Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas-15

Štai ponaujametinis derlius. Gal kam įdomu bus,kaip žiemą atrodo porai banditų pavadinimu. Dar liko eksperimentams kasimui po sekančio atšilimo. Ridikai liko netyčia,patamsėjusi vieta pašalus,praradus aštrumo skonį,bet dižioji dalis essen.gif
Atsakyti
Pas mane tik petražolės žaliuoja lauke biggrin.gif Skyniau į vištienos sultinį prieš dienelę.
Dar morkų yra likę,sakau gal po mulčium nebus sušalę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 05 sausio 2013 - 16:17
Porus ir aš dabar raunu rolleyes.gif
Atsakyti
Reiks ir man nuvaziuoti, poru pasikasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2013 01 05, 19:25)
Reiks ir man nuvaziuoti, poru pasikasti biggrin.gif

Paskubėkite, kol vėl šalčiai neprasidėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes per Naujuosius metus savus ridikėlius valgėm. Prieš šalčius buvo išrauti. O špinatus kažkaip pabijojau valgymui vartoti, nes jau žiedeliai matėsi. ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, nusipirkau poru seklu, ant pakelio parasyta, kad seti sausio men., noriu paklausti, ar ne per anksti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 01 14, 15:53)
Sveikos merginos, nusipirkau poru seklu, ant pakelio parasyta, kad seti sausio men., noriu paklausti, ar ne per anksti? g.gif

ankstoka, man rodos. Kurgi paskui juos dėsit? Aš pernai gal tik kovo pabaigoj sėjau, jei ne balandžio pradžioj.. Užaugo kaip arkliai.
Atsakyti
As porus anksti seju-vasario pr. Vienas metais sejau veliau-buvo siulai cool.gif

Merginos, BS radau uzrasa: "Visos veislės ir hibridai paminėti Bejo Zaden kataloguose ir šiame tinklapyje buvo išvesti taikant tradicinius augalų selekcijos metodus. Genetiškai modifikuotomis daržovių sėklomis firma Bejo Zaden neprekiauja." Pasitiketi turbut reikia, ane?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 14, 16:46)
As porus anksti seju-vasario pr. Vienas metais sejau veliau-buvo siulai cool.gif

Merginos, BS radau uzrasa:....

aš gal viską vėliau sėju g.gif Nes pamenu, ir svogūnus pernai gerokai vėliau sėjau nei dauguma, ir porus. Bet viskas užaugo tiesiog puikiai.

Turbūt labai jau užkniso pirkėjai su savo klausimais, kad parašė biggrin.gif
Bet aš ir neabejoju tuo, visad perku jų sėklas - man labai patinka.
Atsakyti
Man neatidaro BS sėklų puslapio, ar čia tik man? O taip jau knieti sėklų pasidairyti, jau E-SĖKLOS peverčiau, bandau rašytis ko man reiks,greičiau tas pavasaris lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Uolmai
http://www.balticseeds.lt
Atsakyti