Įkraunama...
Įkraunama...

2010 Klaipėdos mamytės. Vis dar plepam:)

QUOTE(juratux88 @ 2012 11 12, 18:01)
kaip suprast?o jau sildyma lt pajunge?

sušaldyti mus nori bigsmile.gif

QUOTE(viilmute @ 2012 11 12, 20:48)
O tai ne smile.gif  nori ,kad nusaltume be sildymo blink.gif
pas mus uz sildyma 5,06 lt bigsmile.gif

vaje, kraustausi į tavo namą, maniau jau pas mane kaip senoje statyboje liuks kaina, bet pasirodo nusimato kraustymasis lotuliukas.gif (juk tavo ir sena statyba?)
Atsakyti
pas mus sena statyba, 56kv = 69 Lt
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2012 11 12, 22:39)
sušaldyti mus nori  bigsmile.gif
vaje, kraustausi į tavo namą, maniau jau pas mane kaip senoje statyboje liuks kaina, bet pasirodo nusimato kraustymasis  lotuliukas.gif (juk tavo ir sena statyba?)

Aha sena, bet pas mus veliau pajunge negu kitiems. O jums gal laiku pajunge?
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2012 11 13, 12:09)
Aha sena, bet pas mus veliau pajunge negu kitiems. O jums gal laiku pajunge?

rodos maždaug savaitę vėliau g.gif
Atsakyti
nenoriu susaldyt tikrai 4u.gif biggrin.gif tik taip kazkaip mama nepasakojo kad jau sildo,biski atsilikusi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif baisiai jau toli ta tema nukišta:)
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2012 11 16, 12:50)
ax.gif  baisiai jau toli ta tema nukišta:)

aš į favoritus įsikėlusi, tai man nėr problemų cool.gif

kad pajudinti temutę, tai papasakosiu, ką šiandien mačiau. paliko įspūdį, nes niekad dar tokio finto nebuvau mačius.
prie prūdelio, kur vaikučiai maitina antytes ir visus kitus skraiduolius, atskrido ir varna, pasiėmė didelį kąsnį ir nukeliavo į šoniuką, tada tą kąsnį padėjo prie akmens į žolytę (aplink trinkelės), ant to kąsnio uždėjo kažkokią šiukšlytę, dar vieną (paslėpė visiškai šiukšlėmis maistą) ir tuomet nuėjo kito kąsnio medžioti bigsmile.gif nu pirmą kartą mačiau tokį protingą elgesį, žinau, kad varnos protingos, bet taip faina buvo pamatyti thumbup.gif

Atsakyti
Labi. Kur perkat ir kokios firmos kojekelnes vaikams? Nu man anyta atsiuntė, tai berods iš kiniečių pirko tame granduse. Nu tai nafik tokias, vienkartinės. Po pirmo skalbimo, jau prarado stangrumą. Dėjau gal tik kokius šešis kartus,o jau kaip merlius beveik. Apie tas gumas,kurios ale turi laikyti viršuj, tai patyliu. Va tarybinių laikų, tai kiek ilgai laikydavo.O dabar ,dar pačios kojekelnes atrodo pakenčiamai, ale vaikui nuo subinės krenta. Arba dar guma laiko, bet jau nusiburbuliuoja po kelių apvilkimų....Esu pasipiktinusi....
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2012 11 17, 12:39)
Labi. Kur perkat ir kokios firmos kojekelnes vaikams?

sveikutes

as tai daznai skinijos su akcijom medzioju,pokolkas nesiskundziu ir tvirtos ir spalvos nenusiplove,bet va jau ziemai,siltu,frotiniu tai nzn kur ieskot,pernai turguj pirkau,neistyso nieko,bet kad nusiburbuliavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2012 11 17, 12:39)
Labi. Kur perkat ir kokios firmos kojekelnes vaikams? Nu man anyta atsiuntė, tai berods iš kiniečių pirko tame granduse. Nu tai nafik tokias, vienkartinės. Po pirmo skalbimo, jau prarado stangrumą. Dėjau gal tik kokius šešis kartus,o jau kaip merlius beveik. Apie tas gumas,kurios ale turi laikyti viršuj, tai patyliu. Va tarybinių laikų, tai kiek ilgai laikydavo.O dabar ,dar pačios kojekelnes atrodo pakenčiamai, ale vaikui nuo subinės krenta. Arba dar guma laiko, bet jau nusiburbuliuoja po kelių apvilkimų....Esu pasipiktinusi....

Aš perku Skinijos. Bet jų minusas man tame, kad ilgainiui išpliūra liemuo, nes ten nėra tos standartinės gumos.
Ir perku Vegateksos. Šitom priekaištų neturiu ax.gif Kainos gal ir ne pačios mažiausios, bet man patinka kokybė
O frotinių niekada nesu pirkusi nei vienai merginai... Nžn man kažkoks nepasiteisinęs reikalas atrodo. Jei šalta, velku kelnes. o patalpoje niekur šalta nebūna.
Atsakyti
Mildute irgi Skinijos pedkelnes naudoja. O ir man paciai mielai devisi Skinijos kojines thumbup.gif Nenusiburbuliuoja, nesmunka, nenusiplauna spalva.
Dar kazkada is vienos forumietes pirkau parveztas is UK, bet nepamenu nei kokios firmos buvo, nei pacios pardavejos vardo, ale pedkelnes super buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2012 11 17, 13:39)

o pas jus nera hm parduotuves,as is ten cia perku tai man jos patinka,ir is lindex susigaudau nuolaidu.o lt tai turguj dazniausiai pirkdavau arba skinijos mirksiukas.gif
Atsakyti