Įkraunama...
Įkraunama...

2010 Klaipėdos mamytės. Vis dar plepam:)

kur jus cia taip mokat tiek? Mes, jei nienam, nieko nemokam... Bent jau as taiip galvoju, nes netikrinu saskaitu, uz kiek ten priskaiciuota...
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2013 02 17, 12:00)
kur jus cia taip mokat tiek? Mes, jei nienam, nieko nemokam... Bent jau as taiip galvoju, nes netikrinu saskaitu, uz kiek ten priskaiciuota...

Juratux88 ne Lt gyvena ax.gif
Atsakyti
iewike cia svedijoj mirksiukas.gif
lietuvoj mama sake jei neveda vaikuciu ir nereikia moketi uz tas dienas
Atsakyti
ai, visai pamirsau:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mes mokam 40lt abonentinį, ar eina ar neina vaikas ax.gif Tik priešmokyklinėj grupėj tas mokestis netaikomas.

Užsispyrėle, tu vis žinai, įvairių dalykėlių. Gal žinai, kur būtų galima pigiau įsigyti šitą sambucus sirupą ? g.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(vikuliukas @ 2013 02 17, 18:37)
Sveikos  4u.gif

Mes mokam 40lt abonentinį, ar eina ar neina vaikas  ax.gif  Tik priešmokyklinėj grupėj tas mokestis netaikomas.

Užsispyrėle, tu vis žinai, įvairių dalykėlių. Gal žinai, kur būtų galima pigiau įsigyti šitą sambucus sirupąg.gif

Nors dėl to Sambucus ne manes klausei, bet bent jau as is jo naudos jokios nemaciau schmoll.gif kur pigiau rast nezinau, pirkau tokia kaina blush2.gif bet Mildute isgere 2 butelius ir nepasakyciau, kad ta imunine sistema pastiprejusi butu g.gif Kol 2 men. i darza nejom, tai ir nesirgom, o po pirmos dienos darze nuejus aukletoja vakare pasake, kad nuo pietu nosis kazkokia neaiski doh.gif namuose tos slogos neliko, vel 3 dienas nevedziau i darza ir susinervinusi nuejau ir nupirkau zuvies tauku. Vartojom jau 2 savaites ir i darza praejusia savaite isejom visas 5 dienas bigsmile.gif Oi, kaip seniai taip bebuvo bigsmile.gif Nezinau, gal cia tik taip sutapo mums ax.gif

Su tais darzelio mokesciais pagal darzeli matyt. Pas mus mokamas tik 13 lt abonentinis, jeigu vaikas neina.
Atsakyti
QUOTE(*limar* @ 2013 02 17, 19:44)
Labas 4u.gif
Nors dėl to Sambucus ne manes klausei, bet bent jau as is jo naudos jokios nemaciau schmoll.gif kur pigiau rast nezinau, pirkau tokia kaina blush2.gif bet Mildute isgere 2 butelius ir nepasakyciau, kad ta imunine sistema pastiprejusi butu g.gif  Kol 2 men. i darza nejom, tai ir nesirgom, o po pirmos dienos darze nuejus aukletoja vakare pasake, kad nuo pietu nosis kazkokia neaiski doh.gif namuose tos slogos neliko, vel 3 dienas nevedziau i darza ir susinervinusi nuejau ir nupirkau zuvies tauku. Vartojom jau 2 savaites ir i darza praejusia savaite isejom visas 5 dienas bigsmile.gif Oi, kaip seniai taip bebuvo bigsmile.gif Nezinau, gal cia tik taip sutapo mums ax.gif
Su tais darzelio mokesciais pagal darzeli matyt. Pas mus mokamas tik 13 lt abonentinis, jeigu vaikas neina.

Aš pernai Emai daviau, nu man matyt irgi sutapo, kaip tau su žuvų taukais, nes buvo geriau hihihi.gif O šiemet.. Nu nžn pabandysiu.
Yra mano panos po gripų, vėmimų, su bronchitais. 10 dienų lašalinių, ilgo kurso antibiotikų.. Tai pati š suduočiau, kad tik padėtų... Nuo rytojaus pradės daryti vibracinius masažus, kad karkalus išvarytš. Db milijardais vartoja gerąsias bakterijas, paėmiau tą Sambuką... Vėliau ir prie žuvų taukų pereisim ax.gif Ir palengva reabilituojamės namie...
Atsakyti
tik tiek kad jei sergi man zinoma zuvu tauke negalima gerti,o siaip labai domiuosi kaip stiprinama vaiku sveikata ir priimtiniausias budas grudinimas ir vengimas epidemiju metu susiburimo vietu.
Atsakyti
kai sergi, girdejau, kad negalima tu zuvu tauku... O gal kas zino kodel? Na, man kazkaip norisi zinoti, kodel....
Atsakyti
Sambucus pirkau iiherb.com
http://www.iherb.com...m...d=2223 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*limar* @ 2013 02 17, 20:44)

pas mus įtariu kad 35lt reikia mokėt, eini ar neini ax.gif gruodį ėjom 1 dieną, sumokėjau 50lt g.gif

QUOTE(vikuliukas @ 2013 02 17, 21:04)
Ir palengva reabilituojamės namie...

o kada tave į darbą išleidžia? ax.gif

aš kol galiu saviškį saugau, dabar niekur neinam, jokios parduotuvės, jokie svečiai, mato vaikai kiemą, parką, mišką lotuliukas.gif bet jau šakės kaip A stogas čiuožia, nori jis pas vaikų, nusibodę namai, bet kai prasirgo 1,5mėn džiaugiuos į mišką galėdama išeit hihihi.gif
tai jeigu pavyks sustiprėt (o šiokie tokie rezultatai matosi) tai nuo kovo vesiu ax.gif

dabar irgi geriam žuvies taukus, ir vitaminą c,nes tais visais vitaminais pradedu nusivilt, kainuoja nepigiai, o naudos mastau.gif nesimato, pritariu Ingelei reikia grūdintis smile.gif
Atsakyti
Kas iš to, kad aš irgi pritariu grūdinimui lotuliukas.gif
Tai ką dabar daryt? Negydyt, o grūdint? lotuliukas.gif

Iš visos širdies linkiu, kad jūsų vaikai nesusirgtų gripu...

MesSs, šiuo metu aš biuletenyje.

Užsispyrėle, ačiū 4u.gif
Atsakyti