Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Asese @ 2012 10 22, 14:15)
Man Talitha po skalbimo irgi pasidarė tokia šiurkštesnė  unsure.gif

Man irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2012 10 22, 14:40)
tik su rankom, kad nebutu taip kaip man ir nesusitrauktu tippiukas sad.gif

Na nežinau, aš turiu daug merino, visus skalbiu vilnos režimu ir tiek. Net džiovyklėj esu džiovinus, tik ant to tokio daikto sulankstau kuris batam džiovint skirtas, ta prasme kad nemėtytų megztuko po visą ją.
Kas dėl šilkinukių, man tik natasha top susigadino, susitraukė tas šilko sluoksnis, pažiurkštėjo, o pamušalas liko platesnis, nesamonė kažkokia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 22 spalio 2012 - 13:43
kaip aš nemėgstu tokių rūbų, su kuriais cackintis reikia ir negali skalbt kaip visų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 10 22, 13:45)
kaip aš nemėgstu tokių rūbų, su kuriais cackintis reikia ir negali skalbt kaip visų  doh.gif

as irgi!
butent todel stabdau su Blythe, nors man ji ziauriai grazi...ir siaip silko stengiuosi vengti
Atsakyti
Na, Blythe pas mane metus kabo spintoj su etiketem. Nemaloni man silkas medziaga ir viskas ax.gif Tai jei nauja nemaloni, kas butu isskalbus biggrin.gif

Merinukus as skalbiu rankom, drungnam vandeny su sampunu ax.gif Viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 10 22, 13:54)
Na, Blythe pas mane metus kabo spintoj su etiketem. Nemaloni man silkas medziaga ir viskas ax.gif Tai jei nauja nemaloni, kas butu isskalbus biggrin.gif

Merinukus as skalbiu rankom, drungnam vandeny su sampunu ax.gif Viskas thumbup.gif

o kodel ne su skalbikliu?
Atsakyti
Vienas skalbiklis man buvo kasmyrini megztuka "susaudes", tai nuo siol visas jautresnes medziagas su sampunu skalbiu ax.gif
Atsakyti
jei prie dirzo raso "Designed to be worn at the hips" tai ka cia reiskia ax.gif

suprantu, kad sukurtas nesioti ant klubu, bet jei noriu prie sijono su aukstesniu liemeniu, tai jau negerai bus, ar bus per ilgas? g.gif
Atsakyti
o kaip factory vilnos sijonukai? kaip kokybė? 4u.gif
būtent šis ir šis domina 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2012 10 22, 15:05)
jei prie dirzo raso "Designed to be worn at the hips" tai ka cia reiskia  ax.gif

suprantu, kad sukurtas nesioti ant klubu, bet jei noriu prie sijono su aukstesniu liemeniu, tai jau negerai bus, ar bus per ilgas?  g.gif

bus gerai ir ant liemens jis tiesiog ilgesnis bus, gal ten koki mazesni dydi reiktu paimti kad nebutu per ilgas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 10 22, 14:43)
Na nežinau, aš turiu daug merino, visus skalbiu vilnos režimu ir tiek. Net džiovyklėj esu džiovinus, tik ant to tokio daikto sulankstau kuris batam džiovint skirtas, ta prasme kad nemėtytų megztuko po visą ją.
Kas dėl šilkinukių, man tik natasha top susigadino, susitraukė tas šilko sluoksnis, pažiurkštėjo, o pamušalas liko platesnis, nesamonė kažkokia  doh.gif

Aš merino megztukus irgi skalbiu, tik rankomis, tai jiems nieko nenutiko. Svarbu, kad vanduo vėsus būtų ir nesusitrauktų. Manoji sugadinta šilko palaidinė irgi su pamušalu, tai va grynai viskas tas pats atsitiko.. unsure.gif

Bet tai blem, tarkim jei vasariniai rūbai, tai juo užsidedi kartą ir man jau skalbt norisi, visvien suprakaituoji, tai į valyklą kiekvieną kartą nešti unsure.gif gal kuri Kaune esate atradusi normalią valyklą normaliom kainom? g.gif Aš į Sabonį nešu, bet ten brangoka..
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 10 22, 15:12)
o kaip factory vilnos sijonukai? kaip kokybė?  4u.gif
būtent šis ir šis domina  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pirmą turiu,bet pernai metų, ir jis bistro mini vadinosi,tai labai petenkinta juo,modelis toks pats ,tik šymet daugiau spalvų ir kitaip biški vadinasi.
Papildyta:
QUOTE(-Gyte- @ 2012 10 22, 14:43)
Kas dėl šilkinukių, man tik natasha top susigadino, susitraukė tas šilko sluoksnis, pažiurkštėjo, o pamušalas liko platesnis, nesamonė kažkokia  doh.gif

Gyte, o kaip skalbiai ją?
Atsakyti