Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas-15

QUOTE(tany @ 2012 10 28, 13:52)
wau  biggrin.gif   
o per salcius jiems nieks neatsitiks... -5 zada cia kazkada... galvoju, gal neskubeti nesti i lauka blush2.gif

Aisku, kad susals, juk jie bijo salcio. Turint daug zemes galima ir daug moliugu prisiaugint ir negaila tada ismest, bet as paziurejus i tuos vargsus pasmerktus suput labai pasigailejau, pagalvojau kiek galima visko skanaus prisigamint. O del seklu gal yra kurie daugiau seklu priaugina, zinau pietuose, pvz. Turkijoj tai tik seklom ir augina kazkokias veisles, seklas isima o pati moliuga palieka laukuose sutrest.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 10 28, 12:52)
o per salcius jiems nieks neatsitiks... -5 zada cia kazkada... galvoju, gal neskubeti nesti i lauka blush2.gif

praeitą rytą sūnus atsikelia ir šaukia:
-Mama, baibokai su kepurėm biggrin.gif
Buvo pasnigę truputį biggrin.gif
Gal ir atsitiks kas nors, tačiau Helovyno šventės mes nešvenčiam, dabar vaikai džiaugiasi baibokais thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2012 10 28, 13:32)
*as paziurejus i tuos vargsus pasmerktus suput labai  pasigailejau, pagalvojau kiek galima visko skanaus prisigamint.
** O del seklu gal yra kurie daugiau seklu priaugina, zinau pietuose, pvz. Turkijoj tai tik seklom ir augina kazkokias veisles, seklas isima o pati moliuga palieka laukuose sutrest.

*Venta9, mano moliūgų gaila? g.gif negailėk blush2.gif kiek valgėm-privalgėm, paruoštų troškinių kelios dėžutės šaldiklyje, šitie sušals-kitus baibokus (taip mažasis sūnus juos vadina) trauksim biggrin.gif Net nežinau kiek aš jų turiu ax.gif
** bigsmile.gif Įdomu, o Lietuvoje prekiaujama tokiomis sėklomis? Labai norėčiau auginti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diasaja: 28 spalio 2012 - 13:50
Gal visazinis googlas patartu kokias veisles geriausiai del seklu auginti, ar pardavejos is specializuotu parduotuviu, mano manymu turetu zinoti, bet ( gal ir nezino) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 10 28, 14:22)
*mes išimam tik minkštimą, kuriame būna sėklos, šonuose esančio minkštimo(jis kietesnis) nejudinam.
**taip, sėklų būna LABAI nedaug. Dėl to jos tokios brangios parduotuvėse.

Gal žinai greitą būdą, kaip tas sėklas išlukštenti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 10 28, 13:40)
kiek valgėm-privalgėm, paruoštų troškinių kelios dėžutės šaldiklyje,

gal galima detaliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 10 28, 15:04)
Gal žinai greitą būdą, kaip tas sėklas išlukštenti? ax.gif

schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 10 28, 16:12)
gal galima detaliau  blush2.gif

vadinasi "Ką turi, tą dedi" biggrin.gif kopūstai, moliūgai, morkos, svogūnai, pomidorai ir mėsa (aš perku paukštienos nugarėles sriubai, jos pigios, tačiau mėsos troškiniui užtenka, už 5 litus dvi dienas šeimyna valgo). Padarau daugiau ir vieną dalį į šaldiklį įdedu, kai ilga darbo diena, tai greitai paruošiu vakarienę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 10 28, 16:30)
schmoll.gif
Papildyta:

vadinasi "Ką turi, tą dedi" biggrin.gif kopūstai, moliūgai, morkos, svogūnai, pomidorai ir mėsa (aš perku paukštienos nugarėles sriubai, jos pigios, tačiau mėsos troškiniui užtenka, už 5 litus dvi dienas šeimyna valgo). Padarau daugiau ir vieną dalį į šaldiklį įdedu, kai ilga darbo diena, tai greitai paruošiu vakarienę thumbup.gif

jau paruosta truoskini dedi i saldykli? o ka darai kai atitirpdai, uzverdi ir tiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 28 spalio 2012 - 17:26
QUOTE(tany @ 2012 10 28, 17:25)
jau paruosta truoskini dedi i saldykli? o ka darai kai atitirpdai, uzverdi ir tiek?

taip.
Atsakyti
kur pomidorininkes dingo? jau antra diena as be namu blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 11 04, 11:13)
kur pomidorininkes dingo? jau antra diena as be namu  blink.gif  biggrin.gif

Nagi, susikurkit ir bus tie namučiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 11 04, 11:13)
kur pomidorininkes dingo? jau antra diena as be namu  blink.gif  biggrin.gif

O kur namuciai dingo, vejas nunese, bet uraganas tik Amerikoj buvo?
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 11 04, 18:49)
O kur namuciai dingo, vejas nunese, bet uraganas tik Amerikoj buvo?

tai va ir as nesuprantu kur jie dingo biggrin.gif negu pomidoru temos kurejai Amerikoj gyvena blink.gif biggrin.gif man kazkaip nesinori kistis... mergynos taip graziai tas temas kuria blush2.gif
Atsakyti