Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti....

QUOTE(perlitap @ 2012 10 22, 14:01)
as rytoj soksiu zumboj, bet jau darau apsilima  smile.gif  jau krutinu uzpakaliuka biggrin.gif

o ten visos pradedancios ? susigundziau blush2.gif noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 22, 14:00)
ir as db skaitau  blush2.gif  ta garda tikra gyvate doh.gif  susireiksminus kazkokia  doh.gif

[QUOTE]
topsecret.gif neminek garsiai to vardo,sureiksminsi ja per daug lotuliukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif tssssss

user posted image
Atsakyti
ziuriu eriala, raide ne vio veikia doh.gif 0
http://www.imdb.com/title/tt1844624/ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 22, 13:54)
reikia ieskoti tu kailiniu mazu ir mus kas nors pakvies i VIP tema lotuliukas.gif

Jei ką, aš pakvietimo irgi negavau ax.gif

Viskas, išeinu, o tai šeimyna liks be valgio, be gėrimo, o vyras paduos skyryboms blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 22 spalio 2012 - 14:07
[quote=Plepushka,2012 10 22, 15:03]
[QUOTE]
topsecret.gif neminek garsiai to vardo,sureiksminsi ja per daug lotuliukas.gif
[/quote]
nu tai lai ateina, jei dar turi ka pasakyti irnesakyk.gif didzioji neprovinciale biggrin.gif vistu augintoja biggrin.gif
Atsakyti
Temą varom kaip roges nuo kalno biggrin.gif
Kas naują kurs? Kuri nekurė dar?
Lotari kūrei? Pempe? Jotule?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 22, 14:00)
ir as db skaitau  blush2.gif  ta garda tikra gyvate doh.gif  susireiksminus kazkokia  doh.gif

norejei pasakyti STILETA g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 10 22, 15:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  cypiu  lotuliukas.gif

as tai renkuosi iki zemes sidabrines lapes kailinius su apykakle lapes biggrin.gif

QUOTE(jotule17 @ 2012 10 22, 15:59)
o kodel tu jo negavai?  smile.gif

neturiu as dar tu kailiniu todel ir negavau biggrin.gif , ne VIP mergaite esu, turbut per daug paprasta rolleyes.gif , bet man labai gera paprastuju temoj
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 22, 14:07)
as tai renkuosi iki zemes sidabrines lapes kailinius su apykakle lapes biggrin.gif
neturiu as dar tu kailiniu todel ir negavau biggrin.gif , ne VIP mergaite esu, turbut per daug paprasta rolleyes.gif , bet man labai gera paprastuju temoj

junkis i medziokle..

ATIDAROM MEDZIOKLES SEZONA bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 22, 14:01)
O Dievuliau, kaip tave užjaučiu, gerk valerijonų nelaukdama vakaro, arba skolinkis iš mergų vamzdį ir eik šaudyti gun_bandana.gif . Aš gal eičiau g.gif . O gal ne doh.gif

Na žiūrėsim ką padarys..kiek supratau apšilę jau darbininkai kaip reikalas bigsmile.gif da bajeris , nuo statybų likęs dar tipo toy toy lauke, tai ir palikom, maža ka, kai šeimyna didelė, mažum kam prireiks jei namie eilė, o tie vyrukai kad kulniuja sau į jį, kaip į savo unsure.gif užrakinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 22, 13:57)
Mergaitės, neužsiciklinkit, baimės akys didelės. Perskaičiau ščyrai nuo pradžios iki galo, nėra ten kopy paste, o tosino tik Garda, kiek prisimenu. Nereikia pykti ant ko nėra pagrindo. pasiskaitykit pačios.
Aš už taiką pasaulyjeeee lithuania.gif

Copy-paste perkeltine prasme.. Retorinis klausimas: ar gali būti žmogus nuoširdus čia, jei tuo pat metu demonstruosa savo nuoširdumą TEN? Taip nesielgiama...
Atsakyti