QUOTE(MeSsS @ 2012 12 16, 13:59)
o kaip tavo merginos? leidžia į darbą eiti?

ne už kalnų Eglutei "tlys"

jetus kaip greit auga
Niu žinokis visai neblogai man su tom merginom einasi
Va rytoj planuoju pasiimti pirmąjį biuletenį, nes abi su mazge taip gan stipriai apsirgom. Nieko rimto, tiesiog žiopčiojimas per burną kaip žuviai išmuša iš vėžių

O dar prieš mokinius gi stovėt reik ne šiaip sau,o dirbt. O mažoji tradiciškai, kosuliukas+liuliukas, nieko rimto, bet žinau, jei tokią ant kabliuko išleisiu daržan, šventėm tikrai turėsim "reikalų". Tai stengiuosi išvengti pasibūdama namie.
O Ema mūsų po to prieš metus turėtos adenoidų operacijos sakyčiau irgi sustiprėjo, aišku, ir paaugo dar metais. Kiek gi galima sirgti
Lanko lengvąją atletiką, ten nemažai pasigrūdina. Lanko ir Tina Dance, va 3dienį jau bus kalėdinis koncertas.
Kai apserga tai gan lengvai, va jau beveik metai, kaip išsisukam be antibų(tai mum jau pasiekimas

), Eglė irgi 8mėn ištempė be jų. Na žodžiu, po truputį gerėja reikalai. Ačiū, kad domiesi
Joooo, bėga tie mėnesėliai, nė pastebiu. Jau kaip aiškiai kalba

Nu šiaip, kaip buvo tokia prie bajerio, taip ir liko
Va ruošiasi katytė į šventę darželyje
QUOTE(parsiuke @ 2012 12 16, 14:32)
tai gerai, kad išsikepiau
kažkokią saldžią duoną, kuri visai nesužavėjo
aš pradėjau valgyt tuos šaldytų daržovių mišinius, planavau tik pietums, bet taip patogu, o aš tokia tinginė, kad valgau tris kartus per dieną ale per savaitę beveik du kg ir pamečiau

bet jau ima nebeskanu darytis

o visi aplink tik ir klausiamai į mane žiūri, tipo antro laukiatės tikiuos kai kibsiu į darbus, tai kg pradės patys tirpti
a čia tau tas keksas toks gavosi? Ar kažką kitą bandei?
Fuuuuuij.... Tas daržoves tu troškini? Jau kaip nepakenčiu tokių dalykų, nuo vaikystės niekas man neįkiš troškinio
Aš daržovytes tik šviežias valgau