QUOTE(MeSsS @ 2013 01 22, 12:53)
1.ir dar kartais geriau iškart antibai negu mėnesį alintis homeopatiniais ir galų gale vis tiek antibus gert, nes nėra galo

va mūsų mažoji nuo pūligos slogos antrą kart bronchitas kabinas, kada buvom sveiki nepamenu, man nuo tos pačios slogos viena ausim iš vis nebegirdžiu kita vos vos ir galiausiai vis tiek antibiotikai
2.man tai topiškiausias receptas buvo daržely pusryčiai: marinuoti žirneliai, marinuotas agurkas, su majonezu ir visas cielas kiaušinis

gal kasnors taip ir valgo, mes tai niekad tai mano vaikas ir liko be pusryčių
Vat čia tai identiškas mano mintis parašei. Labai lengva teisti tėvus (ir gydytojus), kai pačių (nekalbu asmeniškai apie Inesą, o apskritai) vaikai iš prigimties sveiki. Mano, kaip ir MeSsS, amžinos ligonės. Va paprastas pvz iš mūsų gyvenimo.
Nuo sausio 7 Eglė serga. Sugėrė 7d. anitbų kursą. Pasveiko. Vakar gavom patvirtinimą, kad galim vykti į sanatoriją. Lagaminai sukrauti. Ir ką jūs sau galvojat? Ji man vakar ryte atsikėlė su tempa. Nusišauk vietoje. Praėjo vos 5d po antibų, jokiam kolektyve ji nebuvo. Tai ką, vėl lašinės, vėl antibai. Mūsų sanatorija kabo ant plauko, nes aš dabar atostogose,, o jos tęsis ne be galo. Aš suinteresuota kuo greičiau apsveikti (išsveikti net nėra minties tokios) ir mauti greičiau ten, kur vieta kliba jau. Ir kuo greičiau į darbą....
2. o šakės :nugriuvau: Va čia tai topas

Blem, balių zakūskė
Jau maniau, kad pas mum topų topai, bet čia dar geresnį užmačiau.
Pas mum topas tai būdavo pusryčiams žiemą (praeitą) sausi tie dribsniai su šaltu pienu ir stiklinė sulčių.

Kai vaikai ir taip sustyrę, apsimiegoję ateidavo.
Ir visus metus besitęsiantis topų topas tai man vakarienei duodamos keptos bulvės (kurios aišku, jau šaltos būna) ir kefyras. Tiesiog kaskart jaučiu, kaip mažoji mano rūgštim atsirūgsta. O yra ir ne sykį buvę, kad grįžus namo tiesiog išsivemia.
Ir nemanau, kad esu priekabi maistui. Noriu elementaraus šilto ir posveikio maisto.
QUOTE(parsiuke @ 2013 01 22, 22:09)
piešti apstojo, dabar rašo raideles, ale dar jos vis O G C D tipo

galvoju reik iš pagrindų pasidomėti naujais žaidimais, žaislais, gal yra kokių labai įdomių tokio amžiaus vaikams?
ojojojojij kaip jūs čia mandrai

Iki raidžių kaip iki mėnulio

Ir piešt nemoka. Ale nematau reikalo čia nieko forsuot, užtenka, kad skaičiuot iki 12 moka ir šiaip prikolas gyvas