Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 21

QUOTE(bondis @ 2012 11 01, 15:20)
ziurinejuos po ikejos puslapi ir vat radau toki reikalinga daikta:

Nuoroda į daiktą kur?
Ten būna išmatavimai pateikti
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 11 01, 15:26)
Nuoroda į daiktą kur?
Ten būna išmatavimai pateikti

ikeliau nuoroda. ismatavimus as matau,nors bortelio aukstis neisskirtas, bet mane domina to daikto isvaizda, kokybe... suzavejo to daikto tvirtumas; galima 100kg apkrauti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2012 11 01, 14:00)
Mes turim tokia melynos spalvos, man patinka  thumbup.gif o medziaga tai jos tokia kaip kad marskineliai buna, tai turbut trikotazine  g.gif

Aciu, tada tikrai ja pirksiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2012 11 01, 14:28)
trikotazine

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bondis @ 2012 11 01, 14:20)

Ooo, ačiū, kad užrodėt, man tokio daikto kaip tik reikėtų į tamburiuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 11 01, 17:20)
Ooo, ačiū, kad užrodėt, man tokio daikto kaip tik reikėtų į tamburiuką  thumbup.gif

gal kas per si ilgaji savaitgali lekia i ikea? paprasyciau uzmest aki i si daikta ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

reikia pagalbos del virtuves spinteliu blush2.gif

noriu papildomai uzsisakyti spintuciu prie virtuves, kuria jau turime 10metu, senute ji, bet prisireike man daugiau spintuciu smile.gif tik vat dureliu randu ivairiausiu, o va spintele tik balta g.gif pagelbekit kaip rasti tamsiu spintuciu blush2.gif
Atsakyti
Ar si paklode trikotazine?
http://www.ikea.com/...0042/#/40150040
Atsakyti
QUOTE(Deja Vu @ 2012 11 02, 20:32)

bent padidinus, panašu, kad ne
Atsakyti
QUOTE(Deja Vu @ 2012 11 02, 21:32)

šiaip neblogą variantą čia užrodėt, aš tp. ieškau panašių, tai pigiausias variantas yra prekybos centruose...bet visur randu nurodytą, kad skalbti iki 40 laipsn. ( iš patirties žinau, kad greitai susitraukia), o Jūsų nuorodotos paklodės aprašyme rašo , kad ji yra iš 100 proc. medvilnės, galima skalbti aukštose 60 laipsn. temp, džiovinti džiovyklėje ir lyginti aukštoje temp., negalimas cheminis valymas ir balinimas us chloru...bent jau aš taip supratau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 11 03, 09:05)
šiaip neblogą variantą čia užrodėt, aš tp. ieškau panašių, tai pigiausias variantas yra prekybos centruose...bet visur randu nurodytą, kad skalbti iki 40 laipsn. ( iš patirties žinau, kad greitai susitraukia), o Jūsų nuorodotos paklodės aprašyme rašo , kad ji yra iš 100 proc. medvilnės, galima skalbti aukštose 60 laipsn. temp, džiovinti džiovyklėje ir lyginti aukštoje temp., negalimas cheminis valymas ir balinimas us chloru...bent jau aš taip supratau.... ax.gif

drauge sitas perka, labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominykai @ 2012 11 02, 20:49)
Sveikutes,

reikia pagalbos del virtuves spinteliu  blush2.gif

noriu papildomai uzsisakyti spintuciu prie virtuves, kuria jau turime 10metu, senute ji, bet prisireike man daugiau spintuciu smile.gif tik vat dureliu randu ivairiausiu, o va spintele tik balta  g.gif pagelbekit kaip rasti tamsiu spintuciu  blush2.gif

Siaip spinteles tik baltos, o apdailos plokstes suteikia spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 11 03, 10:07)
drauge sitas perka, labai patenkinta  thumbup.gif

bet jos tikrai netrikotazines, ar ne? g.gif jei taip, tai ja iskalbus bus labai sunku islyginti del tos gumos doh.gif o trikotazine ant ciuzinio uztempi ir thumbup.gif
Atsakyti