Draugai.. kas jie? ..Ar tie,kurie tave myli? (Gal tik taip sako?), ar tie, kurie skaudina (Ne,tai tikriausiai priešai), o gal tie, kurie papraščiausiai yra šalia.. (Nors ir už šimto mylių..) ir nesvarbu jis jaunas ar senas, aukštas ar žemas.. nesvarbu! Jei suprantate vienas kitą be žodžių.. saugok, nes už jokius aukso kalnus ar akmenukus nuo kelio jų nenusipirksi..!
DiToLe ''Sunku įsiterpti į bendravimą tų, kurios iki smulkmenų žino, kurios vaikas kiek dantų turi ir kuri kiek sveria''...
Kibelė - ''Iš šono atrodo, esu plepus žmogus, bet turiu savo šarvus''...
flooding - ''Vieną dieną pradėjau gyventi kaip noriu, jaučiuosi kaip niekad gerai''...
Rita K P - ''Na, mano tikroji ''aš'' labai išpuoselėta, jei kas man nepatinka, veido mimika viską išduoda''...
Lotari - ''Aš kalta? Nu dar ko bebe.gif Kalta aplinka, tikrai ne aš ''...
shrekas5 - ''Jei jau myliu, tai iki sielos gelmių. Galiu daug atleisti, bet nuoskaudos ilgai išlieka širdy...''
Perlitap - ''Esu impulsyvi, užsispyrusi, kartais labai nukenčiu, bet nuryju tą kartėlį ir toliau einu į priekį...''
pempė12 - ''...kavą mėgstu karštą, tik juodą ir stiprią thumbu
Blakstute Neimkit į galvą kartais mano išsireiškimų.. Kaip ten sako.. Aš įdomi asmenybė. ..
Plepushka - "Visai neblogai ta blondine but,ypac su keliu policininkais,ijungi toki nieko nesuprantancios vaizdeli,nu ka,pasiziuri i plauku spalva,nebesigincyja lotuliukas.gif Man visad padeda"
nepavyzdinga - "prisiregistravau, užsuku vis pas jus... galvoju kaip naujokei bus lengviau susibendraut,bet žiūriu kad nepritampančios jau labai pritapę ir susibendravę"
BigBang - ''Aš esu labai atviras žmogus'
Wirruna - "ai, kazkaip smirinejau po sm ir radau sita temute, tai paskaiciau, patiko ir parasiau "
Flooricija - "Jumgiuosi i jūsų ratą ,kadangi esu motera kaip ir jus tai beskaitant še temuke taip miela,šilta ir jauku... "
jotule17 - " as irgi cia visai netycia ,as is sostines, siaip megstu bendrauti, leisti laika gamtoje, bijau aukscio ir gylio
Happyme - "jei neišgasdinsit-bandysiu likt gerai jau, baikim temą apie mane ir taip per daug dėmesio sulaukiau nepratus.
Sadija - "pabendrauti tikrai norėtųsi..."
Mūsų šampadieniai

Flooricija 01.14
Plepushka 01.19
shrekas5 04.10
Blakstute 07.29
Rita K P 08.20
DiToLe 08.20
nepavyzdinga 08.27
perlitap 10.29
Turim savo albumą, bet norint į jį patektį turit bendrauti bent kelias temas, kol galėsime pasikliauti ir įteikti raktelį..