Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

Z.J wub.gif jaukus kampelis wub.gif Pala, kas pas tave namie juo groja? g.gif ax.gif
Atsakyti
jauciu, kad Z.J. dukryte groja, tiesa? wub.gif koks CV... Is esmes viena esu metus, nors grynai atskirai gyvenam pusmeti. Isejau pati susikrovusi visus daiktus beveik i niekur, nes supratau, kad niekas su tuo zmogum nesieja, kad gyventi be jo zymiai geriau, kad galima gyventi be baimes, be nuolatiniu priekaistu ir pan. Dabar tiesiog stengiuos megautis viskuo, kas imanoma. VT su vaiku labai noriai bendrauja, labai ji myli, tik islaikau as viena. Tiesiog taip yra... Neklauskit kodel sad.gif
Papildyta:
beje, namai labai jaukus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obuoline: 25 lapkričio 2012 - 16:28
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 25, 15:58)
Z.J  wub.gif  jaukus kampelis  wub.gif  Pala, kas pas tave namie juo groja?  g.gif  ax.gif

QUOTE(obuoline @ 2012 11 25, 16:31)
jauciu, kad Z.J. dukryte groja, tiesa? wub.gif 
beje, namai labai jaukus wub.gif

dėkui, merginos.... taip, groja mano mažoji....... wub.gif
Atsakyti
Pūkita,peduok ligoniui didelį 4u.gif sveikatos.

Obuoline,o kodėl tėvelis,kuris noriai bendrauja su vaiku neprisideda prie jo išlaikymo? g.gif

Laukiu draugų vakarienei. wub.gif Desertui sluoksniuoti rageliai. wub.gif Nepagalvokit tik,kad su tešla pati vargau,nusipirkau gatavos. cool.gif Užtat lazanija naminė. cool.gif tongue.gif
Atsakyti
O pas mus namai kvepia cinamonu tongue.gif su mazuoju megaujames ramybe namie, kepam sausainius cool.gif

P.s. tesla tikrai daryta namie biggrin.gif (Upjora cia tipo atkirtis tau ir tavo pirktinei teslai) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 11 25, 18:02)
Obuoline,o kodėl tėvelis,kuris noriai bendrauja su vaiku neprisideda prie jo išlaikymo?  g.gif

zinau,kad atiduotu paskutinius marskinius, bet tiesiog dabar negali... sad.gif galiu isivaizduoti,kaip kvepia namai nuo namie ruosto maisto. Mes dabar gulim ligonineje su skarlatina, angina ir ausu uzdegimu... Tenkinames mociutes atnestu maistu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2012 11 25, 18:10)
zinau,kad atiduotu paskutinius marskinius, bet tiesiog dabar negali... sad.gif galiu isivaizduoti,kaip kvepia namai nuo namie ruosto maisto. Mes dabar gulim ligonineje su skarlatina, angina ir ausu uzdegimu... Tenkinames mociutes atnestu maistu biggrin.gif

Sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As pradejau begioti !!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 11 25, 16:25)
vis ne vienai vakarus leist. blush2.gif
-----
Ir kur tu matai gražų rytą???Pas mus žemė su dangum maišosi,gerai,kad buvo kam į bažnyčią mus nugabent.

man tai praejo ax.gif va kad ir su tuo baldu. nusibodo, nebemaciau tikslo...
beje, jis vakar sveciuose buvo. senai nesimatem, uzsiprase lauktuviu is Beruto, tai as tuo paciu prieskoniu is Indijos. zodziu, mama gavo netiketa pasiulyma su vaikai vakare pasedet, tai niebeliko kas man daryt, kvieciaus pas save (dukra miegojo). tarp lauktuviu buvo jo tevu sode augintu prieskoniu bigsmile.gif zodziu, kavalierius sedejo iki puse 2!!! blink.gif as luzinejau, bet tai o kaip isvaryt???

QUOTE(obuoline @ 2012 11 25, 18:31)
jauciu, kad Z.J. dukryte groja, tiesa? wub.gif  koks CV... Is esmes viena esu metus, nors grynai atskirai gyvenam pusmeti. Isejau pati susikrovusi visus daiktus beveik i niekur, nes supratau, kad niekas su tuo zmogum nesieja, kad gyventi be jo zymiai geriau, kad  galima gyventi be baimes, be nuolatiniu priekaistu ir pan. Dabar tiesiog stengiuos megautis viskuo, kas imanoma. VT su vaiku labai noriai bendrauja, labai ji myli, tik islaikau as viena. Tiesiog taip yra... Neklauskit kodel sad.gif

jus buvot susituoke?

QUOTE(Upjora @ 2012 11 25, 19:02)
Obuoline,o kodėl tėvelis,kuris noriai bendrauja su vaiku neprisideda prie jo išlaikymo?  g.gif
----
Laukiu draugų vakarienei.  wub.gif

drinks_cheers.gif
----
faina! bigsmile.gif
Atsakyti
Raimuk,oho,kaip faina dėl prieskonių,žinosi kam naudot? hihihi.gif
Perspektyvos ir aš nelabai matau...Mažai laimingų maišytų šeimų žinau,o vat laiko praleidimui gerai. blush2.gif

Pūkita, tongue.gif

Obuline,oho,kiek diagnozių. blink.gif Sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Ir aš pasigirsiu savo kulinariniais sugebėjimais, jei jau visos čia šiandien šeimininkauja biggrin.gif Kepu picą, tešlą namie maišiau didis.gif
QUOTE(Upjora @ 2012 11 25, 11:17)
o ryte 6,54 parašė mylimas dėdė,kad skype įsijungčiau,nes pasiilgo manęs. Pats tas laikas meilei demonstruot,ypač sekmadienį. wacko.gif
-------
Geriau pasakyk ką ant pianino pasidėjus laikai?

blink.gif jaučiu, kad tokiais tempais tuoj bus pereita į kitą lygį mirksiukas.gif
-------
Jaučiu, norėtum pianino vien dėl to, kad gražiai viską susidėlioti galėtum hihihi.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 11 25, 13:50)
noretus netycines, naturalios pazinties, as manau mums visos tokios noretus, bet kai toks gyvenimo ritmas, tai pasidaro sunkiau igyvendinama.

Nu pasitaiko tų naturalių pažinčių mirksiukas.gif Net ir mano amžiuje būna irnesakyk.gif
Prieš kurį laiką parduotuvėje vienas vyriškis mane arbatos bandė pakviesti. Dabar nepamenu kokiame skyriuje, bet man rodos kažkur prie tualetinio popieriaus tai vyko lotuliukas.gif Tiek pasimečiau, kad net pasakiau - ne. O paskui pagalvojau, kad gal reikėjo eiti.... bet pasidairiau ir nebemačiau to objekto. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 11 25, 20:22)
Raimuk,oho,kaip faina dėl prieskonių,žinosi kam naudot? hihihi.gif
Perspektyvos ir aš nelabai matau...Mažai laimingų maišytų šeimų žinau,o vat laiko praleidimui gerai.  blush2.gif

Pūkita, tongue.gif

nu motin nevaryk g.gif nebutinai tau turi buti kaip kietiems ax.gif niekas tau nesako imt ir zenytis iskart, formint santyskiu ar pan g.gif na bent jau as tai visiskai to nenoreciau schmoll.gif uzteko vieno karto...nebent kazkas laaaaaaabai pasikeistu...bet kol kas mano nuomone butent tokia...

QUOTE(Mort @ 2012 11 25, 20:23)
Ir aš pasigirsiu savo kulinariniais sugebėjimais, jei jau visos čia šiandien šeimininkauja  biggrin.gif  Kepu picą,   tešlą namie maišiau  didis.gif

Nu pasitaiko tų naturalių pažinčių  mirksiukas.gif  Net ir mano amžiuje būna irnesakyk.gif
Prieš kurį laiką parduotuvėje vienas vyriškis mane arbatos bandė pakviesti. Dabar nepamenu kokiame skyriuje, bet man rodos kažkur prie tualetinio popieriaus tai vyko  lotuliukas.gif  Tiek pasimečiau, kad net pasakiau - ne. O paskui pagalvojau, kad gal reikėjo eiti.... bet pasidairiau ir nebemačiau to objekto.  biggrin.gif

thumbup.gif

Jus mergos esat kazkuom ipatingos ax.gif , kad jus net ukiniu prekiu skyriuj kabina bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PŪKITAS: 25 lapkričio 2012 - 21:02
QUOTE(obuoline @ 2012 11 25, 17:10)
zinau,kad atiduotu paskutinius marskinius, bet tiesiog dabar negali... ]

Negali.
Negali dėlto,kad tam sudarytos puikios sąlygos-žino,kad vaikas nebadauja ir t.t.
Nuskambėjo,kaip gailestis jam iš tavo pusės.
Nepadarė nieko blogo man vyriška giminė,nu bet bl*** negaliu pakęst,kai nesirūpina savais vaikais.

QUOTE(Mort @ 2012 11 25, 19:23)
Ir aš pasigirsiu savo kulinariniais sugebėjimais, jei jau visos čia šiandien šeimininkauja  biggrin.gif  Kepu picą,  tešlą namie maišiau  didis.gif

blink.gif  jaučiu, kad tokiais tempais tuoj bus pereita į kitą lygį  mirksiukas.gif
-------
Jaučiu, norėtum pianino vien dėl to, kad gražiai viską susidėlioti galėtum
-----------
Nu pasitaiko tų naturalių pažinčių  mirksiukas.gif  Net ir mano amžiuje būna irnesakyk.gif
Prieš kurį laiką parduotuvėje vienas vyriškis mane arbatos bandė pakviesti. Dabar nepamenu kokiame skyriuje, bet man rodos kažkur prie tualetinio popieriaus tai vyko  lotuliukas.gif  Tiek pasimečiau, kad net pasakiau - ne. O paskui pagalvojau, kad gal reikėjo eiti.... bet pasidairiau ir nebemačiau to objekto.  biggrin.gif

Tu-virtuvės fėja,jei jau tešlą pati minkei.
-------
Ne ne,čia ne objektas,čia grynakraujis dėdė mane taip myli.
-----
Ahaaaa. rolleyes.gif Nuotraukas ir žvakidę pasidėčiau.
------
Graži esi moteris tai ir pastebėjo.Būčiau ir aš pasimetus.Ir pasakius ne.

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 25, 19:58)
nu motin nevaryk  g.gif  nebutinai tau turi buti kaip kietiems    niekas tau nesako imt ir zenytis iskart, formint santyskiu ar pan  na bent jau as tai visiskai to nenoreciau  uzteko vieno karto...nebent kazkas laaaaaaabai pasikeistu...bet kol kas mano nuomone butent tokia...

----------------
Jus mergos esat kazkuom ipatingos  , kad jus net ukiniu prekiu skyriuj kabina 

Aš,vis dar netėkėjusi būdama,galiu sakyt,kad man santuoka yra švetas reikalas. blush2.gif
O su objektu net mintelės nėr.Nenoriu aš visą gyvenimą laviruot tarp kultūros skirtumų. blush2.gif
---------
Tu irgi ypatinga,vien tavo bruožai kokie. wub.gif Eik į ūkinių prekių skyrių dažniau.
Atsakyti