labukas visoms!
koks grazus sekmadienis
obuoline, sveika prisijungusi

pastebejau kad niekas CV neuzprase
kodel su VT issiskyret? ar bendrauja su vaiku, ar moka alimentus?
del karsto vyno. kai dirbau barmene, virdavau as ji virtuveje pagal recepta. bandysiu siemet jo issivirti
QUOTE(Upjora @ 2012 11 24, 02:55)
Upjorą objektas pamalonino vizitu.

Nebežinau mergos ko aš noriu.

Bet
pragint jį noras išgaravo...

Daluže,perduok man online savo pochuizmo biški.
----
Kaip aš ten skaičiau...Ačiū tam,kas sukūrė vyriškus kvepalus,ačiū,kad nors sekundei išeinu iš proto dėl jų.Nu,kažkas panašaus.
tai kuo, tamsta, pamalonino?
----
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 24, 10:14)
nu va, visos objektus, briedzius ir kitokio porusio gyvius usirado ir dingineja is eterio

neber draugu......neber....
P.s. Laaaaaaaaaaaaabas rytas
nera jokio rimto briedzio, net kandidato i tokius nera!
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 24, 15:27)
Zodziu gal kada kai tureiu kur iseit ant saves gyvent ir vaikas praaugs...pagyvensiu del saves
panasiai ir as kartais pasijauciu. vakarais dirbu. pas save i namus ka kviestis ir mamai rodyt nenoriu. lenda po to, klausineja. erzina mane visa tai! paciai kur naktim trenkytis ir vazineti negaliu, vaika turiu.
nors ir su Mort sutinku, gal jei atsirastu koks rimtas tai visos sios ''problemos'' isgaruotu.
uzsiregistruoji i pazintis ir ziurek, atsiranda tas briedis, bet manes tikriausiai tai netraukia, tas toks tikslingas jo ieskojimas

noretus netycines, naturalios pazinties, as manau mums visos tokios noretus, bet kai toks gyvenimo ritmas, tai pasidaro sunkiau igyvendinama.
QUOTE(Mort @ 2012 11 24, 20:32)
Ai, Pūkiau, netikim mes tavim

Atsiras koks vertas dėmesio, tai ir atsiras būdu kaip susitikti, kada. Pati žinau iš savo patirties, kai atsirasdvo koks nelabai tai ir laiko nebūdavo, ir vis užimta ir pan. O kai jau atsirado exMB, tai ir laiko atsirado, nemigos naktys nebaisios pasidarė, ir vietos namie trečiam atsirado labai greitai