasizvalgyk is Uriage arba Vichy wink.gif
minejai kad oda misri tik jautri, tai sios firmos turi produktu tinkamu tavo odai, tik zinoma neziurek linijos problematiskai odai, ji stiproka
Atsakyti
Meyle, aš tai rekomenduočiau Avene firmą... be jokių kvapų, švelni produkcija... man ilgą laiką buvo vienintelis kremas iš ten, kurį toleravo mano oda. Mano, beje, irgi mišri oda.
Atsakyti

Laba ryteli... 4u.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 07, 22:51)
Seila rašo, kokias vakarienes ištaiso, tai man slėptis po lapais  biggrin.gif

Kaip Tau smagu!Noreciau kad ir mano kavalierius gamintu...Negaliu sakyti jog nepadaro, bet ne taip kaip man noretusi... blush2.gif

QUOTE(comep @ 2012 11 08, 08:44)
jei kainele tinka, tai pasizvalgyk is Uriage arba Vichy wink.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 08, 08:52)
Meyle, aš tai rekomenduočiau Avene firmą...

klausykite, o kur yra pirkti siu filmu kremuku?Vichy tai vaistinese yra zinau,o tu kitu?
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 08, 09:38)
Laba ryteli... 4u.gif
Kaip Tau smagu!Noreciau kad ir mano kavalierius gamintu...Negaliu sakyti jog nepadaro, bet ne taip kaip man noretusi... blush2.gif
klausykite, o kur yra pirkti siu filmu kremuku?Vichy tai vaistinese yra zinau,o tu kitu?

irgi vaistines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 08, 10:38)

Avene irgi yra vaistinėse.

Na už mane tai nežinau, kiek kartų geriau gamina... ką nors įdomaus sugalvoja.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 07, 23:30)
Labai smagu, kad tiek jau mergaičių čia draugauja  wub.gif Tuoj galėsim poromis draugauti  lotuliukas.gif

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 11 07, 23:33)
isivaizduojat kaip butu fainai?!  bigsmile.gif  biggrin.gif  wub.gif

aš jau įsivaizduoju tokius susitikimus - panos krizena, viena per kitą šneka, o bernai vienas į kitą žiūri lotuliukas.gif nors... gal ir nieko būtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 11 08, 09:52)
...... o bernai vienas į kitą žiūri  lotuliukas.gif ...........

ir pirstus prie smilkiniu siukioja... stupid.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 11 08, 11:06)
ir pirstus prie smilkiniu siukioja...  stupid.gif laugh.gif

ir toks variantas gali būti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 11 08, 10:06)
ir pirstus prie smilkiniu siukioja...  stupid.gif laugh.gif

Jau man i meeta vaziuojant jis stebejosi,na tos moterys visko prisigalvoja...Ir laiko tu randi forumams visokiems dar...Jie tokiu dalyku nelabai supranta,pas vyrus kitaip gi... ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 08 lapkričio 2012 - 10:17
QUOTE(Seila @ 2012 11 08, 11:17)
Jau man i meeta vaziuojant jis stebejosi,na tos moterys visko prisigalvoja...Ir laiko tu randi forumams visokiems dar...Jie tokiu dalyku nelabai supranta,pas vyrus kitaip gi... ax.gif  lotuliukas.gif

mes kai su kissa ir maniškiu sėdėjom, sakiau, kaip mudvi susipažinom, žinojo ir apie meetą, bet kažkaip normaliai reagavo - sakė, fainai smile.gif
Papildyta:
ar skaitėte meilės laišką? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimkka: 08 lapkričio 2012 - 10:33