Mergaitės, pasisakytit dėl happyme, dėkit pliusus ar minusus, ir vakare tada nuspręsim. Jei visos bus už - atsiųsiu raktelį.
Dbr bus tyla
juokauju
kaip bus tjp bus gerai,vakare grizus prisijungsiu,smagaus penktadienio visoms,isnaudokit ji!
Vaau kiek daug gražiu rožiu
Labas..Plepushkai už šita groži
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 19, 14:57)
Dar karta persiprasau,Giedra75,Wixxx,Tagre ,del neitraukimo i sarasiuka.Jei norit apmetykit mane kas tik po ranka
Nu pamirsau savo balta,sklerozine galva
Atleiskit,dovanokit,daugiau taip nebedarysiu

Taip lengvai neissipirksi, teks sampes bonka man nest
Papildyta:
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 19, 16:37)
Mergaitės, pasisakytit dėl happyme, dėkit pliusus ar minusus, ir vakare tada nuspręsim. Jei visos bus už - atsiųsiu raktelį. 
As tai uz, nors pati jo neturiu
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 19, 16:37)
+ ir Pavyzdingai
Nepavyzdinga ++
Happyme +++
Happyme +++
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 19, 17:26)
Zinoma
O jei rimciau, kas per galerija, kas per rakciukai?
Papildyta:
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 19, 17:22)
Sakyk, o tu neturejai tokio avataro kaip pas mane? dabar galvoju, kad kazkur maciau jau toki
ir as ir as naujuose namuciuose,plepuska nu labai labai jau grazus ir mieli namuciai cia tau
as uz
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 19, 18:37)
as uz
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 19, 19:22)
QUOTE(perlitap @ 2012 10 19, 17:38)
ir as ir as naujuose namuciuose,plepuska nu labai labai jau grazus ir mieli namuciai cia tau
as uz
as uz
Sveika, o kaip tau baigesi su tuo kombinzonu, maciau tave juodajam sarase
QUOTE(BigBang @ 2012 10 19, 17:57)
happyme ++++
darbo neperdaugiausiai tai bent tiek gerai kad gal nepavargsiu,bet jei laikas sustos tai bus s...
darbo neperdaugiausiai tai bent tiek gerai kad gal nepavargsiu,bet jei laikas sustos tai bus s...
O kur dirbi?