Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 21

Merginos,
patarkit i kuria IKEA Varsuvoje geriau vaziuoti? kur didesnis pasirinkimas ar JANKI ar TARGOWEK?

Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2012 10 26, 10:01)
Merginos,
patarkit i kuria IKEA Varsuvoje geriau vaziuoti? kur didesnis pasirinkimas ar JANKI ar TARGOWEK?

janki, tik vaziuoti reikia per visa varsuva
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2012 10 25, 21:33)
Gal kas galite pakomentuoti šį staliuką, gal matėte jį realiai bigsmile.gif
http://www.ikea.com/...ducts/20204176/

maciau gyvai o ka tu noretum kad pakomentuociau?reikia zinoti ko tu pati is jo tikiesi?
kojos jo yra is tikro medzio o virsus tai kazkokia plokste seip jis atrodo mano akiai tikrai neblogai bet man asm kaip IKEA daiktui pusiau medis,pusiau drozeles tai jis perbrangus uz 200e,jei butu visas is medzio butu liux ,tada jis butu ilgalaikis daiktas ( bet cia tik mano nuomone ir as niekam jos nepersu ) mat as visada ziuriu i IKEA daiktus kaip i zaliava ar ka nors is ju galima dadaryti,perdazyti kiek jie laiko tarnaus,as ikea daiktus vertinu kainos ir kokybes santykiu!
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 10 26, 10:13)
maciau gyvai o ka tu noretum kad pakomentuociau?reikia zinoti ko tu pati is jo tikiesi?
kojos jo yra is tikro medzio o virsus tai kazkokia plokste seip jis atrodo mano akiai tikrai neblogai bet man asm kaip IKEA daiktui pusiau medis,pusiau drozeles tai jis perbrangus uz 200e,jei butu visas is medzio butu liux ,tada jis butu ilgalaikis daiktas ( bet cia tik mano nuomone ir as niekam jos nepersu ) mat as visada ziuriu i IKEA daiktus kaip i zaliava ar ka nors is ju galima dadaryti,perdazyti kiek jie laiko tarnaus,as ikea daiktus vertinu kainos ir kokybes santykiu!

na siaip kavos staliukai labai brangus (vos ne kaip normalus valgomojo stalai) tiek pas mus tiek IKEA. tai man atrodo kad cia tas 200eu visai padori kaina.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 10 26, 09:15)
na siaip kavos staliukai labai brangus (vos ne kaip normalus valgomojo stalai) tiek pas mus tiek IKEA. tai man atrodo kad cia tas 200eu visai padori kaina.

na jei staliukas bus saugomas ,uzdengtas staltiese tai stalvirsio virsus neapsitrins,bet as kadangi gyvenu ne lt ,o 50km spinduliu yra 3 ikea tai jau nekarta esu maciusi kaip isala kolekcijos baldai ne tik stalai yra ekspozicijose nutrinti,ir nukainuoti po 130e, nes po dazais ne medis o kazkoks kartonas,as asm kaip zaliavu megeja tai toki stala imciau uz 100e ir stalvirsi padaryciau is tikro medzio, pvz azuolio lentu tada jis butu amzinas ir nenutrinamas!
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 10 26, 10:13)

Ačiū jums DIDELIS 4u.gif
Visiškai sutinku su jūsų nuomone 4u.gif Aš tikėjausi, kad jis iš medžio wub.gif
Atsakyti
Sveikos, prireikė pagalvės, gal kuri turit tokią? bigsmile.gif
http://www.ikea.com/...ducts/10131190/

GOSA SYREN
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mildainis @ 2012 10 25, 21:25)
Jurga man siam uzsakymui jau 0,86 paskaiciavo  unsure.gif

Tiesiog idomu tuomet, kiek tuomet gaunasi? Vis vien pigiau nei 1prie1?

QUOTE(Rudens vaikas @ 2012 10 25, 22:04)
Ačiū už patarimus  4u.gif  Nešovė galvon pagal pavadinimus paieškoti, paskaičius paskutines temas tik apie Minnen lovytę radau smile.gif

Nauja tema mazdaug kas menesi kuriama, tai gana greitai. Bet per paskutinius metus aptarta isdiskutuota daug buvo, tiek apie Kritter tiek apie Minnen.

QUOTE(gėlužė @ 2012 10 25, 22:33)
Gal kas galite pakomentuoti šį staliuką, gal matėte jį realiai bigsmile.gif
http://www.ikea.com/...ducts/20204176/

Labai vertinga aix informacija, jei ten kartonas, turbut neverta per daug zavetis. Nors ir grynas medis ne ka graziau atrodo subraizytas. Priklauso kaip naudosit, jei tik "ant papuosimo" tai kodel gi ne...
Parodysiu nuotrauka:
user posted image
O cia taip Bjursta su tokiu tarpu atrode ekspozicijoj. Gal ten tikrai ne pacius geriausius modelius sudeda? biggrin.gif
user posted image

QUOTE(motce @ 2012 10 25, 23:18)
o koks jusu virtuves dydis? Mano virtuve nera labai maza, ~6,5 m spinteliu, pagal easy kitchen sudaryta projekta skaiciavau ir as Lidingo, emiau analogiska komplektacija.  Bet ikea man brangiau gaunas nei LT pirkt, + dar montavimas kainuoja  g.gif 

Kaip kokybe sios virtuves? ar patenkinta? jauciu as kazka ne taip darau, nes man virs 8000 gaunas, nemaza suma neciupinejus pirkt  blush2.gif
Na siaip Lidingo prabangus variantas, tiek stilium tiek kokybe tai nenuostabu, kad 8000 gaunasi.
Manau, easy kitchen variantas prastesnis nei lidingo. Planerio nenoriu instaliuoti, tai tiksliai nepasakysiu.

QUOTE(petrovna @ 2012 10 26, 09:21)
tai va,renkuosi vyro darbo kambariui arba sita

Gal kas nors turi realiu nuotrauku kaip atrodo buko imitacijos besta?
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 10 26, 13:48)

O cia taip Bjursta su tokiu tarpu atrode ekspozicijoj. Gal ten tikrai ne pacius geriausius modelius sudeda? biggrin.gif

sudeda normalius, bet gi kiekvienam reikia patasyt, patampyt, pakrapstyt. Kaip cia sake kazkuri lovyte pirko, ekspozicijoj visa baisi - apsilaupius, o namuose stovi jau daug laiko ir nieko jai nenutike.
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 10 26, 13:48)
Tiesiog idomu tuomet, kiek tuomet gaunasi? Vis vien pigiau nei 1prie1?

Ziurint, ka perkant. Jeigu nelepius daiktus, tada -0,02 lt skirtumas, jeigu stikla ir pan., tai tada jau 1,03 lt uz zlota g.gif Plius i Kauna man bet kokiu atveju +10 lt pristatymas. Sekanti uzsakyma nusprendziau veztis per kitus unsure.gif
Atsakyti
Del virtuves, tai klausimas toks, ar easy kitchen yra visas stalcius, t.y. Ir remas stalciaus, ir furnitura, ar tik begiukai Blumo, nes pas draugus tai tik pats uzdalymo mechanizmas stalciuose yra bliumo, Ikejoje viskas is Bliumo, fasadas Lidingo gamintas Svedijoje, o jums 8 tuks. zlotu ar litu iseina?
Atsakyti
Kazkas klause del hm, tai Jurga sake kad nebepriims hm uzsakymu, nes vyrui per daug vargo matyt su tais drabuzeliais, o ir keiciasi ten greit asortimentas, as kol laukiau, tai gal 3 kartus tikslinau uzsakyma, nes nebelikdavo prekiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledinuke: 27 spalio 2012 - 00:22