Įkraunama...
Įkraunama...

2010 Klaipėdos mamytės. Vis dar plepam:)

QUOTE(juratux88 @ 2012 11 18, 15:16)
o pas jus nera hm parduotuves,as is ten cia perku tai man jos patinka,ir is lindex susigaudau nuolaidu.o lt tai turguj dazniausiai pirkdavau arba skinijos mirksiukas.gif

aš kaime gyvenu, tokių pardžių nėra:) Bet juk jaučiu vistiek nepigiai kainuoja?
Atsakyti
mes turim visokiausių, tai Skinijos tikrai palieka malonius prisiminimus, Vegateksos rodos neturėjom, bet girdėjus tik gerus atsiliepimus, labai smagiai vartojasi iš Rimi pirktos kažkokios vienspalvės raudonos pėdkelnės, jos su vilnele ir plonytės, dėl to ir pirkau iš karto 5 rodos biggrin.gif dar turim iš Lindex, tai priekaištų neturiu g.gif rodos tiek g.gif

o dabar man kuri nors brūkštelkit labai prašau kokį lengvai ruošiamą (geriausiai būtų duonkepėje) pyragą, kuriam reiktų daug saldinto sutirštinto pieno blush2.gif turiu daug ir reik suvartoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2012 11 19, 12:53)
o dabar man kuri nors brūkštelkit labai prašau kokį lengvai ruošiamą (geriausiai būtų duonkepėje) pyragą, kuriam reiktų daug saldinto sutirštinto pieno  blush2.gif  turiu daug ir reik suvartoti  blush2.gif

Žinau, kas galėtų "priglaust" šitą tavo perteklių lotuliukas.gif cool.gif

O šiaip, kai turiu daug ir netaupau, darau tinginį ax.gif Arba Corfleiksus su pagardais. Na Linutės, Beatos receptas, ale florentinai ax.gif

O šitą recepčiuką esu pasidėjusi prie būsimų kepinių, baisiai skaniai ir saaaaaaldžiai skamba bigsmile.gif Ale ir gaminimas paprastas, žodžiu, vieni navarotai laugh.gif

Kondensuoto pieno keksas
Ingredientai:
200 g sviesto
200 g miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 pakelis vanilinio cukraus
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 indelis kondensuoto pieno
3 kiaušiniai
50 g cukraus pudros
2 valgomi šaukštai citrinos sulčių
kiaušinio baltymas
Gaminimas:
Ištirpintą sviestą sumaišiau su cukrumi, druska, supyliau kondensuotą pieną. Maišytuvu maišiau, kol masė pasidarė puri.
Subėriau miltus, sumaišytus su kepimo milteliais į plakinį.
Įmušiau kiaušinius. Dar kartą viską gerai išmaišiau, kad masė būtų vientisa.
Kepimo skardą patepiau sviestu. Supyliau tešlą.
Kepiau 170 laipsnių orkaitėje 40 minučių.

Papuošiau glaistu su cukruotais svarainių gabalėliais.

Glaistas:
Cukraus pudrą sumaišiau su citrinos sultimis ir kiaušinio baltymu. Išplakiau iki purios tąsios masės ir apliejau ja dar šiltą keksą.
SKANAUS!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikuliukas: 19 lapkričio 2012 - 17:49
QUOTE(InesaP @ 2012 11 18, 19:34)
aš kaime gyvenu, tokių pardžių nėra:) Bet juk jaučiu vistiek nepigiai kainuoja?

nu nzn normaliai man atrodo nepigiai bet normali kaina dvejas nupirkti gali uz 80 kr svedisku.dar buna akciju ir uz 50kr kartais nuperku jau pripratau as prie situ kainu,as gaudau vadinamas rea kaledu metu ju buna labai daug thumbup.gif

parsiuke as ir daryciau tingini,arba is dribsniu visokiausiu sausainius labai paprasta viska sumaisai formuoji su saukstu sausainius ir kokios 8min ir jau iskepe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2012 11 19, 18:47)

Kondensuoto pieno keksas

oj koks tau minusas už tokius gundymus čia su pyragais laugh.gif man iki kalėdų reikia gelbėjimosi ratą numesti o dabar tiek užsimaniau kad keksą išsitraukiau blush2.gif

dėl pėdkelnių tai skinijos tikrai thumbup.gif apie turgines tai esu tokios nuomonės kiek mokam - tiek nešiojam biggrin.gif nors kol kas ne mergaitei perkam ir dėvim mažai tai mums gerai ax.gif

InesaP kuriam gale gyvenat norvegijoj? biggrin.gif v sesuo ten gyvena, tai viską iš lt vežasi, o maistą švedijoj perkasi ax.gif tai gyvent įmanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2012 11 19, 18:47)
Žinau, kas galėtų "priglaust" šitą tavo perteklių  lotuliukas.gif  cool.gif

O šiaip, kai turiu daug ir netaupau, darau tinginį  ax.gif  Arba Corfleiksus su pagardais. Na Linutės, Beatos receptas, ale florentinai  ax.gif

O šitą recepčiuką esu pasidėjusi prie būsimų kepinių, baisiai skaniai ir saaaaaaldžiai skamba  bigsmile.gif  Ale ir gaminimas paprastas, žodžiu, vieni navarotai laugh.gif

užsuk į svečius, atpilsiu drinks_cheers.gif
o va tinginį ir florentinus visai užmiršau, gi darydavau doh.gif

QUOTE(juratux88 @ 2012 11 19, 20:51)
parsiuke as ir daryciau tingini,arba is dribsniu visokiausiu sausainius labai paprasta viska sumaisai formuoji su saukstu sausainius ir kokios 8min ir jau iskepe thumbup.gif

nu kaip aš taip tokius skanėstus ir užmiršau doh.gif

Ačiū Jums dideliausias! Auginu savo gelbėjimo ratus toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2012 11 19, 11:53)
  turiu daug ir reik suvartoti  blush2.gif

šaukštais kabini ir skaniai su arbatike kaip medų nuo šaukšto laižai biggrin.gif niami niami...kap dabar norėčiau, bet čia nieko nėra tokio panašaus...
QUOTE(juratux88 @ 2012 11 19, 18:51)
nu nzn normaliai man atrodo nepigiai bet normali kaina dvejas nupirkti gali uz 80 kr svedisku.dar buna akciju ir uz 50kr kartais nuperku jau pripratau as prie situ kainu

nu mes dar nepripratom, nes, vyras dirba ne tiesiogiai,per lt firmą, tai negalim dar atsipalaiduot... ax.gif
QUOTE(MeSsS @ 2012 11 19, 19:57)
InesaP kuriam gale gyvenat norvegijoj? biggrin.gif v sesuo ten gyvena, tai viską iš lt vežasi, o maistą švedijoj perkasi  ax.gif tai gyvent įmanoma  smile.gif

aš koks 600km nuo jos, nes mes kitoj norvegijos pusėj už kalnų, prie Bergeno. tai ir atstumas iki kelto y lietuvą mums tūkstantis km...
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2012 11 20, 01:04)
nu mes dar nepripratom, nes, vyras dirba ne tiesiogiai,per lt firmą, tai negalim dar atsipalaiduot... ax.gif

na taip visai kitaip,ir tai mums viena reikia apiprekint o jums du vaikucius tai brangu
mano puskes tai gyvena netoli oslo sake kartais irgi vaziuoja apsiprekint i svedija maisto arba kai lt buna prisiveza daug ko,o mes kai dazniausiai skrendam tai nieko daug ir neatsivezam pagrinde duona sureliai smile.gif nebent kas vaziuoja su masina tai mama ideda siuntini raugintu agurkeliu lasinuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux88 @ 2012 11 20, 10:23)
na taip visai kitaip,ir tai mums viena reikia apiprekint o jums du vaikucius tai brangu
mano puskes tai gyvena netoli oslo sake kartais irgi vaziuoja apsiprekint i svedija maisto arba kai lt buna prisiveza daug ko,o mes kai dazniausiai skrendam tai nieko daug ir neatsivezam pagrinde duona sureliai smile.gif nebent kas vaziuoja su masina tai mama ideda siuntini raugintu agurkeliu lasinuku ax.gif

mes tai viską tempiamės iš lt.Kadangi važiuojam su mašina, tai ji būna pilnai pakrauta... Nes visgi ir šeip trūksta čia to ksonių lietuviškų...Sūrelių tokių nėra, varškės ir dar daug dalykėlių..Vien duonos kiek įsidedam.Nors sakiau, jau reikia žiūrėt kainas, kad neapsigaut, nes juk lietuvoj vėl kainos pakilo. Jau vos ne tas pats kaikurie produktai kainuoja... doh.gif O miltelių skalbimo jau nebeimsiu iš lietuvos, dedi dedi juos,kaip nieko neišskalbia,taip neišskalbia...Geriau mažiau ,bet čia nusipirksiu, bet kokybė bus geresnė...
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2012 11 20, 13:30)
mes tai viską tempiamės iš lt.Kadangi važiuojam su mašina, tai ji būna pilnai pakrauta... Nes visgi ir šeip trūksta čia to ksonių lietuviškų...Sūrelių tokių nėra, varškės ir dar daug dalykėlių..Vien duonos kiek įsidedam.Nors sakiau, jau reikia žiūrėt kainas, kad neapsigaut, nes juk lietuvoj vėl kainos pakilo. Jau vos ne tas pats kaikurie produktai kainuoja... doh.gif  O  miltelių skalbimo jau nebeimsiu iš lietuvos, dedi dedi juos,kaip nieko neišskalbia,taip neišskalbia...Geriau mažiau ,bet čia nusipirksiu, bet kokybė bus geresnė...

mes surelius desrytes kartais perkam rusiskose lenkiskose parduotuvese,bet ir tai ne tas skonis sureliu,desrytes silke tai skanios smile.gif aha jau kai kuriu produktu kainos panasios
Atsakyti
skubiai reikia auklės, gal as gali ką rekomenduoti?
Atsakyti
Labi labi biggrin.gif
Kaip švęsit naujus metus?Su vaikais ar be? Nu taip norėtūsi kažko naujo, bet jokių minčių neturiu doh.gif Yra poreikis jau ir be vaikų pabūt, bet kažkaip keista būtų atrodo, kaip dabar tokią įpatingą dieną tuos kleckiukus palikt kažkur...

Dėl kalėdų depresija man irgi..Nes mūsų tradicija tokia,kad pirma pabūnam kūčių vakarą pas vyro mamą, o tada vėlai vakare važiuojam pas mano tėvus šimtą kilometrų.O tada kalėdų vakarą vėl grįžtam į Klaipėdą atgal. Nu labai mane vargina toks lakstymas. O šiemet dar kūčių rytą parplaukiam į lietuvą, mašina be draudimo bus, net nežinau,ką sugalvot.Kaip išspręst viską, nes ir mano tėvai norės vaikus pamatyt, bet ir mums dabar važinėt neis..nu žodžiu, niekaip nesugalvoju išeities doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InesaP: 23 lapkričio 2012 - 14:26