QUOTE(lugne @ 2012 10 29, 15:24)
Dėkui už pamąstymus Ramsjo tema. Man jis irgi labai gražus, tik vienas iš brangesnių, tai sakau, gal yra medžio ir iš tų pigesnių kuriam nors....
Ramsjo privalumas prieš Lidingo man yra tai, kad medis persišviečia, man toks dažymas gražus.
Ar turit kas nors tuos priegrindinius stalčius, ar kaip čia išverst... Va tokius:
http://www.ikea.com/...ducts/70025525/
Ar jie reikalingi? Kas ten į juos telpa?
Ir dar dėl tos akvcijos norėjau paklaust, kur perkant virtuvę, nuo 1000 zl grįžta į kortelę 100 zl. Niekur nerandu info, iki kada reikia išleist ir ką galima pirkt už juos, ko ne, kokį procentą gali sudaryt šitie pinigai nuo sumos, žodžiu, gal kas kur matėt sąlygas ar anksčiau gal kas panašaus yra buvę ir pasinaudojot?
Tieaiog nuo to kiek sumokesit uz virtuve, t.y. uz tas prekes, kurios iskaiciuojamos i virtuves iranga 9nes pvz. puodai nesiskaiciuos

) isduos laikina plastikine korteles su cekiu, kur matysite, kiek esate sukaupe tu dovanotu pinigu. Juos praktiskai ir ta pacia diena galima isleisti ir sumoketi uz prekes, o siaip buvo kazkur pora menesiuku galiojimas. Mes pernai pirkome gruodzio viduryje, galiojo iki vasario 9 ar kurios tai denos isleidimui. Davem Jurgos vyrui, kad ja uzmoketu uz prekytes ir viskas buvo ciki
o is pigesniu mediniu buvo is mano ciupinetu visai faini Nexus atrodo, kad berzinis ir dar kazkoks buvo, kurio dabar nematau pasirinkime