kur jus cia taip mokat tiek? Mes, jei nienam, nieko nemokam... Bent jau as taiip galvoju, nes netikrinu saskaitu, uz kiek ten priskaiciuota...
QUOTE(iewike @ 2013 02 17, 12:00)
kur jus cia taip mokat tiek? Mes, jei nienam, nieko nemokam... Bent jau as taiip galvoju, nes netikrinu saskaitu, uz kiek ten priskaiciuota...
Juratux88 ne Lt gyvena

iewike cia svedijoj
lietuvoj mama sake jei neveda vaikuciu ir nereikia moketi uz tas dienas

lietuvoj mama sake jei neveda vaikuciu ir nereikia moketi uz tas dienas
ai, visai pamirsau:)
Sveikos
Mes mokam 40lt abonentinį, ar eina ar neina vaikas
Tik priešmokyklinėj grupėj tas mokestis netaikomas.
Užsispyrėle, tu vis žinai, įvairių dalykėlių. Gal žinai, kur būtų galima pigiau įsigyti šitą sambucus sirupą ?

Užsispyrėle, tu vis žinai, įvairių dalykėlių. Gal žinai, kur būtų galima pigiau įsigyti šitą sambucus sirupą ?

Labas
Nors dėl to Sambucus ne manes klausei, bet bent jau as is jo naudos jokios nemaciau
kur pigiau rast nezinau, pirkau tokia kaina
bet Mildute isgere 2 butelius ir nepasakyciau, kad ta imunine sistema pastiprejusi butu
Kol 2 men. i darza nejom, tai ir nesirgom, o po pirmos dienos darze nuejus aukletoja vakare pasake, kad nuo pietu nosis kazkokia neaiski
namuose tos slogos neliko, vel 3 dienas nevedziau i darza ir susinervinusi nuejau ir nupirkau zuvies tauku. Vartojom jau 2 savaites ir i darza praejusia savaite isejom visas 5 dienas
Oi, kaip seniai taip bebuvo
Nezinau, gal cia tik taip sutapo mums
Su tais darzelio mokesciais pagal darzeli matyt. Pas mus mokamas tik 13 lt abonentinis, jeigu vaikas neina.

QUOTE(vikuliukas @ 2013 02 17, 18:37)
Sveikos
Tik priešmokyklinėj grupėj tas mokestis netaikomas.

Nors dėl to Sambucus ne manes klausei, bet bent jau as is jo naudos jokios nemaciau

Su tais darzelio mokesciais pagal darzeli matyt. Pas mus mokamas tik 13 lt abonentinis, jeigu vaikas neina.
QUOTE(*limar* @ 2013 02 17, 19:44)
Labas
kur pigiau rast nezinau, pirkau tokia kaina
bet Mildute isgere 2 butelius ir nepasakyciau, kad ta imunine sistema pastiprejusi butu
Kol 2 men. i darza nejom, tai ir nesirgom, o po pirmos dienos darze nuejus aukletoja vakare pasake, kad nuo pietu nosis kazkokia neaiski
namuose tos slogos neliko, vel 3 dienas nevedziau i darza ir susinervinusi nuejau ir nupirkau zuvies tauku. Vartojom jau 2 savaites ir i darza praejusia savaite isejom visas 5 dienas
Oi, kaip seniai taip bebuvo
Nezinau, gal cia tik taip sutapo mums

Aš pernai Emai daviau, nu man matyt irgi sutapo, kaip tau su žuvų taukais, nes buvo geriau

Yra mano panos po gripų, vėmimų, su bronchitais. 10 dienų lašalinių, ilgo kurso antibiotikų.. Tai pati š suduočiau, kad tik padėtų... Nuo rytojaus pradės daryti vibracinius masažus, kad karkalus išvarytš. Db milijardais vartoja gerąsias bakterijas, paėmiau tą Sambuką... Vėliau ir prie žuvų taukų pereisim

tik tiek kad jei sergi man zinoma zuvu tauke negalima gerti,o siaip labai domiuosi kaip stiprinama vaiku sveikata ir priimtiniausias budas grudinimas ir vengimas epidemiju metu susiburimo vietu.
kai sergi, girdejau, kad negalima tu zuvu tauku... O gal kas zino kodel? Na, man kazkaip norisi zinoti, kodel....
QUOTE(*limar* @ 2013 02 17, 20:44)
pas mus įtariu kad 35lt reikia mokėt, eini ar neini

QUOTE(vikuliukas @ 2013 02 17, 21:04)
Ir palengva reabilituojamės namie...
o kada tave į darbą išleidžia?

aš kol galiu saviškį saugau, dabar niekur neinam, jokios parduotuvės, jokie svečiai, mato vaikai kiemą, parką, mišką

tai jeigu pavyks sustiprėt (o šiokie tokie rezultatai matosi) tai nuo kovo vesiu

dabar irgi geriam žuvies taukus, ir vitaminą c,nes tais visais vitaminais pradedu nusivilt, kainuoja nepigiai, o naudos

Kas iš to, kad aš irgi pritariu grūdinimui
Tai ką dabar daryt? Negydyt, o grūdint?
Iš visos širdies linkiu, kad jūsų vaikai nesusirgtų gripu...
MesSs, šiuo metu aš biuletenyje.
Užsispyrėle, ačiū

Tai ką dabar daryt? Negydyt, o grūdint?

Iš visos širdies linkiu, kad jūsų vaikai nesusirgtų gripu...
MesSs, šiuo metu aš biuletenyje.
Užsispyrėle, ačiū