Įkraunama...
Įkraunama...

2010 Klaipėdos mamytės. Vis dar plepam:)

QUOTE(MeSsS @ 2012 12 09, 20:23)
tai čia suprantama kad ne iš tingėjimo su vaikais būt į darželį vedam  ax.gif kol galiu džiaugiuosi kad galim ilgiau pabūti, ir bijau kad kažkada ir mes gausim kaip ir visi vest visai dienai  blush2.gif

bet kai parneša iš daržo tas bacilas negaliu kaip pykstu mad.gif mažoji perėmė estafete ir dabar su slogyte, o siaubeli kokia ji man mergaitiška, sūnus kiek sirgo niekad toks nebuvo, o ji zirzaliukė visą dieną, naktį klykia rėkia, nieko negeria, iš tos pusės dičkį augint lengviau buvo  doh.gif

niekur nedingsim nuo tų bacilų. Juk einam i miestą, į prekybos centrus, o ten milijonai jų.. Liūdna aišku, kai vaikai serga, bet įgis imunitetą ir bus stipresni vėliau. Darželiuose dar kažkiek kontroliuoja tuos sergamumus, o į mokyklas eina sergantys ir niekas gi tokių neišvaro
Atsakyti
Aš ir kai pagalvoju, kad vaiką dabar matau paprastom dienom vos porą valandų vakare ir keletą minučių ryte, jog tai žiauru kažkaip, bet iš tikro tai nėra taip jau baisu. Tas laikas tiesiog kitaip išnaudojamas wub.gif

Užsisakiau jau lovą iš Ikea, braižau lentynos maketą, staliukas su kėdutėm jau jos kambaryje, nes valgo prie didelio stalo kartu su mumis, tai virtuvėje jau nebereikalingi šie baldeliai, ui kaip laukiu galutinio vaizdelio biggrin.gif Ale kokia diiiidelė virtuvė mano pasirodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2012 12 10, 12:32)
Aš ir kai pagalvoju, kad vaiką dabar matau paprastom dienom vos porą valandų vakare ir keletą minučių ryte, jog tai žiauru kažkaip, bet iš tikro tai nėra taip jau baisu. Tas laikas tiesiog kitaip išnaudojamas  wub.gif

aš turbūt ilgai neprisiversiu vaikų visai dienai palikt darže, kai esu namie man širdį skauda laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 12 10, 17:14)
aš turbūt ilgai neprisiversiu vaikų visai dienai palikt darže, kai esu namie man širdį skauda laugh.gif

matyt neturi daug veiklos smile.gif
nes aš tai nors pagrindinio darbo nedirbau, vaikai eidavo į daržą, bet man laiko nebuvo kada jų gailėt blush2.gif
Aš matyt pavargau per tuos 4 metus nuo sėdėjimo su jais ir man visai negėda pasakyti, jog džiaugiuosi kad einu į darbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 12 10, 18:14)

aš pavasarį nepalikdavau visai dienai, atrodė kažkaip nenormalu, jei jau sėdžiu namie, o dabar kad ir sėdžiu, bet palieku, nes matau, kad jai patinka, ji nori, jai reikia, kiek visokių įspūdžių pasakoja, patenkinta čiauškia, o jei anksčiau ateinu, tai dar nenori eiti, dar nebaigti visi reikalai būna, tenka ir palaukti net wub.gif taip miela matyti juos ten bendraujančius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2012 12 10, 21:41)
aš pavasarį nepalikdavau visai dienai, atrodė kažkaip nenormalu, jei jau sėdžiu namie, o dabar kad ir sėdžiu, bet palieku, nes matau, kad jai patinka, ji nori, jai reikia, kiek visokių įspūdžių pasakoja, patenkinta čiauškia, o jei anksčiau ateinu, tai dar nenori eiti, dar nebaigti visi reikalai būna, tenka ir palaukti net  wub.gif taip miela matyti juos ten bendraujančius  wub.gif

drinks_cheers.gif manoji nors buna dabar tik 5val bet kai jau isivaziuosim paliksiu ir ilgiau,as ir matau kad jai patinka turi jau draugu apie kuriuos vis klausineja wub.gif man sirdies jau nebe skauda,per ta laika kol ji darzelyje galiu skirti laiko namu buiciai valgio ruosimui ir sau minutele viena kita smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal žinot kokią močiutę, kuri galėtų atsiradus poreikiui pažiūrėti vaiką? Radvilei paskutiniu metu kažkas darosi, atsikelia su temperatūra, kuri dingsta tą pačią dieną iki pietų ar vakaro, daugiau jokių nusiskundimų nebūna, nieko nesuprantu, kas čia darosi, gal nuovargis taip pasireiškia? tai kai eisiu į darbą gi neimsiu biuletenio po vieną dieną, tad tenka ieškotis žmogaus į pagalbą cool.gif
vakar pabudo su temperatūra, verkia kad nori į darželį, o juk negalima verysad.gif šiandien jau rodos nėr temperatūros doh.gif bet dėl visa ko palikau namie pasibūti g.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2012 12 13, 16:07)
Sveikos,

gal žinot kokią močiutę, kuri galėtų atsiradus poreikiui pažiūrėti vaiką? Radvilei paskutiniu metu kažkas darosi, atsikelia su temperatūra, kuri dingsta tą pačią dieną iki pietų ar vakaro, daugiau jokių nusiskundimų nebūna, nieko nesuprantu, kas čia darosi, gal nuovargis taip pasireiškia? tai kai eisiu į darbą gi neimsiu biuletenio po vieną dieną, tad tenka ieškotis žmogaus į pagalbą  cool.gif
vakar pabudo su temperatūra, verkia kad nori į darželį, o juk negalima  verysad.gif šiandien jau rodos nėr temperatūros doh.gif bet dėl visa ko palikau namie pasibūti  g.gif

Labas 4u.gif
Mums Mildute taip praejusi menesi savaite laiko sirgo doh.gif isvezeme pas senelius. Kai mano pamaina perejo i naktis parsivezeme, savaite laiko jokiu ligos pozymiu - nei slogos, nei tos temperaturos. Saziningai matuodavau is ryto, pries pietu miega ir po jo bei einant vakare miegoti. Nuvedziau pries savaite viena diena i darzeli, o sekanti ryta atsikele 37,2.Dvi dienas laikesi 37,2 - 37,7, viena nakti sukilo iki 38,2 ir nukrito visam laikui, bet po jos pora dienu pakimusi buvo, uzvakar jau konkreti sloga islindo, o vakar ir koscioti pradejo doh.gif
Gydytoja sako, kad dabar toks virusas keistas vaikscioja, liepe simptomatiskai gydyti doh.gif Antradieni vesiu Lor gydytojai parodyti, nes atsibodo pastovi sloga ir uzkimes balsas. Pagal mane, tai mums adenoidai, kuriu "deka" lauke prikvepuojame salto oro per burnyte,o tada gerkle, temperatura, sloga, kosulys... ir taip trukst uz vadziu ir vel nuo pradziu doh.gif

O del valandines aukles paiesku, is asmenines savo ir draugiu patirties galiu pasakyti, kad sunkus reikalas doh.gif Visos nori normalu atlyginima gauti (bent jau minimuma) ir i darba ateiti nuo 9 val. doh.gif , nes kitaip neapsimoka,o anksti keltis uz kelias valandas irgi nenori.Bandyk savo name kaimynes kokias senuciukes pakalbinti. Pas mus dabar ateina viena moteriske, bet tik todel, kad senais laikais gyveno vyro tevu kaiminysteje, o dabar netycia musu namai salia stovi, tai ir "pagelbeja" mums kai kuriais vakarais ar rytais, nes kiek bandziau ir per skelbimus ieskotis, ir per pazistamus - nieko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *limar*: 13 gruodžio 2012 - 16:38
QUOTE(*limar* @ 2012 12 13, 17:34)
Labas 4u.gif
Mums Mildute taip praejusi menesi savaite laiko sirgo doh.gif isvezeme pas senelius. Kai mano pamaina perejo i naktis parsivezeme, savaite laiko jokiu ligos pozymiu - nei slogos, nei tos temperaturos.  Saziningai matuodavau is ryto, pries pietu miega ir po jo bei einant vakare miegoti. Nuvedziau pries savaite viena diena i darzeli, o sekanti ryta atsikele 37,2.Dvi dienas laikesi 37,2 - 37,7, viena nakti sukilo iki 38,2 ir nukrito visam laikui, bet po jos pora dienu pakimusi buvo, uzvakar jau konkreti sloga islindo, o vakar ir koscioti pradejo doh.gif
Gydytoja sako, kad dabar toks virusas keistas vaikscioja, liepe simptomatiskai gydyti doh.gif Antradieni vesiu Lor gydytojai parodyti, nes atsibodo pastovi sloga ir uzkimes balsas. Pagal mane, tai mums adenoidai, kuriu "deka" lauke prikvepuojame salto oro per burnyte,o tada gerkle, temperatura, sloga, kosulys... ir taip trukst uz vadziu ir vel nuo pradziu doh.gif

maniškis jau mėnesį užkimęs, galvoju po naujų pas lor nuvest, bet gali būt kad virusas čia prikibęs, nes dar ir tokia sloga, nebėga bet nosis užgulta, o jei ištraukiu tai uj kokie negražumai unsure.gif visos mūsų bėdos su gerklyte - angina, laringitas, vienas paskui kitą doh.gif pavargau būt slaugytoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 12 13, 17:21)
maniškis jau mėnesį užkimęs, galvoju po naujų pas lor nuvest, bet gali būt kad virusas čia prikibęs, nes dar ir tokia sloga, nebėga bet nosis užgulta, o jei ištraukiu tai uj kokie negražumai  unsure.gif visos mūsų bėdos su gerklyte - angina, laringitas, vienas paskui kitą  doh.gif pavargau būt slaugytoja ax.gif

Jeigu vis del to kam nors prireiktu Lor konsultacijos mirksiukas.gif
Nezinau kaip su eilemis pas Lor gydytojus Karosos g., bet Salvijoje (prie Egles turgaus) su seimos gydytojo siuntimu nemokamai ir eiliu nera, tik tiek kad gydytoja, pas kuria norime eiti antradieniais tedirba, tai reikia lukterti.
Lornoje irgi eiliu nera, pas gydytoja galima pakliuti ta pacia diena, jeigu tik ji dirba, bet ten, pasak registratores, yra isnaudoje siu metu kvotas (tik ta pati girdejome ir vasara, kai vyrui reikejo konsultacijos), tad nesvarbu ar su siuntimu, ar be jo teks 70 lt sumoketi.
Atsakyti
QUOTE(*limar* @ 2012 12 13, 18:30)
Jeigu vis del to kam nors prireiktu Lor konsultacijos mirksiukas.gif
Nezinau kaip su eilemis pas Lor gydytojus Karosos g., bet Salvijoje (prie Egles turgaus) su seimos gydytojo siuntimu nemokamai ir eiliu nera, tik tiek kad gydytoja, pas kuria norime eiti antradieniais tedirba, tai reikia lukterti.
Lornoje irgi eiliu nera, pas gydytoja galima pakliuti ta pacia diena, jeigu tik ji dirba, bet ten, pasak registratores, yra isnaudoje siu metu kvotas (tik ta pati girdejome ir vasara, kai vyrui reikejo konsultacijos), tad nesvarbu ar su siuntimu, ar be jo teks 70 lt sumoketi.

aš nefridoj su siuntimu eidavau, praktiškai tą pačią arba sekančią dieną priimdavo, bet dabar pediatrės nebeturim tai siuntimo nėr iš kur gaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 12 13, 20:06)
aš nefridoj su siuntimu eidavau, praktiškai tą pačią arba sekančią dieną priimdavo, bet dabar pediatrės nebeturim tai siuntimo nėr iš kur gaut  doh.gif

o kaip čia taip nebeturit?
Papildyta:
QUOTE(*limar* @ 2012 12 13, 17:34)
Labas 4u.gif
O del valandines aukles paiesku, is asmenines savo  ir draugiu patirties galiu pasakyti, kad sunkus reikalas doh.gif Visos nori normalu atlyginima gauti (bent jau minimuma) ir i darba ateiti nuo 9 val. doh.gif , nes kitaip neapsimoka,o anksti keltis uz kelias valandas irgi nenori.Bandyk savo name kaimynes kokias senuciukes pakalbinti. Pas mus dabar ateina viena moteriske, bet tik todel, kad senais laikais gyveno vyro tevu kaiminysteje, o dabar netycia musu namai salia stovi, tai  ir "pagelbeja" mums kai kuriais vakarais ar rytais, nes kiek bandziau ir per skelbimus ieskotis, ir per pazistamus - nieko schmoll.gif

suprantu, kad sudėtinga, ale dar turiu vilties doh.gif vieną kaimynę jau tik atsikrausčius mėginau pašnekinti, ale matėsi, kad visai nenorėtų, o ir kuo toliau, tuo labiau matau, kad ir aš nepatikėčiau jai savo vaiko schmoll.gif
Atsakyti