Įkraunama...
Įkraunama...

Stilago Membershop

Pirkau iš Membershop batus - atvežė visai kitą spalvą ( sumaišyti neįmanoma, nes ryža nuo tamsiai rudos labai skiriasi net internetinese nuotraukose). Paskambinus pasakė, kad galiu gražint, pinigai už mėnesio, daugiau neturi tokių...Vienu žodžiu aš geriau atiduosiu kam nors tuos batus, nei leisiu jiems tyčiotis ir toliau. schmoll.gif Tuoj pat išsiregistravau ir atsisakiau jų "naujienų" į paštą. Apseisim be tokių membershoperių gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Naujienlaiskio ir as atsisakiau jau po keliu dienu nuo prisijungimo biggrin.gif
Baaasiai spam'ino doh.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Na man ir sekasi doh.gif ,negana to kad su stilago nepasiseke,tai dabar ir membershop.Uzsakaiu vaikui batus,laukem irgi apie men,o va vakar gavome laiska,kad del tiekeju klaidos taip ju ir negausime g.gif
Tai visa laime kad nusipirkome kitus nieko nelauke,na va ir pirk is musu internetiniu parduotuviu,jokio konkretumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelijana @ 2012 11 23, 16:11)
schmoll.gif Tuoj pat išsiregistravau ir atsisakiau jų "naujienų" į paštą. Apseisim be tokių membershoperių  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Kaip iš jų išsiregistruoti, niekur nerandu? doh.gif
Dar vieni atsirado:
http://www.fashiondays.lt/campaigns/
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 10 22, 10:35)
Membershop esu uzsiregistravus, bet per metus neradau ka ten pirkt ax.gif O jei ir rasdavau, tai kokiam ebay dar pigiau budavo ax.gif

drinks_cheers.gif brangus daikltai, rubai, kuriu nete pasiknaisiojus tikrai gali pigiau rasti, ir prekes dazniausia tookios baisios, ypac rubai.
esu radusi ir pirkusi viena vieninteli daikta ''buffalo'' basutes, tikrai, kad labai grazios ir kokybiskos, be to kad laukiau ju 4 savaites, ispakavus pamaciau killer aukscio kabla 14,5 cm, nors info rase 11 blink.gif .tikrai po poros zingsniu uzsimusciau bigsmile.gif Grazinau verysad.gif
esu prisiregistravus ir brandshop (ten isvis katastrofiskos kainos) ir stilago. Pradzioj dar vartydavau su viltim ka nors paciupti, bet ko gero ir as atsisakysiu ju naujienlaiskiu, kazkokios vien nesamones
Atsakyti
Vat ir man idomu kaip butu galima atsisakyti ju naujienlaiskiu g.gif Is stilago radau kaip,jau nebesiuncia,bet va i tel nr pradejo jie siuntineti tas pacias zinutes doh.gif Reiks skambinti jiems,kad nustotu siuntineti ax.gif
O membershop kazkaip su dydziais ne tas g.gif Viena raso,o uzsakius preke gauni kita dydi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2012 11 28, 13:00)
Vat ir man idomu kaip butu galima atsisakyti ju naujienlaiskiu g.gif

as el.paste nustaciau tai kaip spam'a, ir dar paspaudziau ten ta nuoroda, kur "atsisakyti musu naujienlaiskiu" (ar kazkas tokio parasyta buvo)
Atsakyti
Gavau siandien membershop.lt uzsakytus "Polaroid" akinius nuo saules. Siuntinukas tvarkingas ir akinukai tiko, patiko thumbup.gif, nors uzsisakiau nesimatavusi blush2.gif . Dailesni nei foto. Atveze kartu su deklu. Del uzsakymo skambino po tiek dienu kaip ir zadeta. Tiesa, kuri siek tiek derinom su kurjeriu del atsiemimo laiko. Zodziu, patenkinta thumbup.gif ir kaip tik sauleta diena siandien. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 04 gruodžio 2012 - 14:06

esu pirkus kvepalus, jokių priekaištų neturiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurda: 06 gruodžio 2012 - 16:44
Membershop jokiu priekaistu neturiu,pirkau nekarta ir buvau viskuom patenkinta,o Stilago prekiu teko laukti ilgiau nei buvo zadeta...
Atsakyti
[quote=Amelijana,2012 11 23, 17:11]
Paskambinus pasakė, kad galiu gražint, pinigai už mėnesio, daugiau neturi tokių...
Na,kad pinigai uz menesio tai visiska nesamone doh.gif .Nuo daikto grazinimo pinigai pervadami per 7 d,d.Viskas yra taisyklese.Neskleiskit dezinformacijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2012 11 28, 11:09)
Na man ir sekasi doh.gif ,negana to kad su stilago nepasiseke,tai dabar ir membershop.Uzsakaiu vaikui batus,laukem irgi apie men,o va vakar gavome laiska,kad del tiekeju klaidos taip ju ir negausime g.gif
Tai visa laime kad nusipirkome kitus nieko nelauke,na va ir pirk is musu internetiniu parduotuviu,jokio konkretumo g.gif

man irgi buvo kaip jums, nors pinigus grazino greit bet sumokejau bankui uz pavedima, poto bankui uz iskaityma nes padare pavedima is kito banko, dar apgavo nes pries savaite domejausi ir pazadejo kad tikrai gausiu, praziopinau visas batu nuolaidas, zodziu, taip supykau kad gyvenime nieko nebepirksiu.
Atsakyti