Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

QUOTE(Upjora @ 2012 10 23, 14:54)
Sėdėjau ant sofos,atbėgo Staska,patapšnojo per galvą ir sako-Mummy you`re so clever boy.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 10 23, 09:26)
vėl Annomis apkaltins mane nesidžiaugimu, bet pvz. maniškei patinka katinai ir šunys, tai, ką gerumo įrodymas nupirkti jai gyvuną?
Manau, prieš tokius pirkinius, reikėtu bent pasitarti, nes visgi priežiūra bus ne vaiko, o mamos rupestis .

Vat ir neatspėjai - būsi "apkaltinta" atsakingumu. smile.gif Nes gyvūnas - ne žaislas, o gyvas daiktas ir jei manai, kad nebus laiko jį prižiūrėt - geriau nereikia, užteks ir kartą per savaitę juo pasidžiaugt parduotuvės vitrinoje ir pan. Nes po to taip ir būna, kai žmonės neatsakingai įsigyja (vien dėl to, kad išlepintas vaikutis užsigeidė), o kai vaikučiui atsibosta gyvūniukas - išmeta į gatvę. Tai jau geriau išvis neimt.

Planuojant vaiką - tas pats, reik planuot atsakingai. O jei vaiko neplanavot, o tiesiog "taip gavos" - vadinas, elgėtės neatsakingai, gerai neapgalvojot, neįvertinot pakankamai, ar žmogus, kuris yra šalia jūsų, bus toks tėvas jūsų vaikui, koks norėtumėt, kad jis būtų. Gal vertinot jį pagal save - t.y., jei jums atrodo savaime suprantamas dalykas, kad rūpinsitės savo vaiku, dar visai nereiškia, jog jūsų vt tai bus taip pat savaime suprantamas dalykas. O jei vyras net negalvojo, neplanavo tą vaiką su jumis turėti - tai nėr ko ir stebėtis, kad dabar jam tas vaikas vienodai šviečia.

P.S. Pamenu, kaip pati savo vt piktu žodžiu minėdavau - kad jis tą, jis aną. O dabar nustojau. Jei parodo norą su vaiku bendrauti - tik palaikiau. Ir pamačiau, kad tiek dukrai dabar geriau, tiek ir vt kažkoks sukalbamesnis pasidarė, matydamas, kad nenuteikinėju dukters prieš jį, o ir su juo gražiai bendrauju, be užslėptos pagiežos.

O dėl to "tai negi dabar taip imt ir iskart viska atleist bei pamirst" - tai žinoma, kad galit neatleist, o ir toliau nuodyt save ir savo vaikus pykčiu, nuo kurio, deja, ne jūsų vt, o tik jums ir jūsų vaikams bus blogiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annomis: 23 spalio 2012 - 15:57
QUOTE(annomis @ 2012 10 23, 15:56)
P.S. Pamenu, kaip pati savo vt piktu žodžiu minėdavau - kad jis tą, jis aną. O dabar nustojau. Jei parodo norą su vaiku bendrauti - tik palaikiau.  Ir pamačiau, kad tiek dukrai dabar geriau, tiek ir vt kažkoks sukalbamesnis pasidarė, matydamas, kad nenuteikinėju dukters prieš jį, o ir su juo gražiai bendrauju, be užslėptos pagiežos.
O dėl to "tai negi dabar taip imt ir iskart viska atleist bei pamirst" - tai žinoma, kad galit neatleist, o ir toliau nuodyt save ir savo vaikus pykčiu, nuo kurio, deja, ne jūsų vt, o tik jums ir jūsų vaikams bus blogiau.

Kažin kiek vaikui yra gerai tėtis, kuris pažada ateit, bet neateina. Kuris rūpinasi tik tada, kai jam pačiam tas užplaukia. Nieko čia gero ir tikrai, mano nuomone, tada geriau jokio tėvo, negu skaudinantis tėvas. Bent jau aš taip manau. Ypač mažam vaikui, kuris viskuo tiesiogiai kaltina save. Aš prie mažosios niekada neužsimenu, kad tėtis blogas, ar panašiai. Manau, kad kalbėt apie tėvą blogai prie vaiko negalima. Bet čia, SM, manau galima varyt ant tų netikusių tėvų kiek netingint smile.gif O kur daugiau nuleist gazą, jeigu ne čia smile.gif

Ir tikrai, Anomis, nemanau, kad kuri nors vaikui į akis apie VT varo, bet čia juk tikrai gali, jeigu nori. Todėl, kad staiga užplūdęs tėveliams tėvystės jausmas dažnai trunka labai trumpai, kaip rodo praktika. O kai užplūs kuriam nors ilgesniam laikui, tai mes tik visos kartu pasidžiaugsim smile.gif

Dėl neatsakingo elgesio - nesutinku šiaip jau. Pažiūrėk kiek yra gražių šeimų iširę, kur abu elgėsi atsakingai. O santuoka vis tiek žlugo ir tėvui vaikai nerūpi. Neatsakingas elgesys, kaip ir atsakingas (atsitiktinis seksas, ar vaiko pradėjimas planuotai, santuokoje) visiškai negarantuoja sėkmingos ir brandžios tėvystės. Ir negali suplanuoti gero tėčio, nu niekaip. Turiu vieną pažįstamą kuri pastojo po vienkartinio nuotykio. Pagimdė dukrytę. Po kurio laiko visiškai atsitiktinai susitiko tą žmogų, įsikalbėjo, pasakė, kad gali būt taip, kad dukrytė yra jo. Jis inicijavo dnr ir dabar mergytė turi fantastišką mylintį tėtį. Dažnai su juo matosi, bendrauja ir t.t. Nors su tuo žmogum pati mano draugė jokių meilių seilių neveja ir tiesiog šiaip bičiuliškai bendrauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze14: 23 spalio 2012 - 16:19
QUOTE(Daluze14 @ 2012 10 23, 17:16)
Kažin kiek vaikui yra gerai tėtis, kuris pažada ateit, bet neateina. Kuris rūpinasi tik tada, kai jam pačiam tas užplaukia. Nieko čia gero ir tikrai, mano nuomone, tada geriau jokio tėvo, negu skaudinantis tėvas. Bent jau aš taip manau. Ypač mažam vaikui, kuris viskuo tiesiogiai kaltina save. Aš prie mažosios niekada neužsimenu, kad tėtis blogas, ar panašiai. Manau, kad kalbėt apie tėvą blogai prie vaiko negalima. Bet čia, SM, manau galima varyt ant tų netikusių tėvų kiek netingint smile.gif O kur daugiau nuleist gazą, jeigu ne čia smile.gif

Ir tikrai, Anomis, nemanau, kad kuri nors vaikui į akis apie VT varo, bet čia juk tikrai gali, jeigu nori. Todėl, kad staiga užplūdęs tėveliams tėvystės jausmas dažnai trunka labai trumpai, kaip rodo praktika. O kai užplūs kuriam nors ilgesniam laikui, tai mes tik visos kartu pasidžiaugsim smile.gif

Dėl neatsakingo elgesio - nesutinku šiaip jau. Pažiūrėk kiek yra gražių šeimų iširę, kur abu elgėsi atsakingai. O santuoka vis tiek žlugo ir tėvui vaikai nerūpi. Neatsakingas elgesys, kaip ir atsakingas (atsitiktinis seksas, ar vaiko pradėjimas planuotai, santuokoje) visiškai negarantuoja sėkmingos ir brandžios tėvystės. Ir negali suplanuoti gero tėčio, nu niekaip. Turiu vieną pažįstamą kuri pastojo po vienkartinio nuotykio. Pagimdė dukrytę. Po kurio laiko visiškai atsitiktinai susitiko tą žmogų, įsikalbėjo, pasakė, kad gali būt taip, kad dukrytė yra jo. Jis inicijavo dnr ir dabar mergytė turi fantastišką mylintį tėtį. Dažnai su juo matosi, bendrauja ir t.t.  Nors su tuo žmogum pati mano draugė jokių meilių seilių neveja ir tiesiog šiaip bičiuliškai bendrauja.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manau, kad kalbėt apie tėvą blogai prie vaiko negalima. Bet čia, SM, manau galima varyt ant tų netikusių tėvų kiek netingint smile.gif O kur daugiau nuleist gazą, jeigu ne čia smile.gif
-------------
Dėl neatsakingo elgesio - nesutinku šiaip jau. Pažiūrėk kiek yra gražių šeimų iširę, kur abu elgėsi atsakingai. O santuoka vis tiek žlugo ir tėvui vaikai nerūpi. Neatsakingas elgesys, kaip ir atsakingas (atsitiktinis seksas, ar vaiko pradėjimas planuotai, santuokoje) visiškai negarantuoja sėkmingos ir brandžios tėvystės.

thumbup.gif

Maniske , aisku, nepriligsta Staskai biggrin.gif ...
Vakar, sakau: tu juk katino šeiminke...
Džigite: aš ne šeiminike, as savininkė biggrin.gif

Dabar užėjo bučiavimosi periodas. Lenda išsižojusi, tai aiškinu, kad taip bučiuojasi vyras su moterimi, o ne dukrytė su mama. I tai maniškė atrėžia:
Gerai, tada aš būsiu moteris, o Linas (bičas iš darželio) bus vyras... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Džigitė bajerius kad skaldo. lotuliukas.gif Oi,net garsu juokiuos.

Aš eilinį kart džiaugiuos,kad nėr VT gyvenime. Kiek problemų atkrenta.
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 10 22, 23:09)

optimiste laugh.gif

Aga biggrin.gif

Suknele tavo man visai patiko ax.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 10 23, 08:36)

Puuupi,nepergyvenk,išaugs. hihihi.gif

zinau, todel dziaugiuosi,kol neisaugo biggrin.gif

QUOTE(julioske @ 2012 10 23, 09:53)
merginos, jau lagaminai supakuoti, kaukiu kol mama nuvez i autobusu stoti... parasysiu gal is uk, jei laiko turesiu, o gal Upjora mestels kokia zinute, juk susitiksim ane smile.gif sus ese atleksim, nes ji turi nuolaidu jusu akvariumui ar ka ten turit tongue.gif ruosiuosi daug fotkinti, tu man i az mestelk savo tel, kai busiu uk pasuksiu

Smagiu atostogu 4u.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2012 10 23, 15:16)

Dėl neatsakingo elgesio - nesutinku šiaip jau. Pažiūrėk kiek yra gražių šeimų iširę, kur abu elgėsi atsakingai. O santuoka vis tiek žlugo ir tėvui vaikai nerūpi. Neatsakingas elgesys, kaip ir atsakingas (atsitiktinis seksas, ar vaiko pradėjimas planuotai, santuokoje) visiškai negarantuoja sėkmingos ir brandžios tėvystės. Ir negali suplanuoti gero tėčio, nu niekaip. Turiu vieną pažįstamą kuri pastojo po vienkartinio nuotykio. Pagimdė dukrytę. Po kurio laiko visiškai atsitiktinai susitiko tą žmogų, įsikalbėjo, pasakė, kad gali būt taip, kad dukrytė yra jo. Jis inicijavo dnr ir dabar mergytė turi fantastišką mylintį tėtį. Dažnai su juo matosi, bendrauja ir t.t.  Nors su tuo žmogum pati mano draugė jokių meilių seilių neveja ir tiesiog šiaip bičiuliškai bendrauja.

drinks_cheers.gif 100% mano mintys

Atsakyti
Sveikutės...aš nerašau, nes man labai liūdna, nenoriu neigiamom emocijom užkrėsti temos... buvo planų apie buto pirkimą, tačiau mano gerieji giminės viską siugriovė... smile.gif antrąkart.

Uoj, kad tik gaučiau kokį padorų butą išsinuomot, absoliučiai nėra butų... verysad.gif nors skradžiai žemę sulysk.

Man smagu tie tėvelių prašviesėjimai, aš dėl vaiko bendravimo su tėvu nieko negaliu blogo pasakyt, kas liečia bendravimą, tačiau kas liečia išlaikymą ir bendravimą su manim, tai patylėsiu... ax.gif

Upjoros tai gerulė mergina thumbup.gif

Mano R šiandien valgė saldainėlius tokius, lupo iš pakuotės ir mėtė šiukšles ant žemės, griežtai paklausiau ką čia darai, tai iškart tokiu plonu balseliu "nieko nedariau". Atseit aš pati primėčiau smile.gif
Atsakyti

Dėl neatsakingo elgesio - nesutinku šiaip jau. Pažiūrėk kiek yra gražių šeimų iširę, kur abu elgėsi atsakingai. O santuoka vis tiek žlugo ir tėvui vaikai nerūpi.

Matai, į kito žmogaus galvą neilysi ir niekad negali žinoti, kas jo galvoje. Ir kalbėdama apie tą atsakingumą, turėjau omeny tai, kad prieš planuojant vaiką apskritai reik pagalvot. O tas, kad abu vaiko norėjo - dar negarantuoja to, kad pvz po skyrybų vt tuo vaiku rūpinsis ir, kad apskritai jis tuo vaiku rūpinsis. Juk gal pvz, tas vyriškis išaugęs tokioje šeimoje, kur rūpestis vaikais yra mamų pareiga. Ir ne todėl, kad jis blogas, o tiesiog tai jam įaugę į kraują ir atrodo normalu. Man patiko kažkur skaitytas pasakymas, kad kiekvienai moteriai prieš susilaukiant vaiko reik pagalvot, kaip ji jį augins (ne kaip augins kartu su vaiko tėvu, o būtent - kaip ji pati jį augins, nesvarbu, kad su vt santykiai puikūs ir kt). Kokia to klausimo esmė? Ogi tokia, kad jei vt susišviestų palikt šeimą arba jei jis paprasčiausiai mirtų. Ir jeigu nepaisant visų tų galimų dalykų, moteris visvien sau gali atsakyt, kad ji sugebės išaugint tą vaiką (pakakas fizinių ir dvasinių resursų) - tuomet jai galima susilaukt vaiko.
Papildyta:
P.S. Nors iš tiesų man atrodo, kad manęs niekas nesuprato. ax.gif Aš neteisinu neatsakingo vyrų elgesio ir jų nesidomėjimo savo vaikais. Tiesiog norėjau pasakyti, kad pyktis nieko neišspręs - jis tik pablogins situaciją ir nuodys patį pykstantįjį. Ir nesvarbu, kad prie vaikų mes apie jų tėvus negražiai nekalbam, tačiau jei negražiai apie juos galvojam - tą visvien ištransliuojam į aplinką, o vaikai tą labai puikiai jaučia ir to užtenka.
Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2012 10 24, 00:46)
Matai, į kito žmogaus galvą neilysi ir niekad negali žinoti, kas jo galvoje. Ir kalbėdama apie tą atsakingumą, turėjau omeny tai, kad prieš planuojant vaiką apskritai reik pagalvot. O tas, kad abu vaiko norėjo - dar negarantuoja to, kad pvz po skyrybų vt tuo vaiku rūpinsis ir, kad apskritai jis tuo vaiku rūpinsis. Juk gal pvz, tas vyriškis išaugęs tokioje šeimoje, kur rūpestis vaikais yra mamų pareiga. Ir ne todėl, kad jis blogas, o tiesiog tai jam įaugę į kraują ir atrodo normalu. Man patiko kažkur skaitytas pasakymas, kad kiekvienai moteriai prieš susilaukiant vaiko reik pagalvot, kaip ji jį augins (ne kaip augins kartu su vaiko tėvu, o būtent - kaip ji pati jį augins, nesvarbu, kad su vt santykiai puikūs ir kt). Kokia to klausimo esmė? Ogi tokia, kad jei vt susišviestų palikt šeimą arba jei jis paprasčiausiai mirtų. Ir jeigu nepaisant visų tų galimų dalykų, moteris visvien sau gali atsakyt, kad ji sugebės išaugint tą vaiką (pakakas fizinių ir dvasinių resursų) - tuomet jai galima susilaukt vaiko.
Papildyta:
P.S. Nors iš tiesų man atrodo, kad manęs niekas nesuprato.  ax.gif Aš neteisinu neatsakingo vyrų elgesio ir jų nesidomėjimo savo vaikais. Tiesiog norėjau pasakyti, kad pyktis nieko neišspręs - jis tik pablogins situaciją ir nuodys patį pykstantįjį. Ir nesvarbu, kad prie vaikų mes apie jų tėvus negražiai nekalbam, tačiau jei negražiai apie juos galvojam - tą visvien ištransliuojam į aplinką, o vaikai tą labai puikiai jaučia ir to užtenka.

kokia tu teigiama būni wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2012 10 23, 14:56)

Mano atveju yra taip, kad Vt prisimenamas tada,kai jis pats kaip nors apsireiskia (kokiam FB ka nors paraso ir t.t.). Siaip apie ji nei blogai, nei gerai galvot neturiu noro ir laiko biggrin.gif Neturiu absoliuciai jokio tikslo vaiko nuteikinet nei pries, nei uz, nes jis net nepazista VT. Teciu jis laiko MB. Saves nuodijima pykciu as suprantu,kai pastoviai blogai galvoji apie asmeni, kalbi blogai apie ji, o gal net kuri kazkokias nebutas piktas istorijas, nuteikineji kitus pries ji, bet ne vienkartini paburbuliavima, pasibedavojima SM cool.gif

Pamiegojom su vaiku pietu, dabar neaisku kada eisim i patalus doh.gif Penktadieni atskrenda mamukas mano, gal reik apsikuopt kampus g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
statybininkei 4u.gif
pas mus ir vt apsireiske,paskambino y namus su dukra pasnekesti ir senus zmones papirkineja laukit as jum pinigu atsiusiu tfu man jo tu pinigu tegul kisasi y subine!!dukra MB teciu pradejo vadinti sako tetis ....(vardas) bigsmile.gif
Laukit penktadienio turbut bus naujienu ax.gif
Atsakyti