Pirkau iš Membershop batus - atvežė visai kitą spalvą ( sumaišyti neįmanoma, nes ryža nuo tamsiai rudos labai skiriasi net internetinese nuotraukose). Paskambinus pasakė, kad galiu gražint, pinigai už mėnesio, daugiau neturi tokių...Vienu žodžiu aš geriau atiduosiu kam nors tuos batus, nei leisiu jiems tyčiotis ir toliau.
Tuoj pat išsiregistravau ir atsisakiau jų "naujienų" į paštą. Apseisim be tokių membershoperių
Na man ir sekasi
,negana to kad su stilago nepasiseke,tai dabar ir membershop.Uzsakaiu vaikui batus,laukem irgi apie men,o va vakar gavome laiska,kad del tiekeju klaidos taip ju ir negausime
Tai visa laime kad nusipirkome kitus nieko nelauke,na va ir pirk is musu internetiniu parduotuviu,jokio konkretumo
Tai visa laime kad nusipirkome kitus nieko nelauke,na va ir pirk is musu internetiniu parduotuviu,jokio konkretumo
QUOTE(Amelijana @ 2012 11 23, 16:11)
Kaip iš jų išsiregistruoti, niekur nerandu?
Dar vieni atsirado:
http://www.fashiondays.lt/campaigns/
QUOTE(zaRAza @ 2012 10 22, 10:35)
Membershop esu uzsiregistravus, bet per metus neradau ka ten pirkt
O jei ir rasdavau, tai kokiam ebay dar pigiau budavo 
esu radusi ir pirkusi viena vieninteli daikta ''buffalo'' basutes, tikrai, kad labai grazios ir kokybiskos, be to kad laukiau ju 4 savaites, ispakavus pamaciau killer aukscio kabla 14,5 cm, nors info rase 11
esu prisiregistravus ir brandshop (ten isvis katastrofiskos kainos) ir stilago. Pradzioj dar vartydavau su viltim ka nors paciupti, bet ko gero ir as atsisakysiu ju naujienlaiskiu, kazkokios vien nesamones
Vat ir man idomu kaip butu galima atsisakyti ju naujienlaiskiu
Is stilago radau kaip,jau nebesiuncia,bet va i tel nr pradejo jie siuntineti tas pacias zinutes
Reiks skambinti jiems,kad nustotu siuntineti
O membershop kazkaip su dydziais ne tas
Viena raso,o uzsakius preke gauni kita dydi
O membershop kazkaip su dydziais ne tas
QUOTE(ginciucha @ 2012 11 28, 13:00)
as el.paste nustaciau tai kaip spam'a, ir dar paspaudziau ten ta nuoroda, kur "atsisakyti musu naujienlaiskiu" (ar kazkas tokio parasyta buvo)
Gavau siandien membershop.lt uzsakytus "Polaroid" akinius nuo saules. Siuntinukas tvarkingas ir akinukai tiko, patiko
, nors uzsisakiau nesimatavusi
. Dailesni nei foto. Atveze kartu su deklu. Del uzsakymo skambino po tiek dienu kaip ir zadeta. Tiesa, kuri siek tiek derinom su kurjeriu del atsiemimo laiko. Zodziu, patenkinta
ir kaip tik sauleta diena siandien.
esu pirkus kvepalus, jokių priekaištų neturiu
Membershop jokiu priekaistu neturiu,pirkau nekarta ir buvau viskuom patenkinta,o Stilago prekiu teko laukti ilgiau nei buvo zadeta...
[quote=Amelijana,2012 11 23, 17:11]
Paskambinus pasakė, kad galiu gražint, pinigai už mėnesio, daugiau neturi tokių...
Na,kad pinigai uz menesio tai visiska nesamone
.Nuo daikto grazinimo pinigai pervadami per 7 d,d.Viskas yra taisyklese.Neskleiskit dezinformacijos
Paskambinus pasakė, kad galiu gražint, pinigai už mėnesio, daugiau neturi tokių...
Na,kad pinigai uz menesio tai visiska nesamone
QUOTE(ginciucha @ 2012 11 28, 11:09)
Na man ir sekasi
,negana to kad su stilago nepasiseke,tai dabar ir membershop.Uzsakaiu vaikui batus,laukem irgi apie men,o va vakar gavome laiska,kad del tiekeju klaidos taip ju ir negausime
man irgi buvo kaip jums, nors pinigus grazino greit bet sumokejau bankui uz pavedima, poto bankui uz iskaityma nes padare pavedima is kito banko, dar apgavo nes pries savaite domejausi ir pazadejo kad tikrai gausiu, praziopinau visas batu nuolaidas, zodziu, taip supykau kad gyvenime nieko nebepirksiu.