Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

QUOTE(Laurita* @ 2012 11 08, 16:39)
o kodėl?? tipo kad man bloga nebuvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tas 4D tai toks realesnis vaizdas, grynai leliukas pilnai matosi, nes db tas 2D-tai ten kol neparodo tai man tundrai nedašunta į kurią vietą žiūrėti reikia  lotuliukas.gif

Aš tai dėl to, kad medikai taip spėlioja ir taip, kad neblogavai ax.gif O, mielas bus prisiminimas dar vos užgimusio žmogiuko wub.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 11 08, 16:53)
Kiek žinau, dažniausiai klysta su mergytėmis, t.y. jei jau mato kad berniukas sėdi, dažniausiai jis ir sėdi  smile.gif Bet kaip ir visur visko būna  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Žodžiu, kol nepagimdysi, tol tiksliai ir nebus aišku ką reiks augint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 11 08, 16:11)
mergaite ir melynai gali augint, pirmais rubeliais rengiant biggrin.gif
o va berniuko ruzavai - nelabai gi biggrin.gif

čia tikra teisybė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 08, 14:41)
o tokie dalykai kainuoja?atleisk uz klausima, nesu susidurusi nezinau... blush2.gif

aha kainuoja, bet "Mažylyje" palyginus nebrangiai, todėl galiu sau leisti dar biggrin.gif
nes anksčiau kainos tai 3D kosminės būdavo privačiai doh.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 11 08, 14:53)
Laurita, mano brolio žmona kai laukėsi, tai lb sunkiai, su visokiais blogumais, pykinimais ir t.t. Ir va gražuolį berniuką turi  wub.gif hihihi.gif

QUOTE(comep @ 2012 11 08, 15:02)
brolio zmonai irgi sake - berniukas, ale eme ir nudziuvo uodegele laugh.gif
tai kai tik pagimde ir pasake kad mergaite, brolio zmonos reakcija buvo - kas cia per nesamone?!
laugh.gif

nu vat, ir būna gi siurprizų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
niu palauksim gruodžio-tada matysim gal tiksliau kas tupi, o kol kas lai bahūrauja pilvelyje new_russian.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj, kaip smagu skaityti Lauritos postus wub.gif nestuke.gif
Aš kažkaip ir galvoju kad berniukas pas tave auga ax.gif wub.gif
Atsakyti
Prisirankiojau visokių keksiukų receptų (neseniai tepradėjau juos kept, tai kažkokia manija man jų biggrin.gif ), tai bandysiu savaitgalį smile.gif Sekmadienį einu į Scanoramos filmą, o šeštadienį tai turbūt būsiu namų šeimininkė rolleyes.gif Kokie jūsų planai? Belle fleur, berods, kažkur išvažiuoja, o ką kitos? Aš mąstau gal kuri norėtų susimatyt bent trumpam mieste kur nors smile.gif
Atsakyti
uuu, kazkas i vilniu savaitgaliui atvaziuoja ax.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry83 @ 2012 11 08, 22:39)
Prisirankiojau visokių keksiukų receptų (neseniai tepradėjau juos kept, tai kažkokia manija man jų biggrin.gif ), tai bandysiu savaitgalį smile.gif  Sekmadienį einu į Scanoramos filmą, o šeštadienį tai turbūt būsiu namų šeimininkė rolleyes.gif  Kokie jūsų planai? Belle fleur, berods, kažkur išvažiuoja, o ką kitos? Aš mąstau gal kuri norėtų susimatyt bent trumpam mieste kur nors smile.gif

As irgi pas tevus isvaziuoju savaitgaliui, nes gaunu dvi laisvas 4u.gif tai naudojuos proga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 11 08, 20:46)
uuu, kazkas i vilniu savaitgaliui atvaziuoja  ax.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif tongue.gif angel.gif
Atsakyti
aš penktadienį į klubą su wub.gif , o šeštadienį ryte pas mamą. mielai cherry, kada susitikčiau susipažinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 11 08, 20:39)
Prisirankiojau visokių keksiukų receptų (neseniai tepradėjau juos kept, tai kažkokia manija man jų biggrin.gif ), tai bandysiu savaitgalį smile.gif  Sekmadienį einu į Scanoramos filmą, o šeštadienį tai turbūt būsiu namų šeimininkė rolleyes.gif  Kokie jūsų planai? Belle fleur, berods, kažkur išvažiuoja, o ką kitos? Aš mąstau gal kuri norėtų susimatyt bent trumpam mieste kur nors smile.gif

as mielai, bet 5dieni irgi i kluba, o 6dieni eisiu drauge su vestuvem pasveikinti, ir paskui su draugem darysim pasisedejima ax.gif
Atsakyti
Smagu, kad turit ką veikt smile.gif Aš mielai irgi susitiksiu ir kitą kartą mirksiukas.gif

Dar paskaitinėsiu knygą ir eisiu miegot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 11 08, 23:52)
Smagu, kad turit ką veikt smile.gif  Aš mielai irgi susitiksiu ir kitą kartą mirksiukas.gif

Dar paskaitinėsiu knygą ir eisiu miegot smile.gif

Aš susitikčiau, nes jokių planų neturiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 11 09, 10:20)
Aš susitikčiau, nes jokių planų neturiu.  smile.gif

Puiku smile.gif Siūlau rytoj, nes šiandien man iki 19h dirbt teks. Tikslų laiką ir vietą galim per Fc suderint 4u.gif

O jaučiat, kad šią savaitę lyja KIEKVIENĄ DIENĄ unsure.gif Nemėgstu tų guminių botų, bet jau rimtai svarstau juos įsigyt, nes batų gaila g.gif
Atsakyti