Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti....

QUOTE(wixxxx @ 2012 10 19, 18:35)
Sakyk, o tu neturejai tokio avataro kaip pas mane? dabar galvoju, kad kazkur maciau jau toki g.gif

Oi, tikrai ne.. smile.gif Ne mano avukų tipažas.. Man turi būti šikna, papai ar dar kuri nors kūo dalis kurios neturiu.. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 19, 17:35)
O jei rimciau, kas per galerija, kas per rakciukai? g.gif

Galerija,pasirodom kokios esam is tikruju,tikruosius savo veidus rodomes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 19, 18:03)

Kur tu prapuolus,jau pasiilgau wub.gif retai beuzsuki cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 19, 19:06)
Kur tu prapuolus,jau pasiilgau  wub.gif retai beuzsuki cia  ax.gif

Labas, saulele.. wub.gif
Pavargus aš paskutiniu metu.. Ir kažkokia susireikšminus.. Sėdžiu tyliai, paskaitau. O nekyla ranka rašyti. Atrodo nu kam reikia..
Durnas periodas.
Man nebūdingas tylėti.
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 19, 18:06)
Galerija,pasirodom kokios esam is tikruju,tikruosius savo veidus rodomes  biggrin.gif
Papildyta:

Kur tu prapuolus,jau pasiilgau  wub.gif retai beuzsuki cia  ax.gif

A, as ir noreciau pamatyti jusu veidus, bet savo bijociau rodyt biggrin.gif galiu rodyt ir rodyt tik savo geriausiaja puse, vo biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 19, 18:08)
Labas, saulele..  wub.gif
Pavargus aš paskutiniu metu.. Ir kažkokia susireikšminus.. Sėdžiu tyliai, paskaitau. O nekyla ranka rašyti. Atrodo nu kam reikia..
Durnas periodas.
Man nebūdingas tylėti.
unsure.gif

Nieko, praeis, as ir ilga laika tylejau, apie visokius niekniekius nebent pakalbedavau, isijautusi kuriau savo vaiko ivaizdi, pirkau visokius rubelius, ir dabar lyg naujai gimus, iki kazkurio laiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 19 spalio 2012 - 18:22
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 19, 19:57)
Sveika, o kaip tau baigesi su tuo kombinzonu, maciau tave juodajam sarase doh.gif

tiesa pasakius net nzn, kai as tai moteriskej parasiau kad ji pati juodajame sarase ir mane smeizia, ir kad tikrai jis idealus, parase,kad tipo nes i valykla. parasiau kad as dabar jai iskviesiu tas 24 val ir parasysiu i policija pareiskima del smeizto ir duomenu paviesinimo daugiau laisku nebesulaukiau is jos

Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 19, 18:08)
Labas, saulele..  wub.gif
Durnas periodas.
Man nebūdingas tylėti.
unsure.gif

Reiksminkis,juk cia galima bigsmile.gif Nu tikrai,nebudinga tau tyleti ax.gif Truksta taves.. ax.gif wub.gif Laikykis,tikekimes greit praeis,ir grisi cia bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos naujuos, jaukiuos namučiuos 4u.gif
Visą dieną su mažuoju lauke, nu toooks oras thumbup.gif Prisirinkom (aš rinkau, mažas mėtė) klevo lapų mėginsiu rožytes sukt, būsiu meninikė cool.gif nors įsivaizduoju rezultatą....šiukšliadėžėj doh.gif lotuliukas.gif
Mergaitės, kaip miela kad mane prisiminėt, nebūčiau turbūt pati paprašius raktelio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 10 19, 18:33)
Mergaitės, kaip miela kad mane prisiminėt, nebūčiau turbūt pati paprašius raktelio blush2.gif

Jau as cia tiek siandien primirsinejau..paskui bandziau atitaisyt,ne is blogos valios ax.gif na dabar turesi ir tu raktuka 4u.gif
Papildyta:
Na va,sedziu blakstutes parietus,laukiu kol draugai suvirs bigsmile.gif prizadu,prizadu,prizadu,rytoj neblogeti.. ax.gif tfu,tfu,tfu barskinu i stala..
Atsakyti
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 10 19, 20:33)
Sveikos naujuos, jaukiuos namučiuos  4u.gif
Visą dieną su mažuoju lauke, nu toooks oras thumbup.gif  Prisirinkom (aš rinkau, mažas mėtė) klevo lapų mėginsiu rožytes sukt, būsiu meninikė cool.gif nors įsivaizduoju rezultatą....šiukšliadėžėj doh.gif  lotuliukas.gif

lauksim pasirodant mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Plepushka, už namelius 4u.gif , jau kokios rožės...

QUOTE(Plepushka @ 2012 10 19, 14:57)
Dar karta persiprasau,Giedra75,Wixxx,Tagre ,del neitraukimo i norit apmetykit mane kas tik po ranka  biggrin.gif Nu pamirsau savo balta,sklerozine galva  doh.gif  Atleiskit,dovanokit,daugiau taip nebedarysiu  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif

Dar Juvirą pamiršai, ji irgi buvo grįžus, gal dar ateis ax.gif
Aš mūsų dabar suskaičiuoju 20, jei Agi nepridėti ir Sadijos neskaičiuoti, nes jos seniai nebuvo g.gif . Gal tu Sadiją įrašei turėdama minty Juvirą g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 19, 18:45)
Jau as cia tiek siandien primirsinejau..paskui bandziau atitaisyt,ne is blogos valios  ax.gif na dabar turesi ir tu raktuka  4u.gif
Papildyta:
Na va,sedziu blakstutes parietus,laukiu kol draugai suvirs  bigsmile.gif  prizadu,prizadu,prizadu,rytoj neblogeti.. ax.gif tfu,tfu,tfu barskinu i stala..

Eik tu, kokius aš kartais dalykus pamirštu tai čia irnesakyk.gif biggrin.gif
Na mėginsiu pasirodyt ax.gif su visais savo kompleksais
Atsakyti
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 10 19, 20:51)
Eik tu, kokius aš kartais dalykus pamirštu tai čia  irnesakyk.gif  biggrin.gif
Na mėginsiu pasirodyt ax.gif  su visais savo kompleksais

visos mes ju turim,ir cia normalu, nera idealiu zmoniu mirksiukas.gif
Atsakyti