Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 10 29, 16:39)
Gal ir prisibijai, o as baltai pavydziu iki kaulu gilumos biggrin.gif Dziaugiuosiu tavo sekme 4u.gif

Nu siaip ir as visada norejau dvynuku... bet realiai pagalvojus, kaip juos abu isnesioti smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 10 29, 16:40)
Nu siaip ir as visada norejau dvynuku... bet realiai pagalvojus, kaip juos abu isnesioti  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Nesiojimo budu biggrin.gif tu geriau pagalvok kaip reiketu juos auginti, kai rekia ne vienas, o du biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 29, 04:44)
Nesiojimo budu  biggrin.gif tu geriau pagalvok kaip reiketu juos auginti, kai rekia ne vienas, o du  biggrin.gif

Viskas imanoma biggrin.gif Toki kelia einant, kad ir futbolo komanda duotu, susitvarkytumem:) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 29, 16:44)
Nesiojimo budu  biggrin.gif tu geriau pagalvok kaip reiketu juos auginti, kai rekia ne vienas, o du  biggrin.gif

Aaaaaaa, o apie tai kol kas net negalvoju, nes visu pirma reikia suzinoti ar ten vienas stipruolis ar dvynykai, o tada jau apie kazka ir svajoti rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 10 29, 16:47)
Viskas imanoma biggrin.gif Toki kelia einant, kad ir futbolo komanda duotu, susitvarkytumem:) wub.gif

taip tik atrodo biggrin.gif Motinyste ne visuomet yra grazi ir pukuota.Bet aisku, kiek duotu tiek myletumem wub.gif As irgi kartais pagalvoju, kas butu jeigu nusisypsotu tokia laime ir kokie 2 uzkibtu.Tai man isetu vos ne trynukus auginti, isprotet butu galima, bet vis tiek laimes butu pilnos kelnes.Nebutinai taip galvociau po gimdymo, bet aij, pirktumem aukle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 10 29, 14:38)
O DIEVE!!!!!!!!!!!!!! MERGAITEEEEEEEEEEEEEES KA TAI REISKIA??????????????? MANO HCG 311,100

SVEIKINU!!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Euffforija!!!!!!!!! KAip nerealu!!!!!! clap.gif clap.gif
Nuo visos sirdies sveikinu!!! Dabar rambes-ramybes ir dar karta ramybes!! thumbup.gif thumbup.gif Linkiu isaugti dideliems ir su laiminga pabaiga!

O mano HCG > 0.5..siaubaS sad.gif sad.gif net nezinau ka daryti ir kaip atsigauti...gal kas gali imesti kokia info apie imunologija-taip suprantu Bykova ir Giorge graikijoje? ir gal man reiketu darytis kariotipo tyrimus, jei per 5 metus net nei karto nebuvo nieks uzkibe? Kaip manot, mergaites? daryta 6 IUI, nei pas vyra-nei pas mane problemu nerado:( pas mane endo per LP rado 1-2 stadijos..net nzn su kuo pasitarti, nes gyd nieko nesake isvis sad.gif sad.gif
Atsakyti
Blossomm, kaip gaila, kad negalime pasveikinti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 29, 05:01)
bet aij, pirktumem aukle  biggrin.gif

Aukle keturkoja biggrin.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(blossomm @ 2012 10 29, 05:07)
O mano HCG > 0.5..siaubaS sad.gif  sad.gif  net nezinau ka daryti ir kaip atsigauti...gal kas gali imesti kokia info apie imunologija-taip suprantu Bykova ir Giorge graikijoje? ir gal man reiketu darytis kariotipo tyrimus, jei per 5 metus net nei karto nebuvo nieks uzkibe? Kaip manot, mergaites? daryta 6 IUI, nei pas vyra-nei pas mane problemu nerado:( pas mane endo per LP rado 1-2 stadijos..net nzn su kuo pasitarti, nes gyd nieko nesake isvis sad.gif  sad.gif

Gaila del nepavykusio...
Gorgy Londone ima kraujo megini ir siuncia i Chikago. Po to sudaro protokola, aisku galima ir gydytis pas ji.

Bykova kiek mergaites kalbejo, tai irgi daros nemazai tyrimu, pagal tai taiko gydyma...tik, kad paskutiniu metu paneles nusivilia jos LITais...bent jau tos, kurios imuninius testus dares pas Gorgy...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 29 spalio 2012 - 16:43
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 10 29, 17:39)
Aukle keturkoja biggrin.gif  wub.gif
Papildyta:
Gaila del nepavykusio...

Blossomm, mergyt... na tu gi zinai, kad tau pavyks, visoms pavyksta, kurios bando ieskoti, kazka daryti tik aisku vienom anksciau, kitoms veliau. Cia tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na... bandziau skambinti daktarui- neatsiliepia, parasiau sms - neatsako. Skambinau i klinika - pasieme atostogu pasake blink.gif blink.gif blink.gif
Tai db ir nezinau ka daryti su vaistais... ar leistis toliau Zibor injekcijas ar gerti Estrofema ir aspirina??? Tik rytojui uzsirasiau pas kita daktare, bet vistiek nzn ka sian daryt unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 10 29, 17:39)
Aukle keturkoja biggrin.gif  wub.gif

Geriau butu keturranke biggrin.gif

Euforija, jeigu uzsirasei pas kita gydytoja tai ir valio.Nebesuk sau siandien galvos del tu vaistu, niekas iki rytojaus vis tiek nepasikeis.O uzsirasei pas nevaisingumo speca ? nes paprasti giniai nelabai zino ka su mumis daryt, ypat jei yra koks medikamentinis nestumo palaikymas......

Blossomm, labai labai gaila....Jeigu galimybes leidzia, tai gal ir vertetu iki to G nuvykti.....Maza ka, jeigu kitos realios priezasties niekas ivardinti negali unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 29, 18:08)
Geriau butu keturranke  biggrin.gif

Euforija, jeigu uzsirasei pas kita gydytoja tai ir valio.Nebesuk sau siandien galvos del tu vaistu, niekas iki rytojaus vis tiek nepasikeis.O uzsirasei pas nevaisingumo speca ? nes paprasti giniai nelabai zino ka su mumis daryt, ypat jei yra koks medikamentinis nestumo palaikymas......

Blossomm, labai labai gaila....Jeigu galimybes leidzia, tai gal ir vertetu iki to G nuvykti.....Maza ka, jeigu kitos realios priezasties niekas ivardinti negali  unsure.gif

Aga, uzsirasiau pas O.K. - nevaisingumo spec. Mergytes, dar klausimas, o koks turetu buti 12 dpi HCG pagal standartus? Kiek atsimenu, tai apie 105? g.gif
Atsakyti