Įkraunama...
Įkraunama...

2010 Klaipėdos mamytės. Vis dar plepam:)

QUOTE(parsiuke @ 2012 12 14, 11:49)
o kaip čia taip nebeturit?

išvažiavo į užsienį tai po naujų metų kažką kitą priims į jos vietą, laukiu, nes sesutė labai patiko, tikiuos ir naujoji daktarė nenuvils ax.gif tai eisim mažąją draugę skiepyt po švenčių ir siuntimo tuo pačiu užprašysiu
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 12 14, 21:00)
išvažiavo į užsienį tai po naujų metų kažką kitą priims į jos vietą, laukiu, nes sesutė labai patiko, tikiuos ir naujoji daktarė nenuvils  ax.gif tai eisim mažąją draugę skiepyt po švenčių ir siuntimo tuo pačiu užprašysiu

per vieną savaitę sužinau jau apie antrą mediką, išvykstantį į užsienį g.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2012 12 15, 15:19)

A kepei ta kondensuoto pieno keksą?
Aš va ką tik paragavau... vo tu viešpatieliau kaip skanu..... swoon.gif Apsirijom....
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2012 12 15, 16:19)
per vieną savaitę sužinau jau apie antrą mediką, išvykstantį į užsienį g.gif

gal ta pati, Achmetova ax.gif

QUOTE(vikuliukas @ 2012 12 15, 21:06)
Aš va ką tik paragavau... vo tu viešpatieliau kaip skanu..... swoon.gif Apsirijom....

mastau.gif nu gerai, ar kilogramu daugiau ar mažiau, kepsiu ir aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 12 16, 09:13)
mastau.gif nu gerai, ar kilogramu daugiau ar mažiau, kepsiu ir aš  biggrin.gif

irnesakyk.gif dzin valio, gi šventės.... laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2012 12 16, 10:38)
irnesakyk.gif dzin valio, gi šventės.... laugh.gif

kai į rūbus nebetelpu (neskaitant treninginių kelnių) tai nevisai dzin biggrin.gif arba kad ir telpu ratas iššokęs doh.gif baisu baisu baisu, lanką suku, bet jaučiu iki kaledų vis tiek nieko gero nebus doh.gif
šventėm reiks pyragą kept, į svečius neštis, tegu ir kiti storėja biggrin.gif
nes čia vienu metu buvo užmigdom su dičkiu sese, išsikepam obuolių pyragą ir visą sušveičiam, aišku kiek tas žiogas suvalgo blush2.gif pagrindinė pyragų naikintoja aš doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 12 16, 11:25)
kai į rūbus nebetelpu (neskaitant treninginių kelnių) tai nevisai dzin  biggrin.gif arba kad ir telpu ratas iššokęs  doh.gif baisu baisu baisu, lanką suku, bet jaučiu iki kaledų vis tiek nieko gero nebus  doh.gif
šventėm reiks pyragą kept, į svečius neštis, tegu ir kiti storėja  biggrin.gif
nes čia vienu metu buvo užmigdom su dičkiu sese, išsikepam obuolių pyragą ir visą sušveičiam, aišku kiek tas žiogas suvalgo  blush2.gif pagrindinė pyragų naikintoja aš  doh.gif

drinks_cheers.gif Teip teip, na vse sto lotuliukas.gif
Aš irgi tokia pati mirksiukas.gif Jau vis susiimu susiimu, ir vėėėėl iš naujo. Db laukiu pošventinio periodo, kai vėl norėsis lanką sukt ir daržovyčių daugiau valgyt. O db mano namuose karaliauja kepiniai thumbup.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2012 12 16, 14:23)
drinks_cheers.gif  Teip teip, na vse sto  lotuliukas.gif 
Aš irgi tokia pati  mirksiukas.gif  Jau vis susiimu susiimu, ir vėėėėl iš naujo. Db laukiu pošventinio periodo, kai vėl norėsis lanką sukt ir daržovyčių daugiau valgyt.  O db mano namuose karaliauja kepiniai  thumbup.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

o kaip tavo merginos? leidžia į darbą eiti? smile.gif
ne už kalnų Eglutei "tlys" wub.gif jetus kaip greit auga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2012 12 15, 21:06)

tai gerai, kad išsikepiau kažkokią saldžią duoną, kuri visai nesužavėjo lotuliukas.gif

aš pradėjau valgyt tuos šaldytų daržovių mišinius, planavau tik pietums, bet taip patogu, o aš tokia tinginė, kad valgau tris kartus per dieną lotuliukas.gif ale per savaitę beveik du kg ir pamečiau thumbup.gif bet jau ima nebeskanu doh.gif darytis doh.gif o visi aplink tik ir klausiamai į mane žiūri, tipo antro laukiatės doh.gif lotuliukas.gif tikiuos kai kibsiu į darbus, tai kg pradės patys tirpti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2012 12 16, 14:32)
tai gerai, kad išsikepiau kažkokią saldžią duoną, kuri visai nesužavėjo  lotuliukas.gif

aš pradėjau valgyt tuos šaldytų daržovių mišinius, planavau tik pietums, bet taip patogu, o aš tokia tinginė, kad valgau tris kartus per dieną  lotuliukas.gif  ale per savaitę beveik du kg ir pamečiau thumbup.gif  bet jau ima nebeskanu  doh.gif darytis  doh.gif  o visi aplink tik ir klausiamai į mane žiūri, tipo antro laukiatės  doh.gif  lotuliukas.gif tikiuos kai kibsiu į darbus, tai kg pradės patys tirpti  blush2.gif

Dar nedirbi? Kazkaip galvojau, kad jau nuo menesio pradzios darbuojies.Net FB nekalbinu, nes bijau trukdyti biggrin.gif

Pasikulturinom su Mildute.Grizom i namus abi apsipatenkinusios, o ypac Mildute pilna ispudziu - patiko spektaklis, senelis saltis, didele didele egle,daug daug sniego ir vaiku.
Tik dabar visiems aiskina, kad saldainius duoda teta, o ne senelis doh.gif Bene reiks ieskot senelio, kuris saldainius nesa?g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*limar* @ 2012 12 16, 19:00)
Dar nedirbi? Kazkaip galvojau, kad jau nuo menesio pradzios darbuojies.Net FB nekalbinu, nes bijau trukdyti biggrin.gif

Pasikulturinom su Mildute.Grizom i namus abi apsipatenkinusios, o ypac Mildute pilna ispudziu - patiko spektaklis, senelis saltis, didele didele egle,daug daug sniego ir vaiku.
Tik dabar visiems aiskina, kad saldainius duoda teta, o ne senelis  doh.gif Bene reiks ieskot senelio, kuris saldainius nesa?g.gif  biggrin.gif

gal leliu teatre buvot pas senelį?
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 12 16, 13:59)
o kaip tavo merginos? leidžia į darbą eiti?  smile.gif
ne už kalnų Eglutei "tlys"  wub.gif jetus kaip greit auga  doh.gif

Niu žinokis visai neblogai man su tom merginom einasi ax.gif
Va rytoj planuoju pasiimti pirmąjį biuletenį, nes abi su mazge taip gan stipriai apsirgom. Nieko rimto, tiesiog žiopčiojimas per burną kaip žuviai išmuša iš vėžių doh.gif O dar prieš mokinius gi stovėt reik ne šiaip sau,o dirbt. O mažoji tradiciškai, kosuliukas+liuliukas, nieko rimto, bet žinau, jei tokią ant kabliuko išleisiu daržan, šventėm tikrai turėsim "reikalų". Tai stengiuosi išvengti pasibūdama namie.
O Ema mūsų po to prieš metus turėtos adenoidų operacijos sakyčiau irgi sustiprėjo, aišku, ir paaugo dar metais. Kiek gi galima sirgti cool.gif
Lanko lengvąją atletiką, ten nemažai pasigrūdina. Lanko ir Tina Dance, va 3dienį jau bus kalėdinis koncertas.
Kai apserga tai gan lengvai, va jau beveik metai, kaip išsisukam be antibų(tai mum jau pasiekimas biggrin.gif ), Eglė irgi 8mėn ištempė be jų. Na žodžiu, po truputį gerėja reikalai. Ačiū, kad domiesi 4u.gif
Joooo, bėga tie mėnesėliai, nė pastebiu. Jau kaip aiškiai kalba wub.gif Nu šiaip, kaip buvo tokia prie bajerio, taip ir liko biggrin.gif
Va ruošiasi katytė į šventę darželyje biggrin.gif
user posted image

QUOTE(parsiuke @ 2012 12 16, 14:32)
tai gerai, kad išsikepiau kažkokią saldžią duoną, kuri visai nesužavėjo  lotuliukas.gif

aš pradėjau valgyt tuos šaldytų daržovių mišinius, planavau tik pietums, bet taip patogu, o aš tokia tinginė, kad valgau tris kartus per dieną  ale per savaitę beveik du kg ir pamečiau thumbup.gif  bet jau ima nebeskanu  darytis  doh.gif  o visi aplink tik ir klausiamai į mane žiūri, tipo antro laukiatės tikiuos kai kibsiu į darbus, tai kg pradės patys tirpti

a čia tau tas keksas toks gavosi? Ar kažką kitą bandei?
Fuuuuuij.... Tas daržoves tu troškini? Jau kaip nepakenčiu tokių dalykų, nuo vaikystės niekas man neįkiš troškinio schmoll.gif
Aš daržovytes tik šviežias valgau ax.gif
Atsakyti