Triumfante,
gadinau NT, kas jau mane sulaikys nuo sio malonumo:-) Deja, baltas kaip popieriaus lapas
Mamiliarija,
aciu

Pralinksimai mane su tuo blizginimu akiu
KittyKitty,
aciu labai uz palaikyma
O tavo mintis daryti ir LP ir Histero kartu yra labai gera. As dabar galvoju, kodel as taip nesugalvojau. Tada dar buvau labai labai zalia...
QUOTE(Triumfante @ 2012 10 22, 10:39)
Merginos, su klausimu, tokiu truputi is kosmoso

, ar gali pvz kokia mioma pasisalinti su mm pati? O gal tai mano zymioji cista?
(vakar iskrito gabalas odos, kaip maiselis)
Triumfante,
jeigu ten pas tave visai kitoks darinukas salinosi, klausk gydytojos. Pas mane buna ir gan daznai, kaip Strygai.
Tas visas reikalas toks buna kaip zalios mesos gabaliukas/maisiukas ir spalvos tokios tamsiai raudonos...
QUOTE(Triumfante @ 2012 10 22, 13:26)
Tai gal reiktu man gimdos apziuros operacijos, per ta itampa ir pavadinima pamirsau. Vadinasi buvo kazkas ir trukde pasilikti mazuciui.
Triumfante,
Tau po tiek bandymu ir kanciu (kaip suprantu nemazai), butina pasidaryti Histeroskopija. As konsultavausi su savo gyd. sake, kad jau dabar man rekomenduoja del sventos ramybes... Tad, geriau jau tu ruoskis, puoskis ir darykis...kaip greitai gali
Papildyta:
QUOTE(init @ 2012 10 22, 13:34)
Aciu dar karteli, malonu kad galiu prie jusu prisijungti

Tikiuosi ir as veliau galesiu daugiau pakomentuoti, nes dabar tik pacia pradzia
Tarp kitko as darausi privacioje Londono klinikoje, bet man labai nepatinka kad jie nusprende icsi daryti, nes MD turtas buvo 9 mln, judejimas 50%. Tai nejaugi neuztektu ivf, vis naturaliau? Kaip galvojat mergaites? :
Init,
ar esi tikra, kad tik tuos parametrus ziurejo? Nes tyrimo metu daug daugiau dalyku ziuri ir matuoja. Pvz. musu atveju buvo labai blogas MAR testo rezultatas , kuris parode, kad net tie judantieji i prieki susigrupuoja tarpusavyje ir yra nepajegus nukeliauti per kiausialastes sienele i branduoli. Kas yra itakota antikuniu. Todel nemanau, kad tik pagal siuos 2 parametrus nusprende gyd. daryti ICSI jums...
Musu atveju nera kito kelio, tik ICSI.
QUOTE(Triumfante @ 2012 10 22, 13:36)
Kadangi turiu siuntima pas kita eco spec. apziurai po nepavykusio, manau gerai apziuresim ir apkalbesim kas ir kodel galejo buti, o memes kaip tik negausios, nors visa gyvenima plaukdavau, tai maniau dabar jau skesiu tikrai, gal dar ne vakaras.
Triumfante,
kur cia taip gerai gydytojai rupinasi sveikata, kad apziuri po nepavykusio?

ir dar nori patys pasikalbeti kodel galejo nepavykti...
Nes pas mane nieko panasaus nevyksta...

Padare darba- hcg - darom sekanti IVF..jei nepavyko
Papildyta:
QUOTE(esposa @ 2012 10 22, 15:10)
negazdink

o tai nesidarysiu LP
Esposa,
nebijok taip LP. As dariausi, viskas praejo labai lengvai. Tik savaite laiko kelniu negalejau uzsideti, nes buvo pilvas papustas ir, aisku, siulytes saugojau dar. Ir...post narkozinis poveikis - daug asaru... :-)
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 22, 15:38)
Visiskai su tavim sutinku

Tiems, kurie nuolat kartoja, kad nezinai ka pasiimtum is vaiku namu atsakau, kad lygiai taip pat nezinai ka augini......Deja, bet taip jau yra.Nei viena mama neaugina savo vaiku, kad jie taptu blogais zmonemis....Taigi mano supratimu suteikti tam pamestam vaikeliui galimybe tureti seima, normalu gyvenima ir viska, ka turi seimoje gime ir auge vaikai tikrai negali buti blogas dalykas.O kas jau isaugs is to vaiko tas.....Ne visuomet vien tik genai viska lemia, nors is tiesu, labai labai daug ir jie turi itakos.Kazkada ir as labai masciau situo klausimu.Bet nusistaciau sau salygas, kad pirmiausia, tai as desiu visas visas imanomas pastangas susilaukti savu, negailedama saves.Ir tada, kai butinai susilauksiu savu, juos siek tiek praauginsiu, tada isivaikinsiu viena mazuti, kuriam galeciau suteikti visus mano ka tik isvardintus dalykus be bandymo iziureti kas gi jo, to vaiko, laukia perspektyvoje.Triumfante, noriu pasakyti, kad nepasiduok dar, buk gerute.Niekas juk ir nesake, kad sitas kelias lengvas, bet tai buvo dar tik pirmas tavo IVF.Gal tavo pyplius dar tik laukia taves, o tau tereikia tik dar pakenteti, save sutelkti ir bandyti bandyti.Kad paskui niekada niekada negalvotum, kad o gal galejai kazka pabandyt ir padaryt, bet nepadarei....Medicina mums siais laikais suteikia be galo daug galimybiu linkiubjomis ir pasinaudoti iki maximumo

O, kaip dejau
GingerBella, kaip siandien nuotaikos ?
Beta,
absoliuciai sutinku su visomis tavo mintimis del ivaikinimo. As sau dar seniai seniai pasakiau, kad butu prasminga ir gera suteikti tikrus namus vargsui likimo nuskriaustam vaikuciui.
Vaikai uzauga labai skirtingi. As kuri laika stebiu broliu ir seseru gyvenimus. Esu is vienturtes seimos ir visa gyvenima norejau 2 vaiku. Taciau dabar matau, kad be galo daug zmoniu uzauge tarpusavyje net ir nelabai bendrauja arba broliai/seserys net ir nebebendrauja is viso.. Zinoma, buna ir taip, kad bendrauja ir sutaria kuo graziausiai... Tiesiog, kai sako, kad gimdo antra vaika, - pirmam vaikui broli ar sese...su tuo nelabai noriu sutikti... ir pirma vaika, ir antra vaika, - visu pirma reikia gimdytis sau ir del saves ir del jo... O tada stengtis aukleti, kad jie draugautu tarpusavyje visa gyvenima.... Taciau, kaip teisingai minejai, jie uzauga tokie skirtingi... buna, kad is geriausios seimos...vienas vaikas geras, o kitas absoliutus priesingybe... O tevai juos mylejo vienodai ir auklejo vienodai... Is tos pacios seimos...ta pati genetika.... As manau, kad cia yra tikrai kaip loterija koks tavo vaikas bus uzauges. Zinoma, reikia stengtis padaryti viska, kad uzauginti ji geru ir sekmingu zmogumi. Taciau gali sektis tai daryti..ir gali nesisekti. Ir tikrai nemanau, kad ivaikintas vaikas turetu daug daugiau rizikos buti/tapti vienokiu ar kitokiu negu savas.
Bet taip pat manau, kad labai labai svarbu psichologinis pasiruosimas/stiprybe ir branda tam.
Mano nuotaikos idomios. NT - baltas kaip popierius. MMM - nera. Tad esu priversta tiketis... :-)
Papildyta:
QUOTE(stryga @ 2012 10 22, 15:42)
As jau pasimeciau, kada
GingerBellos hcg... Tik zinau, kad jau labai greitai
Strygut,
ketvirtadieni mano hcg
QUOTE(Triumfante @ 2012 10 22, 16:02)
Neturiu ka pridurti, mano mintys jau atsijotos laiko, tiesiog dar truputi palauksim ir jeigu ne, atversim ta langa.
Triumfante,
kiekvienam savas pasirinkimas ir savas kelias
Bet kadangi dar nesidarei histeroskopijos, ka yra privalu pasidaryti, o po to dar bent viena IVF pries galutinai nuleidziant rankas...
Papildyta:
Terziuk,
sveika apsilankiusi

Sekliuk tu mielas musu
Linkiu, kad gydytojas pranestu tik geras, tavo statusui

priklausancias naujienas
Kaip tu pati jautiesi? Kiek jau savaiciu turime, primink, prasau.
Man taip miela prisiminti, kad Tu buvai viena is tu, desciusiu man IVF pradziamoksli
Kai dabar prisimenu, tokia visa is menulio nukritusi buvau. Aciu jums visoms mergaitems, kurios padejote susigaudyti
QUOTE(egk @ 2012 10 22, 16:49)
Kaip aš norėčiau taip kaip Triunfante... Apie įvaikinimą esam nekart kalbėję, net ir su sūneliu, bet... Nežinau, gal aš nesu pakankamai geras žmogus? Aš bijau, kad nesugebėčiau mylėti įvaikinto mažiuko taip besąlygiškai, kaip myliu savo sūnų. Bijau, kad nesugebėčiau būti gera mama. Gal dėlto čia man taip, kad jau turiu vaikiuką? O gal dar nedaaugau iki to pilnai? Ir vėlgi... ilgiau nebegaliu tarp šitų procedūrų, ciklų, gydytojų ir tų baisių vaistų... Tikiuosi, kad atsakymas ateis savaime
Egk,
dar ne taip seniai apturejai savo skausma. Laikas gydo zaizdas...ir laikas pateikia visus atsakymus....Tikrai, kai ateis tam skirta diena, zinosi atsakymus i tai dienai skirtus klausimus
QUOTE(Triumfante @ 2012 10 22, 16:57)
Egk, ne per diena ateina.. ir manau sunkiau apsispresti, nes turite savo vaikeli, o as neturiu ir man nesvarbu, koks jis butu, gal netobulas kitiems, bet man jis butu tobulas, tobulybes ir nereikia, as noriu zmogucio su savo charakteriu, isdaigom, paprasto vaiko.. mano vaiko.
Triumfante,
tokie teisingi zodziai ir tokie tikri jausmai