Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(wife @ 2012 10 22, 16:07)
Pirmą turiu,bet pernai metų, ir jis bistro mini vadinosi,tai labai petenkinta juo,modelis toks pats ,tik šymet daugiau spalvų ir kitaip biški vadinasi.
Papildyta:

Gyte, o kaip skalbiai ją?

Tai su mašina, delicates/silk režimu...
Gerai kad tos in polka dot nespėjau išskalbti, nes būčiau nagus nusigraužus, nešiu į valyklą turbūt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 22 spalio 2012 - 15:12
QUOTE(wife @ 2012 10 22, 16:07)
Pirmą turiu,bet pernai metų, ir jis bistro mini vadinosi,tai labai petenkinta juo,modelis toks pats ,tik šymet daugiau spalvų ir kitaip biški vadinasi.

ačiū 4u.gif
su 97cm klubais 6 dydis kaŽi gerai būtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 10 22, 16:14)
ačiū  4u.gif
su 97cm klubais 6 dydis kaŽi gerai būtų?  g.gif

4 tau tikrai užteks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 10 22, 14:30)
Aš merino megztukus irgi skalbiu, tik rankomis, tai jiems nieko nenutiko. Svarbu, kad vanduo vėsus būtų ir nesusitrauktų. Manoji sugadinta šilko palaidinė irgi su pamušalu, tai va grynai viskas tas pats atsitiko.. unsure.gif

Bet tai blem, tarkim jei vasariniai rūbai, tai juo užsidedi kartą ir man jau skalbt norisi, visvien suprakaituoji, tai į valyklą kiekvieną kartą nešti unsure.gif  gal kuri Kaune esate atradusi normalią valyklą normaliom kainom? g.gif  Aš į Sabonį nešu, bet ten brangoka..

Aš irgi į Sabonį nešu. Bandžiau nešti į pigesnę, bet ten šilko tiesiog nepriėmė doh.gif Man šilką ne tiek išskalbt sudėtinga, kiek pačiai išlygint, tai vis ir nešioju į valyklą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 10 22, 16:20)
4 tau tikrai užteks 4u.gif

sakai? g.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dar dėl factory pencil sijonuko norėjau paklaust, ar jį įmanoma nešiot su pėdkelnėm? Buvau apsirengusi vieną kartą, bet žiauriai lipo verysad.gif Kažkaip pirkdama įsivaizdavau kad jis su pamušalu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip @ 2012 10 22, 16:22)
Aš irgi į Sabonį nešu. Bandžiau nešti į pigesnę, bet ten šilko tiesiog nepriėmė doh.gif Man šilką ne tiek išskalbt sudėtinga, kiek pačiai išlygint, tai vis ir nešioju į valyklą  doh.gif

mano draugė neša prie pilies į kažkokią valyklą. g.gif kiek suprantu, tam pastate kur IKI yra. Labai ja patenkinta ir kainos žemos. Nei viena nebandžiusi ten?

QUOTE(SaiMita @ 2012 10 22, 16:24)
sakai?  g.gif  ačiū  4u.gif

nu tai aišku :)ir šiaip, kada matavaisi klubus, kad tokios apimtys? nėra jau ten tiek 4u.gif biggrin.gif imsi tą trumpą? g.gif kokią spalvą?
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 10 22, 16:27)
nėra jau ten tiek 4u.gif  biggrin.gif imsi tą trumpą? g.gif kokią spalvą?

yyyraa biggrin.gif
nežinau, norėčiau kokio kakavinio g.gif
violetinis gražus,bet galvoju ar nebūtų sunku derint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 10 22, 14:00)
Vienas skalbiklis man buvo kasmyrini megztuka "susaudes", tai nuo siol visas jautresnes medziagas su sampunu skalbiu ax.gif

drinks_cheers.gif aš irgi vilną ir kašmyrus skalbiu su šampūnu ir tik rankom. Atrodo kaip nauji ir liko minkštučiai, švelnučiai smile.gif
Atsakyti
gal kuri turit toki dirziuka, gal galit parasyt kiek cm ir koks ten dydis blush2.gif 4u.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/18811.jsp
Atsakyti
Merginos, koks dydis butu geras sio sijono su 105 cm. per klubus? 8 ar 10?
http://www.jcrew.com...~~~~~/88707.jsp
Gal kas toki turi ir galetu pakomentuoti. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurg777: 22 spalio 2012 - 17:06
QUOTE(jurg777 @ 2012 10 22, 18:03)
Merginos, koks dydis butu geras sio sijono su 105 cm. per klubus? 8 ar 10?
http://www.jcrew.com...~~~~~/88707.jsp
Gal kas toki turi ir galetu pakomentuoti. Aciu 4u.gif

Neturiu, bet pirkčiau 10, kad neliptų į viršų, tik, jei turit santykinai liekną liemenį, gali tekti siaurinti viršų.
Atsakyti