Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(esposa @ 2012 10 22, 16:36)
aha del to,ka komplikacijos.o ispan taip ir bus hystero.ar kitaip vadinasi

Histeroscopia. 4u.gif

Terziuk, ypatingas buckis, labai lauksim paciu graziausiu naujienu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 10 22, 16:39)
Terziukas seka kaip morka.... Ir labai laiko kumstukus uz visas senbuves ir naujas mergaites, tik kad ju vis daugeja ir daugeja sad.gifsad.gif

Sia savaite einu pas gyd....

O tu LT eini ar pas T vaziuosi? Bet kokiu atveju, tikim gerom ziniom 4u.gif
Atsakyti
Kaip aš norėčiau taip kaip Triunfante... Apie įvaikinimą esam nekart kalbėję, net ir su sūneliu, bet... Nežinau, gal aš nesu pakankamai geras žmogus? Aš bijau, kad nesugebėčiau mylėti įvaikinto mažiuko taip besąlygiškai, kaip myliu savo sūnų. Bijau, kad nesugebėčiau būti gera mama. Gal dėlto čia man taip, kad jau turiu vaikiuką? O gal dar nedaaugau iki to pilnai? Ir vėlgi... ilgiau nebegaliu tarp šitų procedūrų, ciklų, gydytojų ir tų baisių vaistų... Tikiuosi, kad atsakymas ateis savaime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 10 22, 16:42)
Histeroscopia.  4u.gif

Terziuk, ypatingas buckis, labai lauksim paciu graziausiu naujienu.  wub.gif

Aciu Triumfanciuk... Tu matau kupina minciu... Tai gerai...Reiskias esi "gyva".... wub.gif

QUOTE(stryga @ 2012 10 22, 16:44)
O tu LT eini ar pas T vaziuosi? Bet kokiu atveju, tikim gerom ziniom  4u.gif

Pas T buvau pries savaite, atsisveikinom, pasiule nebevazineti pas ji.. Si penktad buvom pas Bikova.. O sia savaite pas LT gyd.. (jau esiu antra karta, pirma karta begom, kai is skausmo negalejau paeiti)..
Aciu labai uz tikejima wub.gif As irgi vis ateinu vedama noro, kad gal jau rasiu cia geru ziniu... Jus man tokios mielos ir savos... Laikau Strygut kumstukus uz tavo operacija.. wub.gif Skaiciau kitoj temukej tavo mintis blush2.gif 100proc esu su tavimi...

ImbierineBella, tikiu tu mus pradziuginsi wink.gif
Atsakyti
Egk, ne per diena ateina.. ir manau sunkiau apsispresti, nes turite savo vaikeli, o as neturiu ir man nesvarbu, koks jis butu, gal netobulas kitiems, bet man jis butu tobulas, tobulybes ir nereikia, as noriu zmogucio su savo charakteriu, isdaigom, paprasto vaiko.. mano vaiko. wub.gif
Atsakyti
TRIUMFANTE aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esposa: 22 spalio 2012 - 16:00
QUOTE(Triumfante @ 2012 10 22, 16:57)
Egk, ne per diena ateina.. ir manau sunkiau apsispresti, nes turite savo vaikeli, o as neturiu ir man nesvarbu, koks jis butu, gal netobulas kitiems, bet man jis butu tobulas, tobulybes ir nereikia, as noriu zmogucio su savo charakteriu, isdaigom, paprasto vaiko.. mano vaiko.  wub.gif

pagalvojau, kad teisybę Pepė sakė, kad tu būsi pati geriausia mama, ir visai nesvarbu, ar tas vaikelis tavo biologinis, ar nebiologinis 4u.gif
Sėkmės tau kuo didžiausios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 22 spalio 2012 - 16:08
Triumfante,

gadinau NT, kas jau mane sulaikys nuo sio malonumo:-) Deja, baltas kaip popieriaus lapas doh.gif

Mamiliarija,

aciu 4u.gif Pralinksimai mane su tuo blizginimu akiu bigsmile.gif

KittyKitty,

aciu labai uz palaikyma 4u.gif

O tavo mintis daryti ir LP ir Histero kartu yra labai gera. As dabar galvoju, kodel as taip nesugalvojau. Tada dar buvau labai labai zalia...

QUOTE(Triumfante @ 2012 10 22, 10:39)
Merginos, su klausimu, tokiu truputi is kosmoso  blush2.gif , ar gali pvz kokia mioma pasisalinti su mm pati? O gal tai mano zymioji cista?  unsure.gif (vakar iskrito gabalas odos, kaip maiselis)

Triumfante,

jeigu ten pas tave visai kitoks darinukas salinosi, klausk gydytojos. Pas mane buna ir gan daznai, kaip Strygai. Tas visas reikalas toks buna kaip zalios mesos gabaliukas/maisiukas ir spalvos tokios tamsiai raudonos...

QUOTE(Triumfante @ 2012 10 22, 13:26)
Tai gal reiktu man gimdos apziuros operacijos, per ta itampa ir pavadinima pamirsau. Vadinasi buvo kazkas ir trukde pasilikti mazuciui.  verysad.gif

Triumfante,

Tau po tiek bandymu ir kanciu (kaip suprantu nemazai), butina pasidaryti Histeroskopija. As konsultavausi su savo gyd. sake, kad jau dabar man rekomenduoja del sventos ramybes... Tad, geriau jau tu ruoskis, puoskis ir darykis...kaip greitai gali 4u.gif

Papildyta:

QUOTE(init @ 2012 10 22, 13:34)
Aciu dar karteli, malonu kad galiu prie jusu prisijungti smile.gif  Tikiuosi ir as veliau galesiu daugiau pakomentuoti, nes dabar tik pacia pradzia ax.gif

Tarp kitko as darausi privacioje Londono klinikoje, bet man labai nepatinka kad jie nusprende icsi daryti, nes MD turtas buvo 9 mln, judejimas 50%. Tai nejaugi neuztektu ivf, vis naturaliau? Kaip galvojat mergaites? : ax.gif  ax.gif

Init,

ar esi tikra, kad tik tuos parametrus ziurejo? Nes tyrimo metu daug daugiau dalyku ziuri ir matuoja. Pvz. musu atveju buvo labai blogas MAR testo rezultatas , kuris parode, kad net tie judantieji i prieki susigrupuoja tarpusavyje ir yra nepajegus nukeliauti per kiausialastes sienele i branduoli. Kas yra itakota antikuniu. Todel nemanau, kad tik pagal siuos 2 parametrus nusprende gyd. daryti ICSI jums...
Musu atveju nera kito kelio, tik ICSI.

QUOTE(Triumfante @ 2012 10 22, 13:36)
Kadangi turiu siuntima pas kita eco spec. apziurai po nepavykusio, manau gerai apziuresim ir apkalbesim kas ir kodel galejo buti, o memes kaip tik negausios, nors visa gyvenima plaukdavau, tai maniau dabar jau skesiu tikrai, gal dar ne vakaras.

Triumfante,

kur cia taip gerai gydytojai rupinasi sveikata, kad apziuri po nepavykusio? bigsmile.gif ir dar nori patys pasikalbeti kodel galejo nepavykti...

Nes pas mane nieko panasaus nevyksta... schmoll.gif Padare darba- hcg - darom sekanti IVF..jei nepavyko g.gif

Papildyta:

QUOTE(esposa @ 2012 10 22, 15:10)
negazdink  blink.gif o tai nesidarysiu LP  doh.gif

Esposa,

nebijok taip LP. As dariausi, viskas praejo labai lengvai. Tik savaite laiko kelniu negalejau uzsideti, nes buvo pilvas papustas ir, aisku, siulytes saugojau dar. Ir...post narkozinis poveikis - daug asaru... :-)

QUOTE(Beta1 @ 2012 10 22, 15:38)
Visiskai su tavim sutinku  drinks_cheers.gif Tiems, kurie nuolat kartoja, kad nezinai ka pasiimtum is vaiku namu atsakau, kad lygiai taip pat nezinai ka augini......Deja, bet taip jau yra.Nei viena mama neaugina savo vaiku, kad jie taptu blogais zmonemis....Taigi mano supratimu suteikti tam pamestam vaikeliui galimybe tureti seima, normalu gyvenima ir viska, ka turi seimoje gime ir auge vaikai tikrai negali buti blogas dalykas.O kas jau isaugs is to vaiko tas.....Ne visuomet vien tik genai viska lemia, nors is tiesu, labai labai daug ir jie turi itakos.Kazkada ir as labai masciau situo klausimu.Bet nusistaciau sau salygas, kad pirmiausia, tai as desiu visas visas imanomas pastangas susilaukti savu, negailedama saves.Ir tada, kai butinai susilauksiu savu, juos siek tiek praauginsiu, tada isivaikinsiu viena mazuti, kuriam galeciau suteikti visus mano ka tik isvardintus dalykus be bandymo iziureti kas gi jo, to vaiko, laukia perspektyvoje.Triumfante, noriu pasakyti, kad nepasiduok dar, buk gerute.Niekas juk ir nesake, kad sitas kelias lengvas, bet tai buvo dar tik pirmas tavo IVF.Gal tavo pyplius dar tik laukia taves, o tau tereikia tik dar pakenteti, save sutelkti ir bandyti bandyti.Kad paskui niekada niekada negalvotum, kad o gal galejai kazka pabandyt ir padaryt, bet nepadarei....Medicina mums siais laikais suteikia be galo daug galimybiu linkiubjomis ir pasinaudoti iki maximumo  4u.gif O, kaip dejau  biggrin.gif

GingerBella, kaip siandien nuotaikos ? rolleyes.gif

Beta,

absoliuciai sutinku su visomis tavo mintimis del ivaikinimo. As sau dar seniai seniai pasakiau, kad butu prasminga ir gera suteikti tikrus namus vargsui likimo nuskriaustam vaikuciui.
Vaikai uzauga labai skirtingi. As kuri laika stebiu broliu ir seseru gyvenimus. Esu is vienturtes seimos ir visa gyvenima norejau 2 vaiku. Taciau dabar matau, kad be galo daug zmoniu uzauge tarpusavyje net ir nelabai bendrauja arba broliai/seserys net ir nebebendrauja is viso.. Zinoma, buna ir taip, kad bendrauja ir sutaria kuo graziausiai... Tiesiog, kai sako, kad gimdo antra vaika, - pirmam vaikui broli ar sese...su tuo nelabai noriu sutikti... ir pirma vaika, ir antra vaika, - visu pirma reikia gimdytis sau ir del saves ir del jo... O tada stengtis aukleti, kad jie draugautu tarpusavyje visa gyvenima.... Taciau, kaip teisingai minejai, jie uzauga tokie skirtingi... buna, kad is geriausios seimos...vienas vaikas geras, o kitas absoliutus priesingybe... O tevai juos mylejo vienodai ir auklejo vienodai... Is tos pacios seimos...ta pati genetika.... As manau, kad cia yra tikrai kaip loterija koks tavo vaikas bus uzauges. Zinoma, reikia stengtis padaryti viska, kad uzauginti ji geru ir sekmingu zmogumi. Taciau gali sektis tai daryti..ir gali nesisekti. Ir tikrai nemanau, kad ivaikintas vaikas turetu daug daugiau rizikos buti/tapti vienokiu ar kitokiu negu savas.
Bet taip pat manau, kad labai labai svarbu psichologinis pasiruosimas/stiprybe ir branda tam.

Mano nuotaikos idomios. NT - baltas kaip popierius. MMM - nera. Tad esu priversta tiketis... :-)

Papildyta:

QUOTE(stryga @ 2012 10 22, 15:42)
As jau pasimeciau, kada GingerBellos hcg... Tik zinau, kad jau labai greitai  wub.gif

Strygut,

ketvirtadieni mano hcg mirksiukas.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 10 22, 16:02)
Neturiu ka pridurti, mano mintys jau atsijotos laiko, tiesiog dar truputi palauksim ir jeigu ne, atversim ta langa. smile.gif

Triumfante,

kiekvienam savas pasirinkimas ir savas kelias 4u.gif wub.gif
Bet kadangi dar nesidarei histeroskopijos, ka yra privalu pasidaryti, o po to dar bent viena IVF pries galutinai nuleidziant rankas...

Papildyta:
Terziuk,

sveika apsilankiusi 4u.gif Sekliuk tu mielas musu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Linkiu, kad gydytojas pranestu tik geras, tavo statusui nestuke.gif priklausancias naujienas wub.gif

Kaip tu pati jautiesi? Kiek jau savaiciu turime, primink, prasau.

Man taip miela prisiminti, kad Tu buvai viena is tu, desciusiu man IVF pradziamoksli wub.gif

Kai dabar prisimenu, tokia visa is menulio nukritusi buvau. Aciu jums visoms mergaitems, kurios padejote susigaudyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(egk @ 2012 10 22, 16:49)
Kaip aš norėčiau taip kaip Triunfante... Apie įvaikinimą esam nekart kalbėję, net ir su sūneliu, bet... Nežinau, gal aš nesu pakankamai geras žmogus? Aš bijau, kad nesugebėčiau mylėti įvaikinto mažiuko taip besąlygiškai, kaip myliu savo sūnų. Bijau, kad nesugebėčiau būti gera mama. Gal dėlto čia man taip, kad jau turiu vaikiuką? O gal dar nedaaugau iki to pilnai? Ir vėlgi... ilgiau nebegaliu tarp šitų procedūrų, ciklų, gydytojų ir tų baisių vaistų... Tikiuosi, kad atsakymas ateis savaime 4u.gif

Egk,

dar ne taip seniai apturejai savo skausma. Laikas gydo zaizdas...ir laikas pateikia visus atsakymus....Tikrai, kai ateis tam skirta diena, zinosi atsakymus i tai dienai skirtus klausimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Egk, ne per diena ateina.. ir manau sunkiau apsispresti, nes turite savo vaikeli, o as neturiu ir man nesvarbu, koks jis butu, gal netobulas kitiems, bet man jis butu tobulas, tobulybes ir nereikia, as noriu zmogucio su savo charakteriu, isdaigom, paprasto vaiko.. mano vaiko.  wub.gif

Triumfante,

tokie teisingi zodziai ir tokie tikri jausmai 4u.gif wub.gif

Atsakyti
Sveikos,

laparoskpija, histeroskopija - svarbios ir informatyvios operacijos 4u.gif Deja, pirma 3IUI padarem, tada tik sias operacijas vienu kartu doh.gif Ir paaiskejo, kad operacija buvo butina norint nestuke.gif Taciau ir ji nepadejo, IUI vel darem - nieko. Na, bet IVF padejo bigsmile.gif wub.gif nestuke.gif Bet ne tik IVF, gal ir naturaliai butume dabar pastoje, tikiu, kad galvoj buvo daug problemu, kurias sutvarkiau butent sio rudens pradzioje ax.gif Kai mama rami, laiminga, pozityviai nusiteikusi, tai ir vaikeliui gera ateiti pas ja wub.gif Abu tevai turi nusiteikti seimos pokyciams wub.gif
Del isivaikinimo... Pradzioj, kai nesiseke sulaukti, mastem paprastai - reikes, isivaikinsim, bet nesiskirsim gi del to, kad vaiku negalim tureti... Kuo toliau, tuo dazniau susimastydavau, kad vargu, ar galeciau myleti ne savo... unsure.gif
Atsakyti
Dar mintis apie ivaikinima:

Gamtos yra taip sutvarkyta, kad moteriai reikia/norisi rupintis mazuteliu vaikuciu nuo jo gimimo ir visa gyvenima. T.y. jeigu moters prigimtis yra tradicine, nuo amziu amzinuju. Todel manau, kad visos moterys ne tik turi teise, bet ir turetu nugyventi gyvenima suteikiant savo siluma, meile, rupesti vaikeliui: tiek savam genetiskai, tiek ivaikintam. O cia jau kaip skirta susiklosciusiu fiziniu aplinkybiu.

Manau, kad moteris besistengdama nugyventi gyvenima ir turedama naturalu prigimtini poreiki rupintis, myleti, auginti, puoseleti vaikeli, ir nepasinaudojus bet kokia galimybe tai igyvendinti, labai save nuskriaus, kadangi moters yra prigimtine teise ir poreikis tureti tai, ir tik tokiu atveju ji bus pilnavertiskai laiminga. Todel is sirdies palaikau visas svarstancias ivaikinimo ideja.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 22 spalio 2012 - 17:17
QUOTE(Amour @ 2012 10 22, 16:43)
Sveikos,

laparoskpija, histeroskopija - svarbios ir informatyvios operacijos  4u.gif Deja, pirma 3IUI padarem, tada tik sias operacijas vienu kartu  doh.gif Ir paaiskejo, kad operacija buvo butina norint  nestuke.gif Taciau ir ji nepadejo, IUI vel darem - nieko. Na, bet IVF padejo  bigsmile.gif  wub.gif  nestuke.gif Bet ne tik IVF, gal ir naturaliai butume dabar pastoje, tikiu, kad galvoj buvo daug problemu, kurias sutvarkiau butent sio rudens pradzioje  ax.gif Kai mama rami, laiminga, pozityviai nusiteikusi, tai ir vaikeliui gera ateiti pas ja  wub.gif Abu tevai turi nusiteikti seimos pokyciams  wub.gif
Del isivaikinimo... Pradzioj, kai nesiseke sulaukti, mastem paprastai - reikes, isivaikinsim, bet nesiskirsim gi del to, kad vaiku negalim tureti... Kuo toliau, tuo dazniau susimastydavau, kad vargu, ar galeciau myleti ne savo...  unsure.gif

Sveikos mergaites,del ivaikinimo tai turiu keleta pazystamu,kurie turi isivaikine vaikucius,na laimingos seimos.bet as pati sakiau kad dar nepasiruosus ,kad pas mus ateitu svetimas vaikelis.nes tam reiki rimtai apsispresti,juk ne suniuka imu.Tai kaip ir kitos mergaites rase,gal as ir negera,bet dar nenoriu svetimo.
Atsakyti

Triumfante, mergyt, taip graziai parasei... Kad net asaras vos sulaikau console.gif
Tikiu, kad tau pasiseks, tai tik laiko klausimas. Be abejones busi laaaaabai gera mamulyte. mirksiukas.gif
Atsakyti