Štai ponaujametinis derlius. Gal kam įdomu bus,kaip žiemą atrodo porai banditų pavadinimu. Dar liko eksperimentams kasimui po sekančio atšilimo. Ridikai liko netyčia,patamsėjusi vieta pašalus,praradus aštrumo skonį,bet dižioji dalis

Pas mane tik petražolės žaliuoja lauke
Skyniau į vištienos sultinį prieš dienelę.
Dar morkų yra likę,sakau gal po mulčium nebus sušalę

Dar morkų yra likę,sakau gal po mulčium nebus sušalę

Porus ir aš dabar raunu

Reiks ir man nuvaziuoti, poru pasikasti

QUOTE(laurindre @ 2013 01 05, 19:25)
Paskubėkite, kol vėl šalčiai neprasidėjo

Sveikos merginos, nusipirkau poru seklu, ant pakelio parasyta, kad seti sausio men., noriu paklausti, ar ne per anksti?

QUOTE(sbo @ 2013 01 14, 15:53)
Sveikos merginos, nusipirkau poru seklu, ant pakelio parasyta, kad seti sausio men., noriu paklausti, ar ne per anksti? 

ankstoka, man rodos. Kurgi paskui juos dėsit? Aš pernai gal tik kovo pabaigoj sėjau, jei ne balandžio pradžioj.. Užaugo kaip arkliai.
As porus anksti seju-vasario pr. Vienas metais sejau veliau-buvo siulai
Merginos, BS radau uzrasa: "Visos veislės ir hibridai paminėti Bejo Zaden kataloguose ir šiame tinklapyje buvo išvesti taikant tradicinius augalų selekcijos metodus. Genetiškai modifikuotomis daržovių sėklomis firma Bejo Zaden neprekiauja." Pasitiketi turbut reikia, ane?

Merginos, BS radau uzrasa: "Visos veislės ir hibridai paminėti Bejo Zaden kataloguose ir šiame tinklapyje buvo išvesti taikant tradicinius augalų selekcijos metodus. Genetiškai modifikuotomis daržovių sėklomis firma Bejo Zaden neprekiauja." Pasitiketi turbut reikia, ane?
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 14, 16:46)
As porus anksti seju-vasario pr. Vienas metais sejau veliau-buvo siulai
Merginos, BS radau uzrasa:....

Merginos, BS radau uzrasa:....
aš gal viską vėliau sėju

Turbūt labai jau užkniso pirkėjai su savo klausimais, kad parašė

Bet aš ir neabejoju tuo, visad perku jų sėklas - man labai patinka.
Man neatidaro BS sėklų puslapio, ar čia tik man? O taip jau knieti sėklų pasidairyti, jau E-SĖKLOS peverčiau, bandau rašytis ko man reiks,greičiau tas pavasaris

Uolmai
http://www.balticseeds.lt
http://www.balticseeds.lt