Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti....

Mergaitės, pasisakytit dėl happyme, dėkit pliusus ar minusus, ir vakare tada nuspręsim. Jei visos bus už - atsiųsiu raktelį. 4u.gif
Atsakyti
Dbr bus tyla sad.gif juokauju biggrin.gif kaip bus tjp bus gerai,vakare grizus prisijungsiu,smagaus penktadienio visoms,isnaudokit ji! 4u.gif
Atsakyti
Vaau kiek daug gražiu rožiu ax.gif Labas..Plepushkai už šita groži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 19, 14:57)
Dar karta persiprasau,Giedra75,Wixxx,Tagre ,del neitraukimo i sarasiuka.Jei norit apmetykit mane kas tik po ranka  biggrin.gif Nu pamirsau savo balta,sklerozine galva  doh.gif  Atleiskit,dovanokit,daugiau taip nebedarysiu  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif

Taip lengvai neissipirksi, teks sampes bonka man nest lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 19, 16:37)
Mergaitės, pasisakytit dėl happyme, dėkit pliusus ar minusus, ir vakare tada nuspręsim.  Jei visos bus už - atsiųsiu raktelį. 4u.gif

As tai uz, nors pati jo neturiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 19, 16:37)
Mergaitės, pasisakytit dėl happyme, dėkit pliusus ar minusus, ir vakare tada nuspręsim.  Jei visos bus už - atsiųsiu raktelį. 4u.gif

+ ir Pavyzdingai
Atsakyti
Nepavyzdinga ++
Happyme +++
Atsakyti
dedu +

Wixxx,o cia tau ax.gif

user posted image

Na va,jau gal atleisit man? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 19, 17:22)
Nepavyzdinga ++
Happyme +++

ir Pavyzdinagai dedu +
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 19, 17:26)
dedu +

Wixxx,o cia tau  ax.gif

user posted image

Na va,jau gal atleisit man? ax.gif
Papildyta:

ir Pavyzdinagai dedu +

Zinoma mirksiukas.gif

O jei rimciau, kas per galerija, kas per rakciukai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 19, 17:22)
Nepavyzdinga ++
Happyme +++

Sakyk, o tu neturejai tokio avataro kaip pas mane? dabar galvoju, kad kazkur maciau jau toki g.gif
Atsakyti
ir as ir as naujuose namuciuose,plepuska nu labai labai jau grazus ir mieli namuciai cia tau 4u.gif

QUOTE(Blakstute @ 2012 10 19, 18:37)

as uz
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 19, 19:22)
Nepavyzdinga +++
Happyme ++++

Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 19, 17:38)
ir as ir as naujuose namuciuose,plepuska nu labai labai jau grazus ir mieli namuciai cia tau 4u.gif
as uz

Sveika, o kaip tau baigesi su tuo kombinzonu, maciau tave juodajam sarase doh.gif
Atsakyti
happyme ++++
darbo neperdaugiausiai tai bent tiek gerai kad gal nepavargsiu,bet jei laikas sustos tai bus s...
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 19, 17:57)
happyme ++++
darbo neperdaugiausiai tai bent tiek gerai kad gal nepavargsiu,bet jei laikas sustos tai bus s...

O kur dirbi? smile.gif
Atsakyti