Įkraunama...
Įkraunama...

2010 Klaipėdos mamytės. Vis dar plepam:)

QUOTE(MeSsS @ 2013 02 19, 11:20)
visai galimas dalykas kad nervų sistemą reikia stiprinti, nes maniškis nervingas irgi, gal dar charakteris jo toks, judrus
mūsų pediatrė pasikeitė, nelabai ji man, bet kai eisiu paklausiu  unsure.gif
o gal galit kokį pediatrą rekomenduot?

man zlobina patiko, ji kuncu klinikoje dirba, vetrunges pastate.
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2013 02 19, 12:35)
man zlobina patiko, ji kuncu klinikoje dirba, vetrunges pastate.

o kažin kaip eilės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 02 19, 12:38)
o kažin kaip eilės?  g.gif

nu kai mes ten lankemes, tai ju kazkaip nebudavo man rodos, kiek pamenu, bet tada dar pradzia jos buvo toje klinikoje, tai gal dabar jau susirinko klientu rata ir gal yra eiles, nezinau.
dar yra patenkintu Grigorjevu is Avimedos, man jis nepatiko, ten kaip su eilem nezinau, bet toje klinikoje visada galima ant virsaus uzsirasyti wink.gif na labai atsizvelgia i pacienta, labai zmogiskai ten viskas thumbup.gif
Atsakyti
Kviečiu 2013 03 01d. 18val. pasisvečiuoti su vaikais vaikų holistinio užsiėmimų centre „Sniego liūtai“ (I.Kanto 14). Mokytoja Aiste praves nemokamai teminį užsiėmimą PAŽINTIS SU MEDŽIU ( per meditaciją ir piešimą). Laukiu informuojant mane ar pasiūlymas domina tel.867304042
Atsakyti
labi labi... niu va, sakiau,kad reikėjo dar ir velykų atributiką įdėti į temos pradžią. gal net ir joniniųsmile.gif Nes visos išsisėmusios....
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2013 03 12, 17:02)
labi labi... niu va, sakiau,kad reikėjo dar ir velykų atributiką įdėti į temos pradžią. gal net ir joniniųsmile.gif Nes visos išsisėmusios....

laugh.gif

nu gerai gerai, tada pasidalinsiu šiandienos atradimais biggrin.gif

buvau skinijoj, manto g. tai va koks pėdkelnių rojus buvo, mergaitėms ir plonų ir storesnių ir visai storų yra, čia tų be pakuotės, po 5lt ax.gif aišku suskaudo širdį kai prieš savaitę tokias plonas raštuotas pirkau už 16lt krikštynom o šiandien 5lt bet aj... paėmiau dar visą krūvą savo panelei smile.gif

paskui papirkau dičkiui rupužės ištraukos (bufo3) žiūrėsim ar nors kiek padės, nes vis dar trys dienos darželyje rekordas doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(MeSsS @ 2013 03 12, 16:15)

nu gerai gerai, tada pasidalinsiu šiandienos atradimais  biggrin.gif

buvau skinijoj, manto g. tai va koks pėdkelnių rojus buvo, mergaitėms ir plonų ir storesnių ir visai storų yra, čia tų be pakuotės, po 5lt  ax.gif aišku suskaudo širdį kai prieš savaitę tokias plonas raštuotas pirkau už 16lt krikštynom o šiandien 5lt bet aj... paėmiau dar visą krūvą savo panelei  smile.gif

paskui papirkau dičkiui rupužės ištraukos (bufo3) žiūrėsim ar nors kiek padės, nes vis dar trys dienos darželyje rekordas  doh.gif

Va, o as ta parduotuve pries kokius metus nusivyliau verysad.gif ir pasirinkimo nebuvo ir pedkelnes nekokybiskos pasitaike doh.gif Maximoje per ispardavima tos pacios firmos daug daug kokybiskesnes buvo ax.gif
Atsakyti
o as cia svenciu proga patikrinau maisus su busimais rubeliais ir radau jau tinkamu kruvele doh.gif nu kaip reik vis tikrinti, o tai po to istraukiu ir nebespeju apvilkti doh.gif tai pedkelniu kruva issitraukiau thumbup.gif dar kokiem metams, tai truks mums tik smulkmenu visokiu, taip per ispardavimus is lindexo paperku kokia suknele, o jau po to matyt teks jau mum patiems nuo iki rengti vaika lotuliukas.gif atsargos baigia issekti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*limar* @ 2013 03 12, 18:49)
Labas 4u.gif
Va, o as ta parduotuve pries kokius metus nusivyliau verysad.gif ir pasirinkimo nebuvo ir pedkelnes nekokybiskos pasitaike  doh.gif Maximoje per ispardavima tos pacios firmos daug daug kokybiskesnes buvo ax.gif

kad ten tos pačios sakė kaip ir parduotuvėj, tik kad etiketės nukritusios, apvynioja ir papigiai parduoda ax.gif mano panelė maža, dar nežinau jos geros ar ne biggrin.gif dičkiui kiek pirkau tai man skinijos nepasitaikė prastos nė kart smile.gif
bet tik taip sakau, tos raštuotos tokios gražios wub.gif bet plonos, jaučiu greit plyš, tik tiek kad po 5lt tai ne taip gaila kaip po 16 mėtyt biggrin.gif
toks pasirinkimas ir man pirmą kart pasitaikė, bet po manęs jis gerokai pamažėjo biggrin.gif penktadienį tik gavo naujas smile.gif aš kai šalia dirbu vis užeinu, pasiklausinėju kada bus naujų ir lekiu kol neišpirkta, bet va berniukui nei vienų nebuvo normalių

parsiuke bet kaip gerai taip thumbup.gif tik trauki atsargas, vieną kitą savo malonumui nuperki, o aš vis suku galvą kuom aprengt, ir kuo toliau tuo mažiau lieka nuo brolio kažkas tinkamo sesei, kol dar leliukas buvo, tai rengėm ir berniukiškai, bet va vis nervina, pamato kad žydras kombis ir klausyk kaip šneka, koks gražus berniukas, kokios gražios akys doh.gif
Atsakyti
mamukai kaip gyvenat?
Atsakyti
sveikos 4u.gif ramu čia biggrin.gif Kalbant apie pėdkelnes Skinijos tai man jų kokybė nelabai schmoll.gif schmoll.gif tuoj pat nusitrina pirštų galai ir klynas blink.gif Dabar ekspermentuoju su turkiškom pėdkelnėm, žiūrėsiu kiek ilgai jos laikys biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(juratux88 @ 2013 03 28, 13:22)
mamukai kaip gyvenat?

Gyvenam gerai, gi Šv.Velykos ant nosies bigsmile.gif Nieko ruoštis nereikia, važiuosim mes į svečius biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

galvojam stiklintis balkoną, gal kurią firmą patarsit? visai neturiu laiko ieškotis firmos. jaučiu kaip pradedu sirgti sad.gif išvargino šventės matyt biggrin.gif
Atsakyti